Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa teadsin, et me jõuame vutini.
Aga sport ja laulmine on natukene erinevad asjad. Konkreetne telesaade on mõeldud tiinekatele, las nemad halavad.
Jalgpallil puudub sihtgrupp. Halagu, kes vähegi tahab. Ja jalgpallis ühe tiimi kaotus ei ole kuidagi võrdeline mingi läbikukkunud lauljahakatisega. Me armastame jalgpalli, me armastame oma lemmikklubi. Aga kas suvaline tont armastab mingit tundmatut staarikspürgijat? Meie, kui vutifännide halin kaotuse üle on loomulik. Kuid kas meie halin mingi telesaates osalejate pärast on loomulik? Vaevalt.
Aga jätaks nüüd vast selle teema. Kõik selles teemas hüsteeritsejad, tegutsege edasi, ma ei tule enam teid kritiseerima. Vähemalt ma arvan, et ma ei tule. Bai baaai!
Sul pole seda jalgpalli võrdlust mõtet tuua ju, kui sa ise oled paadunud vutifänn ja muusika (või mis iganes valdkonna alla seda liigitada) sind eriti ei huvita. Pole just väga objektiivne võrdlus.
Ja kas tahad väita, et ühelgi bändil pole nii paadunud fänni nagu on vutifännid?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTa alaealine ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNäe, sunnid mind siia teemasse tagasi tulema.
Palun valgusta mind (A)!Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Ma arvan, et 70% adultidest vaatavad seda Kristiina, Jana ja vitupeade ning LOOMULIKULT luulenurga pärast.
Algselt postitas dannar Vaata postitustKui neiu on vähemalt 14 sis võid teda panna nii kuis ise tahad. Kui sa just vägisi peale ei lenda või teda ei filmi...
Jätka samas vaimus!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustAga kas suvaline tont armastab mingit tundmatut staarikspürgijat?
Ja luulenurk on saate parim asi Kristiina järel.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustHave U seen her...WITHOUT a make-up?
She is a mess.
Ja äkki on ta Mikusiku göörfrend vms et ta armastab tedaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTa alaealine ju.Algselt postitas dannar Vaata postitustKui neiu on vähemalt 14 siis võid teda panna nii kuis ise tahad. Kui sa just vägisi peale ei lenda või teda ei filmi...
"Pedofiilide pidu ja pillerkaar"May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Ema on sul pedofiil.
Kasperi teemast ei saa ma üldse aru - mis sest, et saate formaat on tõesti viinud teema tiinekatele eriti lähedale on siiski asja tuum - lauluvõistlus. Kui hästi või halvasti ja mida keegi laulab - see on selline asi, mis võiks pea igale inimesele korda minna, kes vähegi mingit musikat kuulab ja järelikult armastab. Ja kui nad vaatavad esimesi saateid, kus tehakse nalja ja näidataks eigasuguseid tobedikke, kes proovima on tulnud staariks saada, siis tekib juba mingi poolehooid teiste hulgas, kes edasi saavad. Ja sealt edasi võivad ka täitsa mõistlikud inimesed minna selleni, et mitte ainult ei vaata ja ei hala vaid igas saates ka helistavad kellegi poolt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar