Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Hea ,et sul seda võimalust ei ole. Muidu pandaks sind veel pokrisse kah.
    Miks pokrisse?

Kommentaar

Ta alaealine ju.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
        Ma teadsin, et me jõuame vutini.
        Aga sport ja laulmine on natukene erinevad asjad. Konkreetne telesaade on mõeldud tiinekatele, las nemad halavad.
        Jalgpallil puudub sihtgrupp. Halagu, kes vähegi tahab. Ja jalgpallis ühe tiimi kaotus ei ole kuidagi võrdeline mingi läbikukkunud lauljahakatisega. Me armastame jalgpalli, me armastame oma lemmikklubi. Aga kas suvaline tont armastab mingit tundmatut staarikspürgijat? Meie, kui vutifännide halin kaotuse üle on loomulik. Kuid kas meie halin mingi telesaates osalejate pärast on loomulik? Vaevalt.

Aga jätaks nüüd vast selle teema. Kõik selles teemas hüsteeritsejad, tegutsege edasi, ma ei tule enam teid kritiseerima. Vähemalt ma arvan, et ma ei tule. Bai baaai!
        Ei saa vastamata jätta. Ei nõustu sellega, et see saade on mõeldud tiinekatele. See, et seal kohapeal mingid mõttetud tiinekad karjuvad, ei tähenda et suur osa vaatajaid on tiinekad. Saatel on üle 200 000 vaataja, paljuke nendest ikka tiinekad on. Lihtsalt see, et koha peal käivad karjumas tiinekad, ei iseloomusta see selle saate üldist keskmist vaatajat.

Sul pole seda jalgpalli võrdlust mõtet tuua ju, kui sa ise oled paadunud vutifänn ja muusika (või mis iganes valdkonna alla seda liigitada) sind eriti ei huvita. Pole just väga objektiivne võrdlus.

Ja kas tahad väita, et ühelgi bändil pole nii paadunud fänni nagu on vutifännid?
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ta alaealine ju.
          Kui neiu on vähemalt 14 sis võid teda panna nii kuis ise tahad. Kui sa just vägisi peale ei lenda või teda ei filmi...

Kommentaar

Ahsoo. No ma saan ka iga päevaga targemaks.

Kommentaar

Näe, sunnid mind siia teemasse tagasi tulema.

Palun valgusta mind (A)!
              Ega see saade Eestis tehtud pole, väljamaa saadetes on publiku seas ikkagi valdavalt täiskasvanud.
              Algselt postitas Cule
              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Ma arvan, et 70% adultidest vaatavad seda Kristiina, Jana ja vitupeade ning LOOMULIKULT luulenurga pärast.

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Kui neiu on vähemalt 14 sis võid teda panna nii kuis ise tahad. Kui sa just vägisi peale ei lenda või teda ei filmi...
                Tore, et sa uurid sellisi seadusi.
                Jätka samas vaimus!
                slimm.ee

Kommentaar

See luule on nii halb, et pole isegi mitte naljakas.

Kommentaar

Parem ikka kui mitte midagi.
                    slimm.ee

Kommentaar

Aga kas suvaline tont armastab mingit tundmatut staarikspürgijat?
                      Mina armastan Kristiinat.

Ja luulenurk on saate parim asi Kristiina järel.

Kommentaar

Have U seen her...WITHOUT a make-up?
                        She is a mess.
                        slimm.ee

Kommentaar

Viimane kord olid ta silmad jube auku värvitud.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                            Have U seen her...WITHOUT a make-up?
                            She is a mess.
                            suhtkoht tõsi jah

Ja äkki on ta Mikusiku göörfrend vms et ta armastab teda
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ta alaealine ju.
                              Algselt postitas dannar Vaata postitust
                              Kui neiu on vähemalt 14 siis võid teda panna nii kuis ise tahad. Kui sa just vägisi peale ei lenda või teda ei filmi...
                              Samas peetakse suguühet alaealisega pedofiiliaks

"Pedofiilide pidu ja pillerkaar"
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ema on sul pedofiil.
                                Kasperi teemast ei saa ma üldse aru - mis sest, et saate formaat on tõesti viinud teema tiinekatele eriti lähedale on siiski asja tuum - lauluvõistlus. Kui hästi või halvasti ja mida keegi laulab - see on selline asi, mis võiks pea igale inimesele korda minna, kes vähegi mingit musikat kuulab ja järelikult armastab. Ja kui nad vaatavad esimesi saateid, kus tehakse nalja ja näidataks eigasuguseid tobedikke, kes proovima on tulnud staariks saada, siis tekib juba mingi poolehooid teiste hulgas, kes edasi saavad. Ja sealt edasi võivad ka täitsa mõistlikud inimesed minna selleni, et mitte ainult ei vaata ja ei hala vaid igas saates ka helistavad kellegi poolt.

Kommentaar

Working...
                                X