T*ra küll, Taavi poleks küll välja pidanud minema, potensiaalne finalist. Aga mis teha, ise oli rumal, loovalik maksis kätte. Nahhui ma ei saa aru kust see Eliis sellise fännibaasi võtab. Teda selle aasta Rivo Kingiks kutsuda on liig, Rivol olid vähemalt staariomadused. Ja kust otsast ta kena on!? Armas võib-olla, aga arvestades Eesti üldist naiste iludust, siis healjuhul Harju keskmise veab välja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
MInuarust tänane saade oli (vabandust väljendi pärast) TÄIELIK PASK.
Ja kõik vennad on seal suht sitad, keegi eriti laulda ei oska. Ma ei ütle, et ma parem oleks, aga kui juba finaali saada, ja sellised on seal, siis on ikka jama küll. Kuigi see Kristiina või mis iganes ta nimi on tundub tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustnormanni inin on ära tüüdanud juba, tehkus lõuad korralikult lahti, ma ei või.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustMInuarust tänane saade oli (vabandust väljendi pärast) TÄIELIK PASK.
Luulenurk oli täna hea.
Vitupead on humoorikaimad saatejuhid terve selle saate tuleviku jooksul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustMis sul juhtus.. ema ei teinud õhtul süüa või miks ropendad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustMis sul juhtus.. ema ei teinud õhtul süüa või miks ropendad?
Esimene fraas oli võetud ühest Eesti laulust.
Teine fraas on võetud "Tulnukast".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar