Kristiina hakkab kuidagi ära vajuma, midagi on ta häälega ka lahti viimased kaks saadet. Kui varem ta suutis igas saates positiivselt üllatada, siis viimased kaks saadet on nõrgad olnud. Samas Arno ja Jana esinevad tõusvas joones.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Mulle meeldis eurovisooonil kõige rohkem ikkagi Prantsusmaa laul. Jube hea noh. HHHabemes mees laulab nii mahedalt nagu oleks mingi kommipoiss, kuidas ta otsib bändi ja puha. PriimaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mulle ei meeldi ikkagi üldse see, kuidas Real Madrid üritab Ronaldot endale sebida jne. Häbi on.
P.S. Kes muide välja kukkus?Kommentaar
-
Mälumäng:
Mis on Macgyveri eesnimi?
Millisel musketäril oli ainsana eesnimi ja milline?
Kes tappis ninjakilpkonnade koomuskis Shredderi?Kommentaar
-
situ ube, vombat.Pärast Timothy väljalangemist kruttisin täna esimest korda teleka uuesti superstaari ajal tv3 peale ja no tra, mida see mutt kena lauluga teinud on, kuul pähe, see küll kuulata ei aita. ja ma ei saa üldse aru, kust otsast ta kena on?
kristiina ja vana vaksal siisKommentaar
-
puhtalt maitse asi, eksole.
mingi übermeigi all ja mingid normaalsed hilbud seljas, siis suht okei, aga üldiselt ei ole just minu tass teed.
Aga see "ära vajumine" tütarlapse puhul on pigem lihtsalt see, et ta on vaikselt loobunud "porgandihäält" tegemast ning laulab oma naturaalsel häälel... Häältepaeltele hea, showbiznisi poolest halb, onja.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar