Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jah! EMTi või elioni vms inimesed keerake perse jälle süsteem
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kindlasti mingi eksitus, et Andrei välja langes ja lõng edasi sai. Vähemalt ilus tüdruk jätkab

Kommentaar

Tundub, et Saarlane, norsk ja Cannuman on mingid suvalised tüüpilised eestlastest jorsid, kes suure tõenäosusega pesitsevad maakohas, armastavad alkoholi, peavad elu eesmärgiks võimalikult palju naisi nussida, kimada ägedate autodega (Buumerite või Audidega muidugi) ja muidugi, nad ju need kõige mehelikumad mehed. Ilmselt meeldivad teile ka sellised suured artistid nagu Meie Mees, Mari-Leen, Ines, Nexus, Hellad Velled, Mikk Saar ja teised taolised laululinnud. Palju õnne, ignorantsed tolad, te teate muusikast sama palju, kui Eesti Vabariigi eelmine president inglise keelest.

Kommentaar

Algselt postitas Gay Fish Vaata postitust
          Tundub, et Saarlane, norsk ja Cannuman on mingid suvalised tüüpilised eestlastest jorsid..
          AP2009 nom.

Kommentaar

Eliisa väljas .. nõme on see elu ikka. Hakkas mulle just meeldima, nii välimuselt kui ka lauljana.

Kommentaar

Tundub, et Saarlane, norsk ja Cannuman on mingid suvalised tüüpilised eestlastest jorsid, kes suure tõenäosusega pesitsevad maakohas, armastavad alkoholi, peavad elu eesmärgiks võimalikult palju naisi nussida, kimada ägedate autodega (Buumerite või Audidega muidugi) ja muidugi, nad ju need kõige mehelikumad mehed. Ilmselt meeldivad teile ka sellised suured artistid nagu Meie Mees, Mari-Leen, Ines, Nexus, Hellad Velled, Mikk Saar ja teised taolised laululinnud. Palju õnne, ignorantsed tolad, te teate muusikast sama palju, kui Eesti Vabariigi eelmine president inglise keelest.
              pesitsevad maakohas
              Tõsi, Tartu

armastavad alkoholi
              Tõsi, õlu meeldib

elu eesmärgiks võimalikult palju naisi nussida
              noh ma ei tea. Eesmärk on õnnelikult oma elukene ära elada. Nuss käib ka sinna juurde jah.

kimada ägedate autodega (Buumerite või Audidega muidugi)
              Hetkel autot ei ole. Aga plaanis on Volvo soetada

meeldivad teile ka sellised suured artistid nagu Meie Mees, Mari-Leen, Ines, Nexus, Hellad Velled, Mikk Saar
              Ei kuula neid, aga Ines on täitsa ronitav redel.

Kuidas endal? Viljandi? Jood zero-koolat? Elu eesmärk on Aanust-Jaanust nussida? Sõidad Fiatiga ja kassetmakist tuleb Vaiko Eplik?

Kommentaar

Ärge tülitsege, Kene sai ju kaheksa hulka.
                Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Ei soovinud küll sinuga vaidlusesse astuda, kuid ...

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Viljandi?
                  Puitu, elan USAs.

Jood zero-koolat?
                  Puitu, tavalist Cocat.

Elu eesmärk on Aanust-Jaanust nussida?
                  Puitu, elu eesmärk on saada parimaks lauljaks ever, ning nikkuda Amberit aanusesse.

Sõidad Fiatiga
                  Üldiselt sõidutatakse mind, mark mind ei koti, aga autol on pikkust rohkem, kui 10 meetrit.

kassetmakist tuleb Vaiko Eplik?
                  Kes? Andke andeks, ei tea teda. Üldiselt meeldib mulle enda looming, kuid on ka mõned teised artistid RnB artistid, kes mulle meeldivad nagu näiteks Jay-Z, Go Getters, Child Rebel Soldier, Kid Cudi.

Kommentaar

Ütleme nii et äääääääärmiselt nõme otsus täna pealtvaatajate poolt. Punkt.

Kommentaar

Kes? Andke andeks, ei tea teda. Üldiselt meeldib mulle enda looming, kuid on ka mõned teised artistid RnB artistid, kes mulle meeldivad nagu näiteks Jay-Z, Go Getters, Child Rebel Soldier, Kid Cudi.
                      EPLIK 4EVER!

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        EPLIK 4EVER!
                        ma tõstaks ja Vaiko Epliku Jay-Zst ette poole. Mitte et Jay-Z mulle ei meeldiks. Aga lugupeetud keskerakonna noortekogu avatariga inimhing. Mulle meeldib su sõnavõtt. Auto pikem kui 10 meetrit ja elad USAs. Kift. Tervita kõiki oma kuulsaid sõpru ja ole muidu tore. Mõistlikud inimesed ei vaevu tõestama kusagile offtopicus, kui kõvad vennad nad PÄRIS elus on. Sest olgem ausalt - Soccerneti foorumis on 95% kasutajatest lõvikonservi söönud mingi 4 purki. Ehk jäta järele ja ära tee välja. Peace.(väljamaa keeles)

Aa ja seda, et ma tõesti ei salli seda mittesuperstaari-Anist. laske mind maha, aga Eliisa oskab kordades paremini laulda. Või vähemalt mulle tundub nii. Anis tundub liiga ülbe ja egobuustis vaevleva emotäismehena.. arvan ise nii.
                        Last edited by plekkpurk; 02.11.09, 00:34. Põhjus: tuli veel midagi meelde.

Kommentaar

Eilsete väljalangenute esitused olid tõesti keskpärased ja ka Anise oma.

Kommentaar

Kuule, plekkpurk, Mina ei pea end kellelegi tõestama, eks? Ma olen faking lüüriline geenius, ja kui sa ikka veel aru pole saanud, kes Ma olen, siis paha lugu küll.

Minu poolne kõrgkvaliteetne hinnang superstaarisaates osalejatele:

1. Kene - Super seksikas, super andekas, super hea häälega, super hea lavatunnetusega, super hea stiiliga, super, super, super
                            2. Anis - Tõsiselt talendikas ning omapärane muusik. Kui tema peaks tegema oma albumi, siis võib olla kindel, et sealt tuleb vaid head kraami. Pole ju praegu ühtegi muusikut Eestis, kes laulaks taolist stiili nii hästi.
                            3. Ott - Võimas hääl, sellega murtakse veel südameid. Lisada pole vaja.
                            4. Marten - Iseloomult ning andekuselt suurepärane ning küps superstaar. Tema lauluvalikud annavad kinnitust sellele, et kui just tema peaks selle saate võitma, siis on oodata uut ning huvitavat albumit, mida tasuks osta.
                            5. Birgit - Suurepärane hääl ning stiil, mul pole midagi selle vastu, kui tema selle saate võidaks. Paraku välimus ei ole nii kena.
                            6. Eliisa - Mul oli kahju, et tema eile välja langes. Hästi laulab, on musikaalne, ning ei tundu väga igav samuti. Usun, et temast võiks saada sama kuulus laulja, kui on seda tema õde.
                            7. Jaanus - Pole sellest sümpaatsest kutist veel päris aru saanud. Tahaks teda veel kuulda, aga seni ei tundu temaski midagi erilist olevat.
                            8. Anne - Väga musikaalne, võrdleksin teda isegi Birgit Õigemeelega, kuid kahjuks on tema lauluvalikud ning hääl andmas selget pilti tema eelistustest. Tegu oleks järjekordse hea naislauljaga, kes ei annaks mitte kottigi Eesti muusikale juurde.
                            9. Andrei - Hästi laulab, pole kahtlustki, aga mitte midagi erilist. Paras taustalaulja tundub. Samuti häirib amatöörlik tants laval. Mõnele jällegi see meeldis.
                            10. Getter - Sorri, aga ei saa aru, miks tema finaali päästes. Jah, on küll tore laulja, kuid hääl on armetu ning mingit suurt staari temast kahjuks ei saa. Põhjamaad laulis tõesti hästi, aga enne seda ... halb.

Mul poleks midagi selle vastu, kui keegi esimese viie hulgast selle saate võidaks.

Kommentaar

birgitit ja anist nüüd küll kõrgelt ei hinda
                              väga masendav mida anis tegi juulikuus lumi on maas lauluga, tänu sellele et kordues nnäidati refrääni kohta siis inimesed ta ikka napilst sissehääletasid
                              nii kui birgit hakkab laulma ingliskeeles tuleb selline kerge vene aktsent juurde kriisates..

hindan ise otti ja kenet kõrgelt ja kolmandale kohale marteni
                              jube kahju on eliisast peale MJ loo esitamist võrratult hästi tundus et sealt tuleb kindel top 5

Kommentaar

1. Kene - Super seksikas, super andekas, super hea häälega, super hea lavatunnetusega, super hea stiiliga, super, super, super

.
                                Hommik!

Ebavajaliku informatsiooni kustutasin ära. Vajaliku boldisin.

Edu tegemistes!
                                Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                                "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Working...
                                X