Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Arno on ikka hale pask, kuidas siuke tüüp finaali pääses ma ei tea, Ray Charles ei pane vetsupotist nii mööda kui see vend inglise keeles "lauldes" paneb. "Teeb laulu omaks", irw. See, et ta laulab sitasti ei tähenda, et ta laulu omaks teeb. Koera kiljumist on meeldivam kuulata...
Arno on ikka hale pask, kuidas siuke tüüp finaali pääses ma ei tea, Ray Charles ei pane vetsupotist nii mööda kui see vend inglise keeles "lauldes" paneb. "Teeb laulu omaks", irw. See, et ta laulab sitasti ei tähenda, et ta laulu omaks teeb. Koera kiljumist on meeldivam kuulata...
ise oled pask, sa oled nii pask et pasakottide meistrivõistlustel saaksid teise koha, sest sa oled nii pask
Jah, täpselt minu mõte! Küll need Rannapid ja muud loomad on ikka kõik lollid!
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar