Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taku* Vaata postitust
    kristiina = pask
    Esimest korda pidin Sinus pettuma.

Kommentaar

tihe tüdruk

Mida arvad superstaari kohtunikest?
      Nad on kõik oma valdkonna professionaalid. Kui nad kiidavad mind, siis on nad õiglased, kui kritiseerivad, siis me lihtsalt ei saanud üksteisest aru.

Kas sa eelmisel aastal superstaari otsinguid vaatasid? Kui jah, siis kellele hoidsid pöialt?
      Rivo Kingi oli seal kõige omapärasem ja originaalsem.

Kas sul poiss-sõber on?
      Mul on mitu poiss-sõpra.

Kommentaar

jumala õiged vastused (y)

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
          kristiina = pask

vs

No ma ei tea

Kommentaar

Leidsid ka hea pildi Janast.
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Mis toimub?

SuperFinaal käimas ja kohe läbi!

Ja mitte ühtegi postitust.
              No jalka on ka tähtsam, aga võiks ikkagi korraks pilgu peale visata.

Kristjan Puurmanist
              slimm.ee

Kommentaar

Vahi üksi oma superstaari!
                Lõvi helistab põlevale ringile:
                «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

kes finaalis on
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas RantZ Vaata postitust
                    Vahi üksi oma superstaari!
                    Õige!

Kümme+kümme=piisavalt tähemärke.
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

minu jaoks oli täna 2 võitjat.tublid!
                      AILTON

Kommentaar

ega JanK muidu ei vaatakski, aga siis saab siia möla ajama tulla ja postituste arvu suurendada
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kurat, nii Arno kui Jana on ikka väga geniaalsed muusikud, kahtlemata juba Eesti tipptase. Kahtlemata olid selle aasta finalistid ka eelmise aasta omadest tugevamad. Kuigi enne finaali meeldis rohkem Jana, siis lõpuks hakkas Arno veidi rohkem meeldima. Kui Jana puhul on imekspandavad tema tohtutud vokaalsed võimed ning emotsionaalsne väljendus, siis Arno võlus mind eriti "loo omaks tegemisega". Kui Jana enamasti üsnagi "ahvis" originaalesitajat, siis Arno suutis põhimõttelist iga loo enda omaks teha. Igastahes olen lõpptulemusega rahul, sest Janale tuleb see plaadileping rohkem kasuks kui Arnole.
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                            Kurat, nii Arno kui Jana on ikka väga geniaalsed muusikud, kahtlemata juba Eesti tipptase. Kahtlemata olid selle aasta finalistid ka eelmise aasta omadest tugevamad. Kuigi enne finaali meeldis rohkem Jana, siis lõpuks hakkas Arno veidi rohkem meeldima. Kui Jana puhul on imekspandavad tema tohtutud vokaalsed võimed ning emotsionaalsne väljendus, siis Arno võlus mind eriti "loo omaks tegemisega". Kui Jana enamasti üsnagi "ahvis" originaalesitajat, siis Arno suutis põhimõttelist iga loo enda omaks teha. Igastahes olen lõpptulemusega rahul, sest Janale tuleb see plaadileping rohkem kasuks kui Arnole.
                            hahahahahahaha

Kommentaar

Mis teha, Jürvi on parem.
                              slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                                Oota, kas sa tahad öelda, et see tüüp, kes ei saanud esialgu kollast kaarti ning jooksis juba sõbrantsiga minema sai nüüd kõige vingemaks lauljaks?
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X