Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas #23 Vaata postitust
    väga masendav mida anis tegi juulikuus lumi on maas lauluga, tänu sellele et kordues nnäidati refrääni kohta siis inimesed ta ikka napilst sissehääletasid
    Nojah.. paraku oli tõesti kehv loo valik - lugu ju ise kehv, ei ole kunagi aru saanud mis selles loos leiti ja vaevalt hakkan ka aru saama (nagu üldse kogu Terminaatori looming).

Eliisal oli aga tõesti eelmise saate kõige halvem esitus, sealt kailmselt see kukkumine. Kusjuures, kui Jaanuse puhul räägitakse juba teist korda, kui raske on stilistil talle riideid leida, siis kas Eliisaga ka stilist üldse telgeles? Kas need ratsasaapad olid tõesti stilisti töö??? Parajad talli jalga panna sõnniku väljaviskamisel, mitte lavale.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Gay Fish Vaata postitust
      Kuule, plekkpurk, Mina ei pea end kellelegi tõestama, eks? Ma olen faking lüüriline geenius, ja kui sa ikka veel aru pole saanud, kes Ma olen, siis paha lugu küll.
      Järgnev klipp vast annab seletust:
      Sorry the video or page cannot be found. The page may have been removed, had its name changed, or is just temporarily unavailable. Please use search or visit our home page. Thank you.

Kommentaar

ott on ainuke vend, kes midagi jagab... lõng mulle ei istu.

homokalast ei ole ma veel aru saanud, vist on taustalaulja.

Kommentaar

Kusjuures Kenel on reaalses elus ebareaalselt lahe ja ainulaadne kähe hääl. Imelik, et see lauldes eriti välja ei tule. Aga Kene fännid võivad muidu säärastele Eesti muusikagrupeeringutele silma ja kõrva peale panna nagu Depoo (mis küll juba mitu aastat ei toimi) ja Mimicry, kus tema häält kuulda võib.

Kommentaar

to Gay Fish

Milleks ma pean juurdlema selle üle, kes sa oled nn. PÄRIS ELUS. Ma pigem ei vaeva ennast sellega ja arutlen ja mõtlen selle üle, mis sa siin kirjutad ja mis sõnavõtte võtad. Seepärast ma ei loe ka elu24ja, sest see ei anna päris täit pilti, kes see Vändra Aveli päriselt on. Huumorinurk missugune.
            Ei, ma ei viitsi õli tulle valada ja hakata mingid foorumilahingut pidama. Lihtsalt mulle tundub, et sul on õrnalt probleeme enda eksponeerimisega. Milleks vaja kuulutada, kui ilus ja tark sa oled? Õigel ajal tabatakse see ise ära.. või siis mitte. Aga ole tubli ja edu sulle. Heas mõttes.
            Last edited by plekkpurk; 03.11.09, 14:25. Põhjus: Krt. ma juba kardan, et ma ei taba irooniat ära.

Kommentaar

hei kuule plekkpurk, sulle kalapulgad meeldivad?

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                hei kuule plekkpurk, sulle kalapulgad meeldivad?
                Suhu meeldib küll panna neid.. Miks küsid?
                Last edited by plekkpurk; 03.11.09, 14:47. Põhjus: ic ic

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                  Algselt postitas Gay Fish Vaata postitust
                  1. Kene - Super seksikas, super andekas, super hea häälega, super hea lavatunnetusega, super hea stiiliga, super, super, super
                  Ebavajaliku informatsiooni kustutasin ära. Vajaliku boldisin.
                  Edu tegemistes!
                  Hommik!

Kle, tuleme nüüd teemasse, eksju. Ma ebavajaliku boldi elimineerisin. Alles jäi ainult see, mida oluliseks pidasin
                  Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                  "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Minu arust Anis on antuke liiga eemal ära. Talle on antud palju erilist, mida teistel pole, aga ma kardan, et superstaariks ta ei saa. Saaks kindlasti kui tal oleks tugev tiim taga, kes ütleks mida teha.
                    Teine kelle osas ma arvamust ei jaga selle päris hästi kirjutatud iseloomustusega lauljatele on Eliisa. Väga seksikas väike tots, aga... lauluhäält on vähe, oskab, aga jõudu pole ja nii saab harva lõpuni välja minna.
                    Muus osas olid iseloomustusd väga ok - kui need kohad olid ka nii mõeldud, siis selle ma teeks ringi - inimesed ikka enamuses eeldavad Oti võitu ja tema tundub ka kõige seifim bet. Aga kindlasti mitte see karismaatiline superstaar, keda me vajaksime. Aga selle saate võiduks peaks piisama. Kui Kene suudab lõpuni üllatada, siis ta igal juhul vääriks võitu, aga see on ebareaalne

Kommentaar

Üldiselt homokala tabeliga nõus. Meestest parim hääl Otil ja naistest Birgitil ja Annel. Getter on küll päris nunnu, aga paraku oma titahäälega langeb selgelt ansamblist välja. Andrei oli kah ju muhe mees, aga täiesti "keskmise" lauluhäälega. Karaookebaaris muidugi lõikaks noori naisi vikatiga.

Nätuke vahetaks kohti selle tabeli tipus ja oluliselt üles poole tõstaks Anne. Selline mõnusalt jäine, mõõdukalt madala häälega põhjamaa piiga, kes annaks Eesti muusikale juurde küll.

Kommentaar

Kõik soccerneti marurahvuslased hääletasid kindlasti Oti poolt. Tema lauldud laul ei sobi (estraadi?)lavale ja peaks jääma sinna ajastusse, kus ta kord loodi.
                        Minu jaoks on ta jänkist kantrilaulik.
                        Anis on aga täkk.

Kommentaar

Ma ei saa aru, miks nii paljude jaoks on see saade keerulisem kui hääleta-oma-lemmiku-poolt-ja-kõik? Miks teil veidrikel on peas mingi imelik pilt "superstaarist" ja te selle järgi valite? Kui ma korra veel kuulen, et keegi ütleb "Birgit on kõige parem, aga ei sobi superstaariks," ma hüppan aknast alla.(ma elan esimesel korrusel(hihihihihihihihihihihihi))

Kommentaar

Hääletamine on üks asi - teine asi on kes superstaariks tuleb. Mina ei hääleta selle järgi( kui ma üldse hääletan), et kes sobib superstaariks. Kas mulle meeldb väga esitus või on esineja valinud GNR loo. Viimasel juhul saab ta hääli kõik järgmised voorud nagu Rassmann eelmine aasta ja Birgit see aasta.

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                              Ärge tülitsege, Kene sai ju kaheksa hulka.
                              Mees teab, mis mees räägib! Iga jazzjansa post selles teemas on naelale täpselt pihta saanud!
                              "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Kene ja Anis suckivad. Ott võiks võita. Selgelt parim hääl

Kommentaar

Working...
                                X