Algselt postitas ALEKOK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitusttramaolenniinärvis ..
..
..
..
JEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSHHHHHHH!!!!
(mis ajast see saade mulle korda läheb?)Esimest korda oli põnev vaadata. Loodetavast võidab Kristiina selle saate ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKristiina on iludusest kõige parim, aga Linda hääle poolest.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Ja minagi arvasin, et EMT-i igasuguste hääletustega ei toata enam aga võta näpust. Tahstin ka väga, et kristiina edasi saab ja saatsin oma võiduka sõnumi ära. palju see nali üldse maksab? 10 eeku?On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustJa minagi arvasin, et EMT-i igasuguste hääletustega ei toata enam aga võta näpust. Tahstin ka väga, et kristiina edasi saab ja saatsin oma võiduka sõnumi ära. palju see nali üldse maksab? 10 eeku?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKristiina oli see kena neid, kes kidraga avavoorus laulis?
see samaAlgselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustehk siis selleaastane "Nele"
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustmõtlesin midagi sisukamat ka öelda, aga pole mõtet sõnu raisata -- mine perse.
tõsiselt nagu, pöördu perearsti poole!
rohkem 15-16 aastaseid ju pole finaalis
EDIT: ohhsaaa kurivaim! uurisin järgi ja tuleb välja, et 16-aastaseid seal seekord hulgim! sellegipoolest on see piff pesamunaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustmilles küsimus?
tõsiselt nagu, pöördu perearsti poole!
rohkem 15-16 aastaseid ju pole finaalis
EDIT: ohhsaaa kurivaim! uurisin järgi ja tuleb välja, et 16-aastaseid seal seekord hulgim! sellegipoolest on see piff pesamuna
perearsti juurde ma ei lähe, sest ta saadab mu alati kopsupilti tegema -- isegi siis, kui mul näiteks varvas valutab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar