Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma olen nii rahulik inimene, et ma ei lähegi tõsiselt närvi, aga kui nüüd tõsiselt mõtlema hakata, siis ma arvan, et mingi jalka tiimi peale. Vahest ajab ikka närvi mustaks küll, kui keegi situb väljakul.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Siis, kui Jasperile öeldi Jesper. Kuradima närvi ajab selline asi. Sama käib ka selle kohta, kui mulle öeldakse Kaspar.
selle vastu kasvab teatud immunsus. aint sari-eksijad võivad mingi vastureaktsiooni esile kutsuda. kardemoni linna röövlitega piisab aga esimesest lausest. omal ajal r2 kõllates küsis luhats, et kas olen kuulnud sellisest jutustusest. vastasin, et see teada-tuntud ebaõnnestunud tutvusavangu frienlydzõuk. eplik pahvatas naerda, eeter oli kummaliselt vaikne.
selle vastu kasvab teatud immunsus. aint sari-eksijad võivad mingi vastureaktsiooni esile kutsuda. kardemoni linna röövlitega piisab aga esimesest lausest. omal ajal r2 kõllates küsis luhats, et kas olen kuulnud sellisest jutustusest. vastasin, et see teada-tuntud ebaõnnestunud tutvusavangu frienlydzõuk. eplik pahvatas naerda, eeter oli kummaliselt vaikne.
. Vat ega mul on ka muidu suht kama, aga näiteks siin foorumis, kus on sul nime kirjapilt ees ja siis eksida, vat see on haige.
Jarmo -> Jorma , ehk ma tean, mida te tunnete . Aga selle variandi peale pole mõelnud, et need foorumi nimeeksimused ei ole kogemata, vaid justnimelt teie ärritamiseks?
Ei on ka inimesi ja on ka olukordi, kes meelega seda teevad, kuid ka lambist öeldakse valesti.
Praegu läksin nii närvi ! Ostsin eelmine nädal uued säärekaitsmed ja täna näris venna koer need katki. Nii vihane pole ma ammu olnud. Praegu tahaks venna ja koera niiväga läbi sõimata.
Praegu läksin nii närvi ! Ostsin eelmine nädal uued säärekaitsmed ja täna näris venna koer need katki. Nii vihane pole ma ammu olnud. Praegu tahaks venna ja koera niiväga läbi sõimata.
Kommentaar