Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Kämoon. Kasva suureks. Jalka on küll viimane asi, millega ennast ärritada.
    Imelik vaatenurk. Lihtsalt täiesti ükskõikseks jättis sind eile mäng siis? Või ärrituse asemel läheb sul sama vana masendusega edasi?

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
      Imelik vaatenurk. Lihtsalt täiesti ükskõikseks jättis sind eile mäng siis? Või ärrituse asemel läheb sul sama vana masendusega edasi?
      Mind ajas naerma, mängu eriline nauding vaadata tglt polnud, kuid mängu lõppedes ütlesin OK, jõin õlle lõpuni ja läksin takso peale, et koju minna. Mingit erilist tujumuutust küll kaasa ei toonud, kui oleks võidetud, siis oleks hea tunne, aga kaotus on selline "nojah, seekord sedasi"-emotsioon. Ei mingit traagikat.

Kommentaar

konkreetne kasutaja krissucool, kes tatikast manu fänn ja siis veel mõned kasutajad, kes eilse mängu ajal eilse mängu teemasse kirjutasid sellise sisuga postitusi mis tõsiselt pasa keema ajas .

Kommentaar

Täna iseenda kuna magasin Zenit-Real Madrid mängu maha!!!!!!T*RRRA ma ütlen
          FC Flora

Kommentaar

Foorumi uuenduste peale.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

ja türa kes mu 100 postitust ära rottis,kes see oli raisk,tõstku käed kohe ülessse,kohe raisk!!!!!!!!!!!!!!!!

ja see ka vittu et ma ei saand täna hommik kohvi,mulle ei jäetud lihysalt,türaaa
              i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                ja see ka vittu et ma ei saand täna hommik kohvi,mulle ei jäetud lihysalt,türaaa
                Pane molli!
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Foorumi uuenduste peale.
                  Ma kah, ..........
                  Algselt postitas Cule
                  Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Foorumi EBAVAJALIKE uuenduste peale! Aga üldiselt ma olen koguaeg närvis ja vihane!
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

trrr mai või na , miks on inimestel mobiiltelefon kui nad sellele ei tavatse vastata ?
                      My daddy was a bankrobber

Kommentaar

Algselt postitas Mmmerka Vaata postitust
                        trrr mai või na , miks on inimestel mobiiltelefon kui nad sellele ei tavatse vastata ?
                        Eputamiseks muidugi!
                        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                        If you're good at something, never do it for free - See above.
                        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

kui mulle helistad, siis vastan kindlasti

Kommentaar

pohh messime

Kommentaar

Hommikul oli mind maja ees nii mugavalt kinni pargitud,et lihtsalt pidin ees oleva auto ära rihtima,et välja saada.Õhtul koju tulles olid ülemised naabri meid vannitoas uputanud.....terve sein lagi ja põrand olid veest märjad.....see polegi nii hullu muidu......aga ma eile just pahteldasin seina ära
                              Hea veel,et ülemised ei oodanud homseni mil ma oleks värvima hakanud.
                              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

mine Elusita päeva teemasse mu sõber....

Kommentaar

Working...
                                X