Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuulutan avatuks soccernet.ee lahtised meistrivõistlused pihku skoorimises.
Võisteldakse kahes kategoorias- naised ja alla 15 aastased noormehed.
Võidab see kellel on lõpuks tühjad pihud.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
näide: mida kaltsallahitega teeksid? teeks pai ja ütleks et ära nii rohkem tee? või pistaks vangi ja loodaks et rohkem ei lase kedagi õhku ega lase maha? ei mängi välja ma arvan. ainuke variant on maha lasta need s*****d donkey n*****ad.
Sul on see võimalus ju olemas......oled ju militarist......rahuvalvaja vms.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
mis mõttes mul? teil kõigil on see võimalus. olen militarist, olen insener, olen fänn jne....see ei puutu üldse asjasse. ma tõin lihtsalt näite kus vägivald on ainuke lahendus kuna muidu tapetakse sind lihtsalt maha allahhisse mitte uskumise pärast
No vaevalt meil siin kodus Eestimaal ohtu on,et allahhisse mitte uskumise eest maha notitakse.Kuidas mujal on,seda ei oska ma kommenteerida,sina ehk tead paremini.
Praeguses olukorras ma pigem pelgan narkomaane,mitte eeslinikkujaid.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar