Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja postimehes ja slolehes pidev jutt sellest ja koondamistest viskab tõesti kopa peale.

Kommentaar

oo, tore, ma olen ka närvis.

"The concept of artwork that Steller therefore implicitly hands down is tied to the materiality of products from the palettes of those media used by classical, visual art."

jõllitan kümme minutit seda lauset juba ega kujuta ette, kust kuradi otsast seda inimkeelde annaks tõlkida.

Kommentaar

No mina ei tea - kas meie paganama ametnikel ei olegi reedel tööpäeva või? Mul on ees 7 ametniku telefoninumbrid ja helistan neile 2 tundi väikeste vahedega. Mitu korda kõnele vastati? MITTE ÜHTEGI. Aga otseloomulikult on kodulehele ära märgitud, et vastuvõtuaeg 9.00-12.00 (selle aja sees ka helistasin). Ja räägime siis veel võrgustikust ja koostööst kooli ja muude asutuste vahel. Kurat küll.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi Vaata postitust
          No mina ei tea - kas meie paganama ametnikel ei olegi reedel tööpäeva või? Mul on ees 7 ametniku telefoninumbrid ja helistan neile 2 tundi väikeste vahedega. Mitu korda kõnele vastati? MITTE ÜHTEGI. Aga otseloomulikult on kodulehele ära märgitud, et vastuvõtuaeg 9.00-12.00 (selle aja sees ka helistasin). Ja räägime siis veel võrgustikust ja koostööst kooli ja muude asutuste vahel. Kurat küll.
          nohh. esiteks pole täna reede, eksole. ja teiseks - vastuvõtuajal võtab ametnik kodanikke vastu ja kodanik ei lepi, kui ametnik tahab samal ajal veel telefoniga tšättida - seega täitsa arusaadav. ametnik on küll üks väga võimekas eksemplar aga siiski lõpuks ikkagi vaid inimene.

Kommentaar

kukkus suitsupakk täna taskus väljas koolis koridori peal, klassivend korjas üles ja jooksis "nalja pärast" füüsika õpetaja juurde ja andis mu paki talle. tagasin saan kursuse lõpus, türa küll. täna hommikul ostsin ja selline fail.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              kukkus suitsupakk täna taskus väljas koolis koridori peal, klassivend korjas üles ja jooksis "nalja pärast" füüsika õpetaja juurde ja andis mu paki talle. tagasin saan kursuse lõpus, türa küll. täna hommikul ostsin ja selline fail.
              küta molli sellele seale klassivennale
              ma ei mõista nalja

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                nohh. esiteks pole täna reede, eksole. ja teiseks - vastuvõtuajal võtab ametnik kodanikke vastu ja kodanik ei lepi, kui ametnik tahab samal ajal veel telefoniga tšättida - seega täitsa arusaadav. ametnik on küll üks väga võimekas eksemplar aga siiski lõpuks ikkagi vaid inimene.
                Siin pole ju teemaks, mille peale TÄNA viimati närvi läksite. Teiseks, ta saab võtta telefoni vastu ja teatada, et saatke e-mail vmt. Ja kui pole vastuvõtuaega lastekaitses, siis nad teevad kodukülastust, on kohtus vmt. Neid ei ole koha peal majas. Seega sinu jutu järgi ei saa neid üldse mitte kunagi kätte.

Kommentaar

No putsi mind ajavad need sitased pokkerijobud närvi! Tehku omale pokkerifoorum ja ärgu risutagu meie püha jalkafoorumit! Kui nad tõesti niiväga tahavad seda salasõna teada, siis püsigu ühes teemas, mitte nii nagu praegu, et iga päev tuleb mitu uut teemat, kus parooli küsitakse!
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Ilma peale vihastasin just - ManU - Liverpooli mängul pilt puudub.
                    slimm.ee

Kommentaar

pane vahepeal suusatamise peale

Kommentaar

Vihastasin sellepeale, kui triobetis freerollil, käsi oli kümne paar, flop tuli 2 A 10, siis 8 ja 7 . peale floppi kohe laksust all in 5k ja mingi vend joppas endale straight´i, sest tal oli 9 ja J. haige tilt ikka

Kommentaar

Vihastasin sellepeale, et kui ManU saab 4:1 Liverpoolilt suhu, siis on ikka mõnel ManU fännil midagi tarka välja sittuda.

Kommentaar

...mulle ei meeldi praht...
                            Kast olgu alati nurgas

Kommentaar

kui sa tõmnbad suitsu, siis osta seda. ära tule minu käest küsima. isegi kui sa suudad seda filigraanse visakusega teha võib 'küsija suu pihta ei lööda' valeks teesiks osutuda.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Jasper, sina või?

Kommentaar

Working...
                                X