ja postimehes ja slolehes pidev jutt sellest ja koondamistest viskab tõesti kopa peale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????
Collapse
X
-
oo, tore, ma olen ka närvis.
"The concept of artwork that Steller therefore implicitly hands down is tied to the materiality of products from the palettes of those media used by classical, visual art."
jõllitan kümme minutit seda lauset juba ega kujuta ette, kust kuradi otsast seda inimkeelde annaks tõlkida.
Kommentaar
-
No mina ei tea - kas meie paganama ametnikel ei olegi reedel tööpäeva või? Mul on ees 7 ametniku telefoninumbrid ja helistan neile 2 tundi väikeste vahedega. Mitu korda kõnele vastati? MITTE ÜHTEGI. Aga otseloomulikult on kodulehele ära märgitud, et vastuvõtuaeg 9.00-12.00 (selle aja sees ka helistasin). Ja räägime siis veel võrgustikust ja koostööst kooli ja muude asutuste vahel. Kurat küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gairi Vaata postitustNo mina ei tea - kas meie paganama ametnikel ei olegi reedel tööpäeva või? Mul on ees 7 ametniku telefoninumbrid ja helistan neile 2 tundi väikeste vahedega. Mitu korda kõnele vastati? MITTE ÜHTEGI. Aga otseloomulikult on kodulehele ära märgitud, et vastuvõtuaeg 9.00-12.00 (selle aja sees ka helistasin). Ja räägime siis veel võrgustikust ja koostööst kooli ja muude asutuste vahel. Kurat küll.
Kommentaar
-
kukkus suitsupakk täna taskus väljas koolis koridori peal, klassivend korjas üles ja jooksis "nalja pärast" füüsika õpetaja juurde ja andis mu paki talle. tagasin saan kursuse lõpus, türa küll. täna hommikul ostsin ja selline fail.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkukkus suitsupakk täna taskus väljas koolis koridori peal, klassivend korjas üles ja jooksis "nalja pärast" füüsika õpetaja juurde ja andis mu paki talle. tagasin saan kursuse lõpus, türa küll. täna hommikul ostsin ja selline fail.ma ei mõista nalja
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustnohh. esiteks pole täna reede, eksole. ja teiseks - vastuvõtuajal võtab ametnik kodanikke vastu ja kodanik ei lepi, kui ametnik tahab samal ajal veel telefoniga tšättida - seega täitsa arusaadav. ametnik on küll üks väga võimekas eksemplar aga siiski lõpuks ikkagi vaid inimene.
Kommentaar
-
No putsi mind ajavad need sitased pokkerijobud närvi! Tehku omale pokkerifoorum ja ärgu risutagu meie püha jalkafoorumit! Kui nad tõesti niiväga tahavad seda salasõna teada, siis püsigu ühes teemas, mitte nii nagu praegu, et iga päev tuleb mitu uut teemat, kus parooli küsitakse!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar