Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Raske rahulikuks jääda, kui täna Swedbankist mo 9 aastat surnud vanaisale kiri tuleb, et tulge panka seeniorkaarti vormistama, kuhu saab teile pensioni kandma hakata

Kommentaar

jee

.

Kommentaar

Aitäh, kanal üksteist
        et hakid hea filmi telepoe
        ja kosmodiskiga
        imege, värdjad
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

ilmataat on munn

Kommentaar

täna trennis

Kommentaar

Kui manul jälle joppas

Edit: Ja veel rohkem leili sattusin kui sain teada et ka chelsea ära kobistas

Kommentaar

Ma shokis. Sain inglise keele eksami E ja ma ei saa aru miks, sest ma oskasin küll omaarust. Aga noh, loomulikult tuleb ju nüüd saada ülikoolis 60%, et E-d saada. Täitsa sakib raisk.

Kommentaar

Milles probleem? E on ju hea hinne...ja veel 60% on väärt tulemus.

Kommentaar

ka mina ehmatasin täna ühe oma hinde peale... see polnud küll nii hea kui Gairil kuid paberile sai kirja enamvähem korralikud vastused siiski. hetkel suudan asja huumooriga võtta
                    aga ei jää vist muud üle kui lükata see smörr-režiim sisse ja kohvi varuda...
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Asi ju selles, et loengus ma aga ütlen kõigile ette, kes ei oska ja aitan neid jne. Ja nüüd ise nii halb hinne. Ma ei tea - see oli küll ehmatus, et nii halb hinne. Ja nüüd võib vist stipiga ka hüvasti jätta, keskmine langes. Ja hetkel oleks stipi vaja, kuna varsti praktika ja ärme unusta et ka majanduslangus on. Tuhat krooni kuus on hetkel suur summa

Kommentaar

no ega mul parem pole
                        eksam oli lahtiste materjalidega! tase
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

MA VlHKAN KÕlKl ASJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                            no ega mul parem pole
                            eksam oli lahtiste materjalidega! tase

Okey, mul hakkas parem. Sul on tõesti taset

Kommentaar

Mozilla ja järjehoidjad. Ning see, et Google Chrome ei taha Soccerneti foorumi passi meelde jätta

Kommentaar

mõttetu soigumine ja inisemine majanduskriisist viskab üle

Kommentaar

Working...
                                X