Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Raske rahulikuks jääda, kui täna Swedbankist mo 9 aastat surnud vanaisale kiri tuleb, et tulge panka seeniorkaarti vormistama, kuhu saab teile pensioni kandma hakata
Ma shokis. Sain inglise keele eksami E ja ma ei saa aru miks, sest ma oskasin küll omaarust. Aga noh, loomulikult tuleb ju nüüd saada ülikoolis 60%, et E-d saada. Täitsa sakib raisk.
ka mina ehmatasin täna ühe oma hinde peale... see polnud küll nii hea kui Gairil kuid paberile sai kirja enamvähem korralikud vastused siiski. hetkel suudan asja huumooriga võtta
aga ei jää vist muud üle kui lükata see smörr-režiim sisse ja kohvi varuda...
Asi ju selles, et loengus ma aga ütlen kõigile ette, kes ei oska ja aitan neid jne. Ja nüüd ise nii halb hinne. Ma ei tea - see oli küll ehmatus, et nii halb hinne. Ja nüüd võib vist stipiga ka hüvasti jätta, keskmine langes. Ja hetkel oleks stipi vaja, kuna varsti praktika ja ärme unusta et ka majanduslangus on. Tuhat krooni kuus on hetkel suur summa
Kommentaar