Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpallipodcastid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Nasfal
    Eesti koondislane
    • Aug 2011
    • 6995

Kuna ma tean mõlema osapoole arvamust ja meelestatust teise suhtes (Pohlak ja Kink), siis ma madala inimesena ootasin sellist korraliku catfighti, aga reaalsuses 20+ minutit ja mõlemalt osapoolelt väga arukas ja viisakas arutelu ja tunne nagu oleks varem vaikiv kokkulepe tehtud. Selline täiskasvanulik suhtlemine ongi ainuõige, aga mingi osa minust ootas sellist korraliku tulistamist ja pettumus on ikkagi korralik

Kommentaar

• MALAGA
      U21
      • Jun 2012
      • 737

Kuidas Pohlakul juba 92. aastal jalkaringkondades nii suur võim oli. Mille pealt ta selle vene aja lõpus ehitas ?

Kommentaar

• JuriM
        Eesti koondislane
        • Aug 2012
        • 11813

Väga lahe oli ja ma olen pigem positiivselt meelestatud, et me teame mis me teeme ja tulevik peaks olema päris ilus.

Kommentaar

• tpx
          Professionaal
          • Feb 2020
          • 488

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
          Kuna ma tean mõlema osapoole arvamust ja meelestatust teise suhtes (Pohlak ja Kink), siis ma madala inimesena ootasin sellist korraliku catfighti, aga reaalsuses 20+ minutit ja mõlemalt osapoolelt väga arukas ja viisakas arutelu ja tunne nagu oleks varem vaikiv kokkulepe tehtud. Selline täiskasvanulik suhtlemine ongi ainuõige, aga mingi osa minust ootas sellist korraliku tulistamist ja pettumus on ikkagi korralik
          Krt, näha oli, et Kingil oli ikka suht ebamugav selles olukorras olla ja et "eeltöö" oli tehtud. Mõlemad osapooled, Kink küll oluliselt rohkem, hoidsid ennast tagasi. Vara, oma teravapoolsete repliikidega, hoidis pinget üleval. Au ja kiitus talle selle eest!

Kommentaar

• Intertoto
            U21
            • May 2021
            • 720

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
            Väga lahe oli ja ma olen pigem positiivselt meelestatud, et me teame mis me teeme ja tulevik peaks olema päris ilus.
            sarkasm? Pohlak on alati osanud ilusat juttu rääkida.

Kommentaar

• Rudy
              Eesti koondislane
              • Nov 2013
              • 2750

Algselt postitanud kasutaja tpx poolt

Krt, näha oli, et Kingil oli ikka suht ebamugav selles olukorras olla ja et "eeltöö" oli tehtud. Mõlemad osapooled, Kink küll oluliselt rohkem, hoidsid ennast tagasi. Vara, oma teravapoolsete repliikidega, hoidis pinget üleval. Au ja kiitus talle selle eest!
              Kruus hakkas ka lõpus saadet päästma ja pani ise ka puid.

Kommentaar

• JuriM
                Eesti koondislane
                • Aug 2012
                • 11813

Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
                Aga asjad ongi ju ilusad ja lootustandvad - arvestades kust me tuleme kui palju meil vahendeid on.

Kommentaar

• Nasfal
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2011
                  • 6995

Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
                  Ma arvan ka, et see oli JuriM poolt sarkasm. Kogu see podcast tiirles asjade ümber, mis olid teada juba 1-2+ aastat tagasi. Kuidas nad nüüd järsku nii ilusaks muutusid noh vb jõulud tegid omatöö.

Kommentaar

• ElNino9
                    Eesti koondislane
                    • Dec 2011
                    • 9103

Täpselt selline viisakas Jüri Ratase keerutamine Pohlaku poolt nagu ikka. Teravaks läks ainult korra, kui Pohlak väitis, et ainult üks Eesti vutikoondiste treeneritest on Flora taustaga.

Kommentaar

• EldurKull
                      Reservmängija
                      • Apr 2021
                      • 159

Algselt postitanud kasutaja ElNino9 poolt
                      Täpselt selline viisakas Jüri Ratase keerutamine Pohlaku poolt nagu ikka. Teravaks läks ainult korra, kui Pohlak väitis, et ainult üks Eesti vutikoondiste treeneritest on Flora taustaga.
                      Kink väitis, et florast. Mitte Flora taustaga.

Kommentaar

• Intertoto
                        U21
                        • May 2021
                        • 720

Aga asjad ongi ju ilusad ja lootustandvad - arvestades kust me tuleme kui palju meil vahendeid on.
                        no ma ei tea, veel aasta tagasi olid hoopis teised meeleolud. üks Balti turniiri võit ja Flora 2. lohutusvooru jõudmine pole päris kõike üle kirjutanud.

Kommentaar

• tpx
                          Professionaal
                          • Feb 2020
                          • 488

See vist on miski peenemat sorti huumor, ei saanud kohe aru

Kommentaar

• purgeenius
                            Amatöör
                            • Apr 2005
                            • 607

Algselt postitanud kasutaja MALAGA poolt
                            Kuidas Pohlakul juba 92. aastal jalkaringkondades nii suur võim oli. Mille pealt ta selle vene aja lõpus ehitas ?
                            Huvitav küsimus visati õhku. Mis mood Pohlak käpa peale siis sai

Kommentaar

• Silver
                              Hevi rsk!
                              • Nov 2001
                              • 8086

Hea saade. Oleks eeldanud rohkem tulevärki, aga ikkagi kiidan. Väide, et Pohlak teatud asju ei tea, ei vasta kindlasti tõele. Eesti jalgpallis ei ole ühtegi asja, millega Pohlak ise kursis pole. Ja kindlasti ei ole tema võtted alati kõigile meelepärased. Samas tausta teades, siis ühtpidi proovib ta näida "solidaarne", teistpidi on kogu protsessi taustal ikkagi FC Flora heaolu ka tähtis ning kõik eeldused, mida Flora parema tuleviku puhul saab teha on ka tehtud. Levadias olevad potentsiaalsed "koondislased" on seal meelega. Samas tuleb tunnistada, et Pohlak on heas vormis ja väsimusmärke ei näita.

Kommentaar

• Sambaz
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2015
                                • 3695

Mulle meeldis see kus Pohlak pidevalt üritas "ega sa Tarmo ei tea " stiilis teema. Et ehk vana üritas meelega natukene võita Kingi poolehoidu, et ometigi Kink parandama ei hakkaks. Aga muidu same shit jep, loota, et jalgpallitänaval vigu tunnistataks ükskordki ongi loll lootus, viitsinud isegi seda möla enam lõpuni kuulata. KTM reegli võrdlus Hollandiga oli muidugi super, et ei suutnudki isegi naeru pidama saada. Ja muidugi, et just siis kadus levi ära kui oli vaja prügiklubist selgitusi anda on muidugi meme materjal

Kommentaar

Töötlen...