Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Kes on maailma parim jalgpallur?\'
kusjuures täitsa võib olla, et martin kaalma võib olla maailma parim jalgpallur... mine hullu tea... või kurat võtaks... äkki on mõni teine... ai raisk, täna tuleb raske uni.
Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA teatas, et 2004. aasta parim mängija valitakse brasiillase Ronaldinho, ukrainlase Andriy evtenko ja Prantsusmaa ründaja Thierry Henry seast.
FIFA teeb oma otsuse teatavaks 20. detsembril. Varem pole keegi neist kolmest taolise tunnustuse vääriliseks saanud.
Shevchenko võiks selle tiitli saada.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Algselt postitas SleepWalking
Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA teatas, et 2004. aasta parim mängija valitakse brasiillase Ronaldinho, ukrainlase Andriy evtenko ja Prantsusmaa ründaja Thierry Henry seast.
FIFA teeb oma otsuse teatavaks 20. detsembril. Varem pole keegi neist kolmest taolise tunnustuse vääriliseks saanud.
Kuigi tahaks et Henry saaks, arvan et valituks osutub Ronaldinho, evtenko jääb minu silmis kindlalt 3ndaks.
Sellest kolmikust on minu ilmselge valik Ronaldinho. Ise oleksin küll mõnevõrra teistsugust triot näha tahtnud.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Algselt postitas mcnamara
Sellest kolmikust on minu ilmselge valik Ronaldinho. Ise oleksin küll mõnevõrra teistsugust triot näha tahtnud.
huvitav, mismoodi see kolmik valiti? et võeti kolmest nö. maailma tugevamast liigast?
Just because you're offended, doesn't mean you're right.
Algselt postitas kaala
huvitav, mismoodi see kolmik valiti? et võeti kolmest nö. maailma tugevamast liigast?
Sellest nad tõesti sõnagi rääkida ei taha. Keegi kusagil valis.
Võrdsuse mõttes olgu siin ka mainitud naiste kandidaadid: Mia Hamm (USA), Marta (Brasiilia) ning Birgit Prinz (Saksamaa). Olümpiavõitjaks tuli küll USA, kuid parimaks mängijaks valiksin ma olümpiaturniirilgi säranud sakslanna.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
pigem on parim juba valitud (kas mitte fifa auhind pole see sierra leone ja senegali treenerite valik või ajan ma midagi segamini) ning need on 3 enim hääli saanud venda, lihtsalt kuulutatakse hiljem välja võitja. vene ajalehed kirjutasid eelmisel nädalal, et fifast olla lekkinud informatsioon, et valik olla langenud ukraina päritolu ründaja kasuks.
1. Sheva (Mida ta veel peaks tegema, et seda auhinda saama? Ukraina koondis EMile või MMil on aint viia, aga see paistab ka vist juhtuvat.)
2. Ronaldinho (Enne peaks klubiga ikka mõne tiitlie võitma ka. Ei vaidle vastu, et ta on superhea, aga Sheva on Milani CLi ja Serie A võidu tähtsaim kuju. Võib-olla järgmine aasta.)
3. Henry (Kui EMil oli Prantsusmaal tema väravalöömis tarvis. Kus ta oli siis? 2 väravat hveitsi vastu aint. Kindlusest jääb tal minu meelest natukene puudu.)
See on mu isiklik arvamus, nii et vastust sellele ei oota.
Kommentaar