Mina olen Maskiga nõus, ei istu ka väga noorem Tiisler oma ärapanemis stiiliga.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Mis osas see ärapanemise ideoloogia seisneb? Ma ei ole veel isiklikult arusaanud veel sellest, et üritaks ära panna vms. Ma olen jätkuvalt seisukohal peab olema emotsionaalne ja panema vaatajat kuulama. Ma ei kannata karvavõrdki uimaseid kommenteerijaid.Algselt postitas Iceman Vaata postitustMina olen Maskiga nõus, ei istu ka väga noorem Tiisler oma ärapanemis stiiliga.
Kommentaar
-
Ma pakun, et ta oma peast seda teksti ette ei vuristanud. Ju luges maha ja oli valesti kirjutatud. Korra hakkas kokutama ka, kui oli vaja uuesti Gambia öelda. Ju hakkas ise ka kahtlema.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks neist Tiisleritest nimetas just spordiuudistes Gaanat korduvalt Gambiaks. Hale värk.
Kommentaar
-
Ma ei tea, aga kui nii siis küll.Algselt postitas metssiga Vaata postitustaga kas seal mitte pole toimetaja ja diktor sama inimene, reeglina?
Kommentaar
-
Algselt postitas woodoo Vaata postitustETV jalka režissöör oli vähe imelik.Mäng käib aga tema näitab samal ajal kordust.
seda tõdeti foorumis vist juba enne 2012 a-t, et see ETV uus korduste masin alla 3 korduse ei kipugi näitama
ju siis siiamaani ei osata kasutadaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Ahjaa, eilne parim hetk oli imo see (jäi kõrva kuna Benatia oli sisuliselt Serie A parim keskkaitsja):
Kalkun: "Kui Maroko puhult nõrka kohta otsida, siis Maroko keskkaitsjad pole stabiilsed ega kindlad õhuvõistlustes ja jalaga mängus kahevõistlustes."
Reaalsus: Morocco were the only team not to concede a goal in the final round of qualifying of those at the World Cup
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar