Algselt postitas Drake
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustSee oli legit hetk muidugi, kui Vasquez reaalselt platsile tuli ja neil kuuli nii kokku tõmbas stiilis "tra, oota, mv, oota..."
See on ka legit hetk, et jaurate siin, ise ei oska nimegi kirjutada
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustSee on ka legit hetk, et jaurate siin, ise ei oska nimegi kirjutadaAlgselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPäris äge interaktiivne taktikaline graafika.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustLucas ja Aspas on juu nii sarnased välimuselt ka , et segamini ajada. Aga no pole hullu, alles teine päev, tänane päev tundub palju põnevam nimede väänamine tulevat.
Kommentaar
-
Näidati mängija nägu ja kommentaatorid arvasid, et tegemist on Vazquez'iga. Mõtlesin siis, et nuh egas iga mängija nägu peagi teadma. Siis näidati mängijat selja tagant, kus särgil ilutses opis teine nimi. Mõtlesin siis, et nuh eksimus lukus.
Näidati siis, et Costa tuleb välja ja kommentaatorid olid segaduses, et millepärast Vazquez'i vastu...mõtlesin siis, et ju antud segane olukord paneb eksimuse lukku... kui aga siis ikka paltsil ka veel nende arvates mängis Vazquez, siis jagasin kiitust enesekindluse eest.
Üsna tore oli jälgida, et kaua võtab eksimuse tabamine aega ning kuidas sellele reageeritakse, kui Vazquez'i nägu näidati. Tegelikult ka - naljakas oli.
Mis puudutab toda Süvari GLT vs VARi küssi, siis arvatavasti oli see suunatud suuremale osale auditooriumile, kes on nagu VARi nõudnud Isco.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ka ütleks, et mängijate sassiajamine on kõige tühisem asi kommenteerimises üleüldse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJah. Suurim viga ja asi, mis mu arust kommentaatorid võiksid minetada on nii kohtunike otsuste, kui mängijate tegutsemise kritiseerimine - kui ikka nooti ei jaga, siis pole vaja soolot laulda, vaid mõistlik kaasa ümiseda ning tasapisi õppida.
Kommentaar
-
Kullakene, iga situatsioon on erinev ning teinekord on ka taolises olukorras isetsemine õigustatud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKullakene, iga situatsioon on erinev ning teinekord on ka taolises olukorras isetsemine õigustatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKalkun juba erutus, et sööduprotsent Prantsusmaal kõigest 50%. Shot - pass, poteito - potaaato.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa kohtunikud ja mängijad ei tee kunagi valikuid, kus poleks teine variant parem olnud?
Kõige tähtsam iga olukorra puhul on mõte - siinkohal tuleb eristada palliga mängijat ja teisi mängijaid. Sealt edasi tuleb tehniline sooritus. Mõte võib olla hea, tehniline sooritus kehva. Ja siis ka vastupidi. See käib palliga mängija kohta. Pallita mängija mõte, kuhu mingi ala peal liikuda, võib olla hea, kuid lõhub suuremat, võistkondliku pilti, formatsiooni jne.
Küsimused otseeetris a la millepärast ta nüüd sinna söötis, millepärast ta küll nii lõi, mis tal küll arus oli... selliseid küsimusi ei tohiks otseetris olla - need küsimused on ka vaatajal ja tema tahaks pigem lahendust, mõtet kuulda.
Võib olla too viis kahe vastu palliga vend on väga hea löögiga ning kaaslase asetus pole enam parim või ta kehaasend pole sobilik täpseks sööduks jne. Kui nüüd aga sooritada tugev pealelöök ja suunata see nii, et väravavaht võib palli tõrjuda, suunata teise ründaja tsooni, siis... vot, sellist infot võiks kommentaator jagada. Kui oleks taoline situatsioon.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar