Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Minu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.Kommentaar
-
Säärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.Minu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.Kommentaar
-
Ega ma otseselt ei mõelnudki suurturniire, aga need nimed on kõik jalgpalli kommenteerinud ning mitte eriti hästi. Kalkun ja Tiislerid on minu meelest väga head ja ei usu, et ERR-il oleks enda seltskonnast kedagi paremat pakkuda.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar