Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sina saad ju oma nutika lahti teha, miks sul kommentaatorilt seda seisu vaja kuulda on?No tuff luck, aga näiteks ma tahan samal ajal kohe teada, et kuidas reaalne seis grupis on.
Ehk seal on probleem juba selles, et kui näiteks on ees mäng, kus mingi kindel seis teisest mängust rahuldab ühte või teist meeskonda, siis on ikka marulahe kommenteerida, et miks mingi üks hetk mingi tiim üldse ei mängi ja mingi hetk mingil teemal marukiire hakkab. Pluss premier league's saabus hetkeseisu updeit juba kohe pärast väravat pilditootja poolt alla nurka.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Prantsusmaa-Saksamaa mängu kommentaatorid ja stuudio andsid aimu, milline võiks olla ideaali lähedane ülekanne. Vana Tiisler ja teine kommentaator moodustavad mõnusa paari, noor Tiisler sobib stuudiot juhtima väga hästi. Ning külalised olid asjalikud ja meeldivad inimesed.Corner taken quickly...Kommentaar
-
Lelov ju täitsa lamp.Prantsusmaa-Saksamaa mängu kommentaatorid ja stuudio andsid aimu, milline võiks olla ideaali lähedane ülekanne. Vana Tiisler ja teine kommentaator moodustavad mõnusa paari, noor Tiisler sobib stuudiot juhtima väga hästi. Ning külalised olid asjalikud ja meeldivad inimesed.
Ja see naine seal stuudios...selliseid "eksperte" on terve foorum täis.Kommentaar
-
Üldiselt ERR tasemel midagi hullu pole. Premmi jälgijana olen tõesti kohati targem kui kommentaator, aga so what. "Taktikalaud" on hea uuendus, eriti kui seda osatakse kasutada. Tiisler eile stuudios oli päris smooth ja hea kuulata/vaadata. Kalkun ka ei pööra enam tähelepanu mängijate rassile, nii et elu on ilus.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma saan aru, et pikkus on Kalkuni jaoks väga oluline. Vähemalt mängijate pikkus. Ja siis teine kommentaator peab mainima, et seda pikkust tuleb kasutada ka osata ja see ei taga hüppevõimet koheselt.Üldiselt ERR tasemel midagi hullu pole. Premmi jälgijana olen tõesti kohati targem kui kommentaator, aga so what. "Taktikalaud" on hea uuendus, eriti kui seda osatakse kasutada. Tiisler eile stuudios oli päris smooth ja hea kuulata/vaadata. Kalkun ka ei pööra enam tähelepanu mängijate rassile, nii et elu on ilus.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Venemaa väravavahi perekonnanimi on Safonov, mitte Safronov.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar