see kaljuveer võiks minna kuhugi neljanda liiga mängu kommenteerima kaalikaga.aga eile nii hullult nimesi sassi ajada see on juba liig mis liig.andke osilale ka võimalus
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas skint Vaata postitust
Ps. Kus on Jurtšenko?
Kalkun on kalkunINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKohutav pealelugemine viletsale mängule. Üks ajas terve mängu taktikalist mulli ja teine suutis ainult statistikat paberilt maha veerida. See mis platsil toimus oli täiesti ebaoluline. Jumal tänatud, et seda Alo või Arvo või mis iganes Mõt(tet)ust ei olnud. Mul aias lilepeenras roomav tigu on ka kordades emotsionaalsem kui too tüüp. Jube.
Kui nimi pole oluline, siis, sorry, sinu arvamus ka mitte..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustAga mulle meeldis üleeilse stuudiokülalise ütlus, et penaltid on ikka kirsiks maasikatordil.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJurts andis mingile lehele isegi intervjuu minu mäletamist mööda. Kaljuveeruga ta raksu läkski, õigemini ütles ta seda diplomaatilisemalt, et sporditoimetuse juhatuse nägemus, mida üle kanda, erines tema omadest kardinaalselt.
Kalkun on kalkunAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustrendžut ja indiacatFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkes oli stuudios peale Tsehhi ja Türgi mängu?
meeldis väga tema kommentaar selle kohta, et mis oli peale mängu jumala nimi
Algab Tga, järgmine on Ü, siis R ja lõpp mõelge ise väljaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustJurtšenko arust kandis ETV liiga palju jalgpalli ja laskesuusatamist üle.
Eesti Ekspress pakub uurivat, analüüsivat, eksperimenteerivat ajakirjandust nõudlikule lugejale, kes hindab teravmeelset esitlust ja avarat maailmapilti ning väärtustab lehes ilmuvat teemaderingi, erinevaid vaatenurki ja tõlgendusi ümbritsevast.
Eesti Päevaleht ilmub teisipäevast neljapäevani ning reedel ilmub mahukam nädalalõpuleht LP. Lehe toimetusse kuuluvad tunnustatud ajakirjanikud, kes teevad Eesti parimat ajakirjandust. Iga eestlane väärib tõde, läbipaistvat ühiskonda ja paremat homset päeva.
Ja mis ta edasi teeb:
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJalgpalli minu mäletamist mööda ei olnud aga laskesuusatamine oli jah. ainuke veider asi, muus asjas nõustusin Jurtsiga täiesti.
Eesti Ekspress pakub uurivat, analüüsivat, eksperimenteerivat ajakirjandust nõudlikule lugejale, kes hindab teravmeelset esitlust ja avarat maailmapilti ning väärtustab lehes ilmuvat teemaderingi, erinevaid vaatenurki ja tõlgendusi ümbritsevast.
Eesti Päevaleht ilmub teisipäevast neljapäevani ning reedel ilmub mahukam nädalalõpuleht LP. Lehe toimetusse kuuluvad tunnustatud ajakirjanikud, kes teevad Eesti parimat ajakirjandust. Iga eestlane väärib tõde, läbipaistvat ühiskonda ja paremat homset päeva.
Ja mis ta edasi teeb:
http://www.ekspress.ee/ajaveeb/toivo/?p=29Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar