Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    vist on teada. üllatusi on ja selliseid mida te ehk oodata ei oskaks aga eks antakse teada kui õige aeg käes, mina kahjuks siinkohal nimede avaldaja ei ole, liiatigi pole lõplikult kindlat infot mul.
    jajaa, natuke furoori peaks need nimed tekitama küll.

Kommentaar

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
      jajaa, natuke furoori peaks need nimed tekitama küll.
      G-Enka, Ott Sepp, Märt Avandi?

Kommentaar

Mart Mardisalu ja Indrek Kannik?

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
          Mart Mardisalu ja Indrek Kannik?
          + Margus Luik ... kas me oleme nüüd kõik läbi aegade eestis jalgpalli kommenteerinud inimesed ära nimetanud :P
          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
            + Margus Luik ... kas me oleme nüüd kõik läbi aegade eestis jalgpalli kommenteerinud inimesed ära nimetanud :P
            Hanno Koondusterminaator Tomberg on veel nimetamata.
            p.s. muidugi Tiit Rääk comes back!

Kommentaar

tiit räägu ja jäljetult kodukamara tolmu oma jalgadelt pühkinud villu esteri combo oleks küll viis pluss.

Kommentaar

tiit räägu ja jäljetult kodukamara tolmu oma jalgadelt pühkinud villu esteri combo oleks küll viis pluss.
                Villu Esteri (või misiganes tema nimi ka nüüd on) nägemine oleks tõeline üllatuspomm nii mõneski mõttes...

Kommentaar

Siinkohal oleks vist korrektsem siiski öelda Ester Villu.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    G-Enka, Ott Sepp, Märt Avandi?
                    Kojamees välismaa vutist jagab asju? on ju ka kunagine televend olnud

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                      Siinkohal oleks vist korrektsem siiski öelda Ester Villu.
                      ilmselt küll, aga eks iga inimene teab ise, mis ta teeb. niipalju kui mäletan, siis ega ta halvasti küll ei kommenteerinud.

Kommentaar

MArko Kaljuver vastas siis minule nii: MM-i hakkavad kommenteerima ikka ETV kommentaatorid koos oma ala
                        > asjatundjatega ( Indrek Zelenski, Aavo Sarap, Marek Lemsalu )

Kommentaar

Algselt postitas estsoccer Vaata postitust
                          MArko Kaljuver vastas siis minule nii: MM-i hakkavad kommenteerima ikka ETV kommentaatorid koos oma ala
                          > asjatundjatega ( Indrek Zelenski, Aavo Sarap, Marek Lemsalu )
                          üllatusteks on alati ruumi

Kommentaar

Ausalt öeldes mina ei saa aru, miks Kaspar Koorti hinnatakse... ta on ju olemasolevatest kõige kehvem, kaugelt kõige kehvem. Ala ei jaga, kordab mingeid stampväljendeid, naljad on jubedalt magedad jne. Mulle viimati Toomas Vara täitsa meeldis, aga ka mõned noored sealt TV6/Viasati pealt on ok (sorry ei tea nimesid)...
                            Aga keegi siin mainis Margus Luike, nojah muidugi oli tema kunagi ikka pika puuga parim, minu arust pole teda keegi kunagi ületanud. Kannik-Mardisalu töötas duetina hästi, ma pole kindel kas ka üksikuna või teistega. Jurtsenko võiks ETV come-backi teha, tema ja Zelinski oli ka hea paar vanasti.
                            Ilusat MMi kõigile soovides

Kommentaar

villu ester ja kalev kruus on ju vennad-sama stiil ja paraku sitt!

Kommentaar

Päris huvitav lahendus, Horvaatia mängu kommenteerivad Tiisler ja Zelinski.

Kommentaar

Working...
                                X