Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keegi võiks Reimile tabureti alla panna.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
      Keegi võiks Reimile tabureti alla panna.
      ETV sporditoimetuse taburett on 100% Sääritsa kasutuses.

Kommentaar

naljakas on mu jaoks see kuidas tiislerid saavad aru et etv kruusiga jaurata on nõme ja teevad selle üle nalja, aga kalkun võtab asja ikka täie tõsidusega ja hea et nutme härdusest ei puhke.

Kommentaar

Kas noorem Tiisler ütles just, et Norra sai Tallinnas 1:1 VÕIDU?

Kommentaar

et noh, et noh, et noh, et noh, et noh, et noh, et noh, et noh...

Kommentaar

Kes see abikommentaator Marko oli? Lelov? Ei kõlanud päris tema moodi.

Kommentaar

Pärnapuu vist oli.
                Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

Pärnpuu.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

No tõesti, ei ole "emotsioonitu eestlane", aga kas peab looma moodi röökima iga kord kui Eesti kastis palli puutub või lüüa üritab? Võiks siiski rahu säilitada kuniks värav tuleb.
                    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Meenus kohe MM, kui iga Messi puute peale samasugune seakisa lahti läks telekas.
                      Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

"Lindpere läheb õhku"
                        Algselt postitas Stok
                        Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

Kommentaar

Kuna mul telekat pole ja väga tihti raalist tee veed ei vaata, siis tabas mind täna shokker. Kuuse Lemps on kohutavalt vanaks jäänud üleöö. Vähemalt minu jaoks. Alles oli äksi täis keskealine aga nüüd tundub selline vean veel ühe saate välja penskarina. Kohutav.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                            Kuna mul telekat pole ja väga tihti raalist tee veed ei vaata, siis tabas mind täna shokker. Kuuse Lemps on kohutavalt vanaks jäänud üleöö. Vähemalt minu jaoks. Alles oli äksi täis keskealine aga nüüd tundub selline vean veel ühe saate välja penskarina. Kohutav.
                            Osta telekas või laena kuskilt. Pane nurka tööle ja voilaa - jagad palju rohkem kohe maailmast.
                            So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Ma ei tea. Mulle tundub küll jàtkuvalt lõbusa vanahärrana olevat. Vahet polnud, kas ta rääkis meite vutikoondise häbiväärsest tulemusest või Tiit Soku juubelist, mõnus muie oli tal ikka peas kogu eilsete spordiuudiste vältel.

Ja huvitav, kas Anu jäeti koondisetripist Tallinna mõõga pärast maha või on tõesti ERR vutisõprade kriitikat kuulda võtnud. Eile oli igatahes Kalkun koondislastelt intervjuusi võtmas. Positiivne.

Kommentaar

mis asja, krt kuuse lemps näeb ikka oma vanuse kohta väga viis välja, ise samavanana sama kõbus oleks ei nuriseks sugugi. tegemist on siiski 64 aastase vanahärraga.

Kommentaar

Working...
                                X