Kas Lemsalul on alati nii suur nina olnud?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust"See oli läbi aegade kiireim värav....sellel turniiril."
Aasta parim väikse noku teema."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEt siis tegi apsaka ja parandas ennast? Kiirelt vuristades ja samal ajal emotsiooni ennast doseerides võib ette tulla?
Aasta parim väikse noku teema.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Tegelikult mul pole midagi kahemõtteliste naljade ja offtopicu rebimise peale jalgpalli kommenteerimise juures, seda saab väga nauditavalt teha a la Kruus ja Vara. Aga see kui Kalkunil täna mängu lõpus mõte täielikult uitama läks ja arutelu oli midagi stiilis, misasjad naistel põlvist nõrgaks võtab oli küll üli-õli-piinlik, see on vist see mida nooremad inimesed CRINGEks kutsuvad tänapäeval?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas Lemsalul on alati nii suur nina olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa arvan, et ma olen vist viimane inimene siin foorumis, kellelt sellist avaldust oodata, aga Pohlak võiks rohkem kommenteerida, sest ta on üllatavalt adekvaatne olnud ja asjalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustParim kooslus oleks kaks õlut joonud Mõnuagent ja Pohlak, kuigi seda pulli vist ei juhtu kunagigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas Lemsalul on alati nii suur nina olnud?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMõnul pole aega, ta karauulib foorumis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu töötunnid maksavad liiga palju
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustÕiged patrioodid käivad koondises ka tasuta mängimas (nagu Mbabbe kes raha ära annetab).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar