320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hullud inimesed

tra-nah-dima-bi-blin, kurb on kuulata kuidas inimesed õpivad sõnu pähe, ega saa aru nende tähendusest - hakka või uksuma, et eelmises elus päästsin nood kuldsed korüfeed hullarist ja nüüd on karistus päral.

on olemas nikastunud inimesed, nagu jean-claude van damme või britney spears. ja on olemas põrgupõhja kõige hirmuäratavamad kapikollid nagu seda on kummikommi ajuinfektsiooniga erri raskekahurvägi.

pull on see, et kui mingi vaimse hälbega inimene akrobaatikat teeb, siis sa suudad tema tegevust mõista ja mitte ärrituda. kui aga nood kuldnokad pläkutama hakkavad, siis vein ruuni sõim kahvatub kui evelin ilvese riietus.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Proovisid praegu muidu oma kirjanduslikke vördlustega kommentaatoreid üle trumbata? Küll teeb küllale liiga küll. Ausalt, isegi internetifoorumis.

Kommentaar

kuusk ütles pärast saksa kolmandat väravat, et poolfinalist on selgunud. pärast portugali teist ütles, et kõik on võimalik. kus siin loogika on? tohutult häirib see, et enne lõpuvilet pannakse tulemus paika.
        ½121½

Kommentaar

Ma ei ole kunagi tahtnud ETV kommentaatoreid kritiseerida, sest nad ju annavad endast parima, kuigi kõik ei tule alati kõige paremini välja. Ja mul on jätkuvalt naiivne lootus, et äkki nad ikka arenevad. Kuid eilne Saksa-Portugali mängu kommentaar hakkas väga tugevalt häirima. Võibolla oli viga minus, sest mul oli konkreetne eelistus, millist mängu ma soovin näha ja keda võitjana eelistan. Kuid mulle jäi mulje, et kommentaatorid olid otsustanud üsna selgelt enda lemmiku välja öelda. Üks pool näitas nende jutu järgu imelist jalgpalli ning see meeskond mängis kõige ilusamad ja sealsed mängijad on kõige liibuvamate riietega ja kõige paremad mängijad üleüldse. Kõik nende poolt tehtu oli kuld - isegi siis kui see oli seotud veaga. Ma ei tahagi öelda, et ei ole, kuid seejuures võiks veidi pöörata tähelepanu ka vastaspoolele. Samas teine meeskond mängis kui armetuse hunnik ning isegi vastase trahvikasti ääres rünnakut üles ehitades näis see kommentaatorile mängu tapmisega. Ma ei eeldagi, et kommentaatoritel ei tohi olla lemmikuid. Kuid ma soovin, et nad kommenteerivad objektiivselt ja erapooletult. Juba pisike lause sellest, kuidas seisu öeldakse annab aimu sellest, kelle poolt ollakse. Enamasti kommenteeritakse mängu seisu võitja seisukohalt, mitte kaotaja (kui just ei ole tegemist enda rahvusmeeskonnaga).

Nende teksti kuulates meenus vägisi üks kuuldud jutt lapsepõlvest, mis jääb nõukogude perioodi lõppu. See räägib Nõukogude Liidu spordikommentaatorist, kes kommenteeris suusahüpet. Teksti sisu on lühidealt ja üldistatult järgmine:

Tornis on Soome suusahüppaja. "Soomlane libiseb mööda mäge alla, äratõukekiirus on väga väike, lendab lippadi-loppadi väga kehva stiiliga ja kiirelt pots maha. Hüppe pikkuseks on 120 meetrit"" Seejärel asub torni Nõukogude Liidu meistersportlane. "Suure kiirusega libiseb ta mäenõlvast alla, äratõuge on täpne ja korralik, ta lendab ilusa stiiliga, ta lendab, lendab, lendab .... , lendab väga kaugele ja maandub korraliku stiiliga. Hüppe pikkuseks on 68 meetrit".

Tegelikult on kurb, kui saatekülalised on ETV enda sporditoimetusest peajagu üle - nii teksti edastusviisilt kui ka faktidelt. Väga positiivse mulje on jätnud Janno Kivisild, kes suudab teksti esitada huvitavalt ja suudab mängu ka lahti seletada. Kahjuks ei ole teda kedagi kõrvalt toetamas. Pigem hoopis takistatakse. Teisedki külalised on saatejuhid kergelt seljatanud. Pigem võiks ETV sporditoimetuse kommenteerimiselt kõrvaldada ja anda see ülesanne täielikult üle praegustele saatekülalistele.

Kommentaar

Faktiteadmised jms eriti ei häiri, aga ei meeldi mulle see, kuidas stuudioanalüüs jms on üles ehitatud. Grupifaasis olid külalised, kes rääkisid väga ebahuvitavat jutu ning mingeid arvestatavaid ja tõsiseid poolajaanalüüse näiteks tihti ei olnudki... nüüd täna raisati mängu alguse stuudio põhimõtteliselt eilsest mängust rääkimisega ning Cro-Tyr mängust põhimõtteliselt ei räägitudki.
            sigpic

Kommentaar

Esimeses mängus veel öeldi paar korda Colin-Kazim Richards, aga nüüd on kindlalt Kazim-Kazim-Kazim...... Jube.

Kommentaar

nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä kuidas nüüd öeldagi nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä kuidas nüüd öeldagi nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä kuidas nüüd öeldagi nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä kuidas nüüd öeldagi nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii kuidas nüüd öeldagi et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä nii et ä kuidas nüüd öeldagi?

Kommentaar

ütleme nii, et aktiivselt tulevad

Kommentaar

Mis nüüd läks lahti Kas Türklaste väravav on nõiutud ve?
                    Olen see kes olen

Kommentaar

kui tablool on samasugused nullid siis mäng jätkub.kalkuni rebib jälle teadust.millised on veel erinevad nullid?
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Krancjar võtab palli omaks, lükkab ette ning lööb.
                        Kalkun: "Olic lööb ühe puutega!"

Kommentaar

On hea ütlus - mine sitale. Vot seesugune pöördumisviis sobiks etv 'sõnalihkuritele' kui rosin perseauku. Kurat eesti keeles on ju tohutult palju sõnu, mis korvaksid puudulikud teadmised jalgpallivallast. Sageli kerkib mul mõttesse kahtluseuss - kommentaatorid ei tea millest kommenteerida. Mängust endast - mõne erandiga - räägitakse üsna vaimupimedalt. Ma tahan kuulata LADUSAT emakeelt, aga taolised roojatare hõngu meenutavat ja stampvalangutega palistatud ümmagust juttu ei taha kuulata riigitelevisoonis. Üldiselt HUUMORIkülased reportaa˛id, varjatud (loe: ebateadlik) eneseiroonia ja...

Kommentaar

Aavo mine koju magama.
                            Homme sul meistrika mäng.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                              Esimeses mängus veel öeldi paar korda Colin-Kazim Richards, aga nüüd on kindlalt Kazim-Kazim-Kazim...... Jube.
                              a ta ongi tegelt Kazim-Kazim ju. nüüd.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

sa ei olegi õe sünnipäeval?
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X