Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

vaatasin ka täna lõpuks 7. juuli saate ära, nüüd võiks jah viimase ka võrku saada.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
      kiirusta nied tagant, suht ootan
      kuna laupäeval ei tulnud, siis pidi tulema täna. ent nagu mulle öeldi, viskas tehnika sussid püsti, sestap ka täna ei saanud üles. arvatavasti lähipäevil. ma ei tea miks, aga ka ETV saidil arhiivi all (http://etv.err.ee/arhiiv.php) ei ole üleval. sealne mees vist puhkab :S aga seal on veel mõned vanemad saated üleval, mida ERR spordisaidil enam üleval ei ole. igatahes tuleb natukene veel kannatada...

Kommentaar

Pole veel kuhugi ülesse saadud, eks me ootame edasi siis.
        >>

Kommentaar

Täna 00.00 peaks teles kordus olema.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Tänud peaaegu nimekaim!
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Väärt post tõesti,ise poleks ma kindlasti seda märganud. http://www.kava.ee/
              >>

Kommentaar

ja telest asja näha on iga kell parem kui veebist. kvaliteet on hoopis teine ja saade ju ikkagi spetsiaalselt teleekraani jaoks tehtud.

mulle öeldi, et muidu homme peaks netis üleval kah olema eks näis

Kommentaar

Nägin telekast. Täitsa mõnus nagu alati. Hea töö, Steiv!
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Nüüd on netis täitsa olemas

Kommentaar

L 6. september kell 16.25

>>> Eestis on võidulaulmist teinud nii superstaarid kui laulukoorid: kui ägeda lahingu suudavad aga omavahel anda jalgpallifännid, kui nad tribüünil võidu laulma panna?!

>>> Kaevame Eesti jalgpalli ajaloohämarustes ja paljastame nii mõnegi põneva üksikasja.

>>> Käime Tartus ja Viljandis ning uurime, millal Lõuna-Eesti jalgpall rannikurahva uppi lööb.

Kommentaar

uudis ja video

Kommentaar

ärge siis saadet täna maha magage peale seda kossu ülekanne ja õhtul grande finale - Belgia-Eesti

Kommentaar

jäi (taas kord) nägemata, eks tuleb netist pilk peale visata
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

" Nõmme Kalju parim on" laulust oli pool välja jäetud ! Mis toimub?
                              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                                " Nõmme Kalju parim on" laulust oli pool välja jäetud ! Mis toimub?
                                tutvustavates lauludest mõlemal klubil olin sunnitud pool välja lõikama. väga vabandan, aga ma pidin mondis otsuse tegema, kuigi süda tilkus verd... tegelikult jäi veel mitmeid häid asju välja, aga ei saanud teha laululahingust 20 mintsast klippi lihtsalt...

Kommentaar

Working...
                                X