Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallisaade ''Lisaaeg''
Collapse
X
-
hea küsimus, loodan, et nii pea kui võimalik. kahjuks ei sõltu see otseselt minust.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustmagasin maha, millal netti?
Kommentaar
-
Tüüpiliselt hea osa võib juba öelda. Endale isiklikult meeldis see koondise nn köögipoole osa. Lugusi koondise mängudest ja selliseid asju näeb nagu spordiuudistes ja kus iganes veel, aga seda taustajõudude tööd pole nagu kusagil muidu näha.
Kommentaar
-
meesmuiste, saad sa öelda palju oli näiteks vaatajaid reedesel saatel?
Aga saade oli vägagi korralik ja põnev. Mõnus oli teada saada , kes siis tegelikult koondise taga töötavad jne. Ja et endisest Lasnamäe prügilast tehti siis üpris korralik vutikeskus. Zelinskit näidati ka teisest küljest. Ja minu arust oleks see väga tore,et igas saates võiks kellegi vutitagujaga juttu ajada, kuigi järgmine kord on juba viimane saade. Aga tulevaks lisaaja hooajaks palju õnne samamoodi jaksu teha tööd!
Kommentaar
-
esialgsed numbrid saab esmaspäeval-teisipäeval.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustmeesmuiste, saad sa öelda palju oli näiteks vaatajaid reedesel saatel?
kõige vähem on minu mäletamist mööda olnud saate vaatajaid 40000 (koos kordusega). See oli vist kuskil suvel mingi eriti kuumal ja päikselisel nädalavahetusel. Tegelikult pole saatel ilmaga, mis vaadatavust oluliselt mõjutab, üldse see aasta hästi läinud v.a. esimene saade (siiamaani vist ka rekord selle käes 120000 vaatajaga). Vahel tundus juba reegliks olevat, et kui on saade, siis on ka ilus nädalavahetus...
Kommentaar
-
Samas ega ju seda kudagi ei mõõda, mitu inimest saadet hiljem netist vaatab. Ma näiteks ei jõua tihti reedeti õigeks ajaks teleka taha ja siis ootan pikisilmi, et millal ometi netti jõuab. "Hääl" aga niimoodi kuskile numbritesse kirja ei lähe. Ja kindlasti pole ma ainus selline.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Tegelikult mõõdab küll seda, palju netist saadet vaatabAlgselt postitas vincent Vaata postitustSamas ega ju seda kudagi ei mõõda, mitu inimest saadet hiljem netist vaatab. Ma näiteks ei jõua tihti reedeti õigeks ajaks teleka taha ja siis ootan pikisilmi, et millal ometi netti jõuab. "Hääl" aga niimoodi kuskile numbritesse kirja ei lähe. Ja kindlasti pole ma ainus selline.
ETVspordi saidil on olemas kõigi klippide puhul info vaatamiskordade kohta ja ka selle kohta palju erinevaid IPsid on videot vaadanud. Kõik vähegi väärikad saidid peavad sellekohast infoarvestust. Mul endal ei ole lihtsalt hetkel seda statistikat olemas
Number muidugi väga väikene seal ei ole
Kommentaar
-
No see igati hea, on vähemalt midagi letti lüüa, kui keegi peaks seletama hakkama, et vaatajaarvud väikesed. Eilse saate kohta muidu veel niipalju, et jooksis kuidagi eriti hästi ja sujuvalt (mitte et sellega ka tavaliselt eriti probleeme oleks). Lõikude pikkus ja sisu ilusti tasakaalus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ega see ka vaatajanumbrit suuremaks ei tee kui sa seda saadet telekast vaatad. Selle numbri määravad need, kellel on kodus see telemõõdik. Mulle endale pakuti ka seda kui mingi emori küsitleja kodus käis ja ma olin sellega nõus ja nad pidid tulema seda panema, aga kevadest siiani tulevad.
Kommentaar
-
Nüüdseks ka endal saade nähtud ja Lisaaeg jätkab väga heade saadetega. Väga huvitav ning mitmekülgne oli saade. Loodetavasti jätkate Steiv samamoodi.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar