Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpallisaade ''Lisaaeg''
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Mäletan, et esimest Lisaaega vaadates tuli mul pisar silmanurka (tegelt ka). Tollal täiesti arusaamatult, sest kohati jättis kvaliteet ikka päris soovida. Aga meie väikese vutiliiga jaoks ikkagi nii suur asi.
Tase tõusis iga saatega ja kuigi enamikke vaatasin tagantjärele netist, olid kõik väga nauditavad. Tahaks ikka rohkem ja tihedamini, see tundus juba nii loomulik. Ja nüüd siis viimane osa? Võttis ikka kurvaks küll.
Hea töö, Steiv!
Kommentaar
-
tänud tänud
tase tõusis ehk enim siis kui võrrelda eelmise aasta viimast ja selle aasta esimest saadet, vahepeal läksime lihtsalt lineaarselt mondilt mittelineaarsele üle ja see andis mõnusalt tunda
eelkõige pildikeelt ja kvaliteeti silmas pidades
Kommentaar
-
Ka mina ütlen Suur Suur Aitähh, et see saade ültse oli ja, et mul õnnestus ka mitmel korral selles saates olla
Suuuuured tänud Steiv!
FC FloraKommentaar
-
Oi jah. Vaatasin veel kord selle viimase saate telest ära. Väga kurb, et me rohkem Lisaaega ei näe.
Aga aitäh teile, Steiv, aitäh!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
jah. projekt on jalka hooaja lõpetamine, mis toimub homme Arigatos. olete kõik ootama vaatama uusi videosid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar