Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Nüüd kohe täitsa jama, et jälle oma jalkasaadet ei ole. Egas muud kui las Kalev Sport teeb
    Las nad teevad Jään ootele

Kommentaar

Ollul on ka raha otsas.
      slimm.ee

Kommentaar

Saade võik tõesti siis Kalev Spordile üle minna
        Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Millal saade netti pannakse?

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
            Millal saade netti pannakse?
            juba on netis.
            FC Flora

Kommentaar

Mäletan, et esimest Lisaaega vaadates tuli mul pisar silmanurka (tegelt ka). Tollal täiesti arusaamatult, sest kohati jättis kvaliteet ikka päris soovida. Aga meie väikese vutiliiga jaoks ikkagi nii suur asi.

Tase tõusis iga saatega ja kuigi enamikke vaatasin tagantjärele netist, olid kõik väga nauditavad. Tahaks ikka rohkem ja tihedamini, see tundus juba nii loomulik. Ja nüüd siis viimane osa? Võttis ikka kurvaks küll.

Hea töö, Steiv!

Kommentaar

tänud tänud

tase tõusis ehk enim siis kui võrrelda eelmise aasta viimast ja selle aasta esimest saadet, vahepeal läksime lihtsalt lineaarselt mondilt mittelineaarsele üle ja see andis mõnusalt tunda eelkõige pildikeelt ja kvaliteeti silmas pidades

Kommentaar

Vaatasin ka just selle viimase saate ära ja mul ei jää muud üle, kui mazz'i sõnu duubeldada...

Aitäh sulle, Steiv nende toredate hetkede eest!
                  Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Minupoolt ka suur aitäh! Minuarust oli Lisaaeg üks Eesti parimaid saateid!

Kommentaar

Ka mina ütlen Suur Suur Aitähh, et see saade ültse oli ja, et mul õnnestus ka mitmel korral selles saates ollaSuuuuured tänud Steiv!
                      FC Flora

Kommentaar

Oi jah. Vaatasin veel kord selle viimase saate telest ära. Väga kurb, et me rohkem Lisaaega ei näe.

Aga aitäh teile, Steiv, aitäh!
                        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                        Algselt postitas taku*
                        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                          et mul õnnestus ka mitmel korral selles saates olla
                          Brandon on nüüd Lisaaja - Brandon...
                          slimm.ee

Kommentaar

Steiv, kas lähiajal on ka mingi uus jalgpalliteemaline projekt käsil?

Küsin sellepärast, et Moldova mängu eel olid kaameraga erinevat materjali üles võtmas. Igaljuhul ootan huviga.

Kommentaar

Minu arust võiks igatmängu filmida, aga ei pea iga mäng otse-eetris olema, või üldse ei pea eetris olema, aga lihtsalt vooru lõpus näidatakse ilusamaid väravaid, võimalusi, tõrjeid jms

Kommentaar

Algselt postitas users Vaata postitust
                                Steiv, kas lähiajal on ka mingi uus jalgpalliteemaline projekt käsil?

Küsin sellepärast, et Moldova mängu eel olid kaameraga erinevat materjali üles võtmas. Igaljuhul ootan huviga.
                                jah. projekt on jalka hooaja lõpetamine, mis toimub homme Arigatos. olete kõik ootama vaatama uusi videosid

Kommentaar

Working...
                                X