Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TV3-e konnantaatorid\'

no selle aasta mängud, kus on itaalia meeskonnad esindatud olnud ja mida tv 3 siis näitas pole ka ausalt öeldes kuigi julgustavad. Sociedad-Juventus ja Ajax-milan on olnud selles nimekirjas kindlalt kõige igavam. näiteks kui milan peaks suutma kiirelt värava lüüa siis kaob kogu mängult igasugune mõte. aga samas loodan et Deportivo lükkab mu kartused ümber aga jah. tahaks ikka üle 2 aasta mõnd prantsuse klubi ka näha lihtsalt

Kommentaar

nii juvel kui milan\'il on mõlemal ka väga ilusaid mänge old,a valitud mängud juhtusid nagu ikka olema sellised,mis enam suurt midagi ei otsustanud..
      ütleme nii,et maitse asi,aga kahjuks on meie armastatud kommentaatorite duo maitse sinuga ühine.

Kommentaar

suhteliselt normaalselt

Kommentaar

Räppar Mardisalu
          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

lugu \"Kokaiin\" on veel lahedam \"räpp\",kuulata peaks saama kuskilt uno-playerist,ei tea täpselt,pole ammu kasutand seda.
            a ta on tõsine hiphop vend peaks ütlema.:P

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

Räppar Mardisalu

Not bääd

Kommentaar

jaa, noorem generatsioon, see lugu oli omal ajal tõsine hitt, mida une pealtki kõik tsiteerida ja laulda teadsid. ka mardika saated topraadios olid tõeliseks maiuspalaks.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Alati saab paremini. Kuid teiste Eesti telekommijatega on tase päris hea. Muidugi omavahelist turunaiste võiks vähem olla. Rohkem keskendumist mängule ja tulemus ning lihased kasvavad silmnähtavalt.
                  Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

paneks ka oma arvamuse:
                    kindlasti on eesti kommentaatotite nõrkus vähene teadmiste pagas. no võrreldes nt soomega ja jp jaloga suudavad kannik-mardisalu 10 korda vähem huvitavat ja uut informatsiooni anda ehk lühidalt öeldes ajavad nad liiga palju mula. tegelikult poleks neil ju raske päev enne mängu internetist uurida, kus mehed on varem mänginud, mida suurt korda saatnud, millised on viimasd kuulujutud nende kohta jne... ja need teadmised võiks nad \"muuseas\" teksti sisse panna. nt selle asemel, et öelda\" Beckham läheb nurgalööki lööma\" võiks nad öelda, et \"inglise koondise kapten ja 52 korda koondises mänginud beckham läheb nurgalööki lööma\". see muudaks teksti mahlakamaks....
                    teiseks suureks miinuseks on nende suur soosing osadele tiimidele. minu arvates on ebanormaaalne, kui enamus mängud mida näitab on inglise klubide osaluses ja manu mängudest ärme hakka parem üldse rääkima....
                    kolmandaks käib mulle närvidele kanniku jahumine väravavahi eksimustest ja kaitse praakidest. no kõik väravad ei ole ju kaitse prohmakad. ta võiks rääkida ka, kui ilusa löögi tegi ründaja, aga seda ta ei tee peaaegu kunagi...
                    aga tegelikult peab endale aru andma ja mõistma, et eesti väiksuse puhul ei saagi (eriti) paremat soovida. aga minu soovitus oleks neile korraliku kodutöö tegemine...

Kommentaar

ma võtan kõik oma kurjad sõnad mänguvaliku kohta.. Elagu Depor!!

Kommentaar

klge kas teile ei tundu, et kannik on täna ülevoolavalt elurõõmus? vähe napsine äkki? eriti see kolmeni lugemine oli naljakas
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kuidagi lõbus jah. Siiski kaitsjate kritiseerimisest pole ta üle saanud.:P Igal väraval süüdlane olemas. Aga siis, justkui oleks Mardisalu siinset foorumit lugenud, vabandas ta ja kiitis ka Deppori ründetegevust.

Ahjaa, Milan ahju!!!
                          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

Aga siis, justkui oleks Mardisalu siinset foorumit lugenud, vabandas ta ja kiitis ka Deppori ründetegevust.

Ahjaa, Milan ahju!!!
                            Ega erilist valikut polegi ju kui deppor juba esimese poolajaga 3 korda milani väravavõrku sahistas. Ütleks veel seda, et selle väravavahi takistamise karistamise seisukohalt olen Kannikuga 100% nõus.
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Kommentaatorid olid eile üllatavalt normaalsed või ma siis lihtsalt ei kuulnud neid, kuna olin mängust nii haaratud. Aga see tüüp.
                              , kes kokkuvõtteid teeb võiks õppima arvutama ja lugema ning nägema.

Kommentaar

Aasta aastalt muutuvad Kannik-Mardisalu paremaks,kuid siiski mõnedel hetkedel on neil justkui väga tähtis vaielda omavahel,kas ikka oli suluseis ja ikka mitu minutit lisatakse juurde......nõme
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X