Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TV3-e konnantaatorid\'

Originally posted by ROOTSI KUNN

P.S. Jurtshenko ei tunne minu meelest üldse ei seda ega ka ühtegi teist pallimängu.
    Ivar tunneb korvpalli hästi! Ja tema teine spetsialiteet on rattarallid.
    The other line moves faster.

Kommentaar

vahepeal kui guti oli oleks peaaegu värava lõõnud, kisas mardisalu: \"guti,,, suurepärane tõrje:P!\"
      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

vahepeal kui guti oli oleks peaaegu värava lõõnud, kisas mardisalu: \"guti,,, suurepärane tõrje:P!\"
        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Originally posted by kaala

Wtf ?...pole vaja hakata juuksekarva lõhki ajama !

Kommentaar

no see peaks siililegi selge olema, et kommentaarid ei saa objektiivsed olla, kui Mardisalu on tuline ManU fann. Tal oli valida kas Eesti mang voi minna Manchesteri laks ta manchesteri. eks see naita ka midagi. Kommentaarid ajavad ka vahepeal taitsa narvi, kui ta nn. tuhja paneb.

Kommentaar

Selle teemaga tuli mulle meelde TV3 poiste konn viimasest mängust, kui punase kaardi sai nende sõnul keegi Patrick Desailly... ikka korrutasid ja korrutasid seda nime. Teine asi oli: \"Suures pildis on näha kahte suurt ründeässa - Eidur Gudjohnssen ja Patrick Vieira...\"....

aga muidu on nad minu arust iga mänguga paremuse poole liikumas või kuidas?

Kommentaar

Nad ei pane vist tõesti tähele mida nad seal räägivad.Minu arust nad esimene poolaeg natuke kirusid Piresi ja teine poolaeg ütleme nii : \"Piresi jätkub ka täna igalepoole\" võibolla sõnastus oli teine ,aga minu mõtetes tundub ,et see oli üks kehv viga neil. Noh ega ma seal stuudios nüüd parem ka poleks.
                Mu arust see Kannik kõlbab veel ,aga Kannik peab seda Mardisalu suht tihedalt parandama.:P
                sigpic

Kommentaar

sattusin huvipärast minutiks vaatama meie auvääristet konnantaatoreid, mängu vaheajal (nelosel oli reklaamipaus..). Stseen selline: Kannik räägib midagi, mängust arvatavasti, segast, enda ette, nagu loeks midagi paberilt maha, Mardisalu jälgib teda samal ajal, ükssilmselt, \"andunult\", siis lisab omalt poolt midagi - arvamuse, tunded, mida iganes; meeleolu on kokkuvõtvalt \'mahlakas\'. Ei suutnud endal muiet tähelepanemata jätta..

siinkohal, sõnastan eesmärgi: ei leia midagi negatiivset, see oli lihtsalt tähelepanek.

Kommentaar

Ikkagi parem kui Kristjan \"My mään\" Kalkun kommenteriks

Kommentaar

heh. mina ei ütle midagi halba Kannik-MArdisalu kohta. Naerda saab alati. Muidugi eriti halb variant oleks Kannik-Mõttuse duo, kus ei tuleks mitte naer vaid uni peale. MArdisalu mõte ongi selles, et temas on vähemalt mingit elu, kui Kannik räägib surmtõsiselt mängust ja süüdistab pärast väravat ülejäänud mängu (või järgmise väravani) väravavahi kohavalikut. Kannik-Mardisalu kuuluvad koos kindlalt Eesti huumoriklassikasse. seda positiivses mõttes:P

Kommentaar

no tore. TV3 näitab Milan - Depori mängu. Tuleb jälle üks igav õhtupoolik loodetavasti eksin, aga depor ei suuda 3-0 nüüd küll võita. Lyoni taassünd oleks palju tõenäolisem olnud. Ja Lyoni pole näidatud juba alates 2002. aasta oktoobrist

Kommentaar

Originally posted by dannar

no tore. TV3 näitab Milan - Depori mängu. Tuleb jälle üks igav õhtupoolik loodetavasti eksin, aga depor ei suuda 3-0 nüüd küll võita. Lyoni taassünd oleks palju tõenäolisem olnud. Ja Lyoni pole näidatud juba alates 2002. aasta oktoobrist
                          No tõepoolest! Õnneks on tallinnlastel seekord valikuvõimalus - Soome Nelonen lubab oma kodulehel mängu Lyon - Porto. Kas see pole mitte alles teine kord kogu sel hooajal, kui nende kahe kanali mängudevalik lahku läheb?
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

loomulikult näitab milan-deppor mängu.
                            see ei oleks ju normaalne kui näidataks juba kolmandat porto mängu sel hooajal kui samas tiitlikaitsjat vaid korra näidatud on.

Kommentaar

milani mängu näed järgmine voor kindlasti. ja playoffides peaks näitama ikka mänge, milles on õhus teatud sensatsioon ja põnevus. mitte juba ette arvatav Milani poolne veeretamine ja Depori ilmselt esimesel pooltunnil tugev mäng, kuid seejäel lootusetus ja ära kukkumine. no see on minu tagasioidlik arvamus

Kommentaar

ega porto-lyon\'i mängust paremat oodata ei ole.
                                ja pealegi,teinekord on vasturünnakutele rajatud mäng isegi palju nauditavam,eriti kui seda on meile demonstreerimas milan\'i megaklassist ründeliin.
                                arvan,et depporile ei anta tõesti erilist võimalust,a ega porto lyon\'ile ka ilmselt mitte ja selles suhtes võiks eelistada suuremate nimede mängu,eriti kuna itaalia tiimide mänge näitab niigi vähe-seni kõigi võistkondade peale kokku 3.

Kommentaar

Working...
                                X