Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TV3-e konnantaatorid\'

tegelikult on kaljuveer kõvasti arenenud algusaastatega võrreldes. ma mäletan hästi, kuidas ta pooled nimed sassi ajas ja väravad maha magas. no nüüd ta paneb ikka tähele kui värav tuleb ja eesti koondislasi tunneb ka nägupidi :P . tegelikult poleks viga, kui kommenaatorid oleks jurtšenko ja kaljuveer (koos abikommentaatoritega) ja stuudios oleks osila. peaasi, et kuuse ei kommenteeri...

Kommentaar

Originally posted by eika

tegelikult on kaljuveer kõvasti arenenud algusaastatega võrreldes. ma mäletan hästi, kuidas ta pooled nimed sassi ajas ja väravad maha magas. no nüüd ta paneb ikka tähele kui värav tuleb ja eesti koondislasi tunneb ka nägupidi :P . tegelikult poleks viga, kui kommenaatorid oleks jurtšenko ja kaljuveer (koos abikommentaatoritega) ja stuudios oleks osila. peaasi, et kuuse ei kommenteeri...

Hahahah!....poleks viga..hahahah!..yeah right

Kommentaar

oeh. jälle on mardisalu-kannik kohapeal kommenteerimas, millega kaasneb üpris ebameeldiva faktorina see, et nende kommentaar on pildist ees. jube mõnus on vaadata, kui enne söödu andmist juba Kannik karjub, et suluseis-suluseis

Kommentaar

Minu arust see aasta heli ei olnud üldse pildist ees. Alguses tundus küll, et on prse, aga pärast poole justkui asi paranes. Minul ta vaatamist üldse ei häirinud
          308

Kommentaar

Minu arvates võib finaali kommentaaridega täitsa rahule jääda. Üks kord esimesel poolajal jõudis suluseisu kommentaar pildist ettepoole aga muidu oli igati ok. Häiris mind aga üks Kanniku kommentaar, kus ta väitis, et kohtunik oleks võinud anda Carlos Albertole vahetusse minnes kollase kaardi venitamise eest. Tegelikult tüüp ju sörkis vahetusse, mitte ei lonkinud nagu tihti näha võib. Poleks vist eriti loogiline ka, et Carlos Alberto oleks saanud lõppkokkuvõttes teise kollase ja kokku punase. A huvitav, mis siis tehtaks kui tõesti kohtunik niimoodi teeks?
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ikka see kritiseerimine. Eriti vihastas Kanniku or Mardisalu kommentaar, et 2-0 puhul oli väravas süüdi Flavio Roma. Sellepärast, et vend läks aimamise peale. No kus kurat sina tead mida Roma mõtles, selline mulje jäi nagu Kannika % Mardisalu oleksid mõttetelugejad.
              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Minu arvates võib finaali kommentaaridega täitsa rahule jääda. Üks kord esimesel poolajal jõudis suluseisu kommentaar pildist ettepoole aga muidu oli igati ok. Häiris mind aga üks Kanniku kommentaar, kus ta väitis, et kohtunik oleks võinud anda Carlos Albertole vahetusse minnes kollase kaardi venitamise eest. Tegelikult tüüp ju sörkis vahetusse, mitte ei lonkinud nagu tihti näha võib. Poleks vist eriti loogiline ka, et Carlos Alberto oleks saanud lõppkokkuvõttes teise kollase ja kokku punase. A huvitav, mis siis tehtaks kui tõesti kohtunik niimoodi teeks?
                Mis see kohtunik ikka teha saaks?Annaks teise kollase, siis punase ja vahetus ei saaks lihtsalt toimuda, või vahetatakse keegi teine välja

Kommentaar

Originally posted by EgoTrip

Ikka see kritiseerimine. Eriti vihastas Kanniku or Mardisalu kommentaar, et 2-0 puhul oli väravas süüdi Flavio Roma. Sellepärast, et vend läks aimamise peale. No kus kurat sina tead mida Roma mõtles, selline mulje jäi nagu Kannika % Mardisalu oleksid mõttetelugejad.
                  olgi vv viga deco polnud palligi veel löönud kui roma juba maas aeles.. 3s oli ka koomika kui roma tagurpidi saltot üritas visata et pallist võimalikult kaugamale jääda.. oleks ta tahtnud oleks ta palli ilusti ära blokkinud

Kommentaar

Originally posted by dannar

oeh. jälle on mardisalu-kannik kohapeal kommenteerimas, millega kaasneb üpris ebameeldiva faktorina see, et nende kommentaar on pildist ees. jube mõnus on vaadata, kui enne söödu andmist juba Kannik karjub, et suluseis-suluseis
                    Aga Dannar! Võib-olla evivad Kannik-Mardisalu selgeltnägija võimeid. See oleks materjal, mis huvitaks kindlasti Paradoks B-d. Maailma esimesed jalgpallikomentaator-nõiad.
                    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Üllatas see ,et nad ei hakanudki vaidlema,mitu minutit üleaega antakse.....aga jah,mardisalu söödunimedesse tuli mingi uus kild...varem oli must sööt,nüüd hale sööt vmt......krt...Neloneni pilt oli sitt,pidin ikka neid udusi kuulama
                      2002 FC EBS Team
                      2003 FC Nimeta
                      2004 FC Nimeta
                      2005 FC Nimeta
                      2006 Tallinn United FC
                      2007 Tallinn United FC

Kommentaar

seekord üllatas see, et mehed tegid üle pika aja hea ülekande. üllatas ka see, et kannik kritiseeris väravavahti vaid teise värava puhul. minu arvates polnud teises väravas romal süüd. tegelikult pidigi ta ju lööki aimama, sest deco lõi täiesti vabalt penalti koha pealt. seal löödud lööki on väga raske reaktsiooniga tõrjuda. aga viimane värav oli küll roma pask, kuid kannik siis oli vait!!! väravavaht peab üks-ühte tõrjudes tegema end võimalikult suureks ja katma võimalikult suure ala, aga roma tõmbas end kerra nagu kardaks palliga pihta saada...

Kommentaar

Kas teid ei ajanud muhelema kui Kruusi Kalev seal koperdas :P. Ennast pani küll muhelema, aga noh nii tundus mulle
                          sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Kas teid ei ajanud muhelema kui Kruusi Kalev seal koperdas :P. Ennast pani küll muhelema, aga noh nii tundus mulle
                            Kalev sai tegelt hästi hakkama, ikka eelistati teda ju Kalkunile

Aga muidu oli hea kommentaar mängus sest Kannik-Mart said kohapeal olles asjast hästi aru!!!
                            Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

EURO 2004 esimest mängu kommenteerinud Jurtšenko ja Lehiste - enam-vähem võib vist isegi rahule jääda, kuid see võib olla tingitud sellest, et võrdlusmoment puudub... Kuigi mõned momendid olid ikka suht hämmingulised. Nagu siin teemas juba mainitud, jätab Jurtšenko nimede ja nägude tundmine kõvasti soovida. Nii oli mängu esimesel pooltunnil Kreeka väravas keegi Nikolaidis (Lehiste üritas küll parandada..) ja üsnagi tihti oli tal hämming, et kes millega hakkama sai. Mängu lõpus hakkas vaikselt ära tüütama see, Ivar-poiss kordas täiesti uskumatut faktii, et tegemist saab olema Kreeka esimese võiduga EM finaalturniiril.

Mõned huvitavad ütlused jäid ka kõrva - näiteks, kui Lehiste mainis, et Nuno Comesi 20 väravat 40 mängus on hea tulemus, seda ründaja kohta... Sarnaseid pirne oli rohkemgi, kuid ei mäleta ja ei viitsi siin neid meenutama hakata.

Aga telepilt oli minu arust väga halb. Pidevalt tuli pilt valest kaamerast, pärast esimest väravat näitas tükk aega palli väravas, penaltiolukorras aga maas põlvitavat kreeklast... Tiitrid jõudsid ekraanile liialt hilja jnejnejne.

Kommentaar

Mulle ei meeldi see, et mängu kella eriti ei näe Kuidagi sinna telekaääre taha ära peidetud...

Kommentaar

Working...
                                X