Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TV3-e konnantaatorid\'

Algselt postitas lume

Kannik ja Mardisalu ehk oli parim paar, Teever ehk kommenteerib liiga profesionaalselt et sellest jalgpallist natsa kaugel olevad inimesed aru saaksid.
    Inimestel on erinevad maitsed ja ma ei ole mingisugune kauge inimene jalgpallile.
    7 aastat olen suure huviga vutti vaadanud nagu. see selleks.

Kommentaar

probleem on selles, et mängu kommenteerimine paneb magama. iga minuti jooksul öeldakse kusagil 3-4, millest üks on mängija nimi, kellel pall hetkel on ja järgmine tegusõna, mis näitab, millega ta tegeleb. puudub informatiivsus, emotsionaalsus, kaasahaaramine. igaüks näeb kui peale lüüakse, söödetakse või pall kaotatakse. mängijate nimede ütlemisest jääb ka natuke väheseks...

Kommentaar

mind paneb tv3 mängude juures magama kellaaeg. aga jah, kirusin minagi mardisalut ja kannikut, eriti siis kui mardisalul lõi välja tugev poolehoid inglise klubidele. aga siiski olid nad paremad kui viimaseaja kommentaatorid.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam

mind paneb tv3 mängude juures magama kellaaeg. aga jah, kirusin minagi mardisalut ja kannikut, eriti siis kui mardisalul lõi välja tugev poolehoid inglise klubidele. aga siiski olid nad paremad kui viimaseaja kommentaatorid.
          mina hakkasin mardisalust juba siis puudust tundma, kui teda asendas korra see delegaat, klelle mu nimi nüüd korraga ei meenu . enivei olid kahekesi kannikuga ja ajasid surmasjalikku teksti. mardisalu idiootlikud kommentaarid o0lid üsna lõbusad ja eriti lõbus oli selle peale Kanniku silumiskatsed, et mardisalu jutt liialt poliitiliselt ebakorrektne poleks.

Kommentaar

õnneks kommenteerib kannik vahest etv-s nüüd.

Kannik: \"Just!\"

Kommentaar

Algselt postitas dannar

mina hakkasin mardisalust juba siis puudust tundma, kui teda asendas korra see delegaat, klelle mu nimi nüüd korraga ei meenu . enivei olid kahekesi kannikuga ja ajasid surmasjalikku teksti. mardisalu idiootlikud kommentaarid o0lid üsna lõbusad ja eriti lõbus oli selle peale Kanniku silumiskatsed, et mardisalu jutt liialt poliitiliselt ebakorrektne poleks.
              tegemist margus luigega ilmselt

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas dannar

Kahtlen. Pigem see, noh, Portugali jalgpalli ekspert. Mõttus.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas dannar

Kahtlen. Pigem see, noh, Portugali jalgpalli ekspert. Mõttus.
                  just mõttus jah. no kommenteerib muidu üsna asjalikult, kuid koos kannikuga oli selline pensionieelikute tõsisemast tõsisem jutuvada.

Kommentaar

viimases spordi saates ytles kruus et itaalia kindlustas koha mm finaalil...no mis kuradi lause see veel on?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

teever kommentatoorina on parem kui eelmine aasta oli Kristal. Kruus on vist ka edasi arenenud, enam nii närvidele ta jutt ei käi kui varem. Samas võiks ta mõelda, mis jama ta väravate ülevaadete ajal suust välja ajab. Viimane kord ei suutnud ta pihta saada mitu väravat Ronaldinho Udinesele lõi või mis staadionil Barca mängib (Kruusi arvates siis Santiago Bernabeul).

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Päris koom kild oli just - Puyol ja Cafu sõitsid palli võtma jalad ees ja natsa sai Cafu pihta ja siis näitas kuidas tohtrid Cafuga tegelesid ja Mardisalu ütleb - \"vot siin näete lihaselisi jalgpalluri resi\" - normaalne kommentaar!!!
                        vapsjee hea nali

Kommentaar

Einoh Kannik ja Mardisalu olid ikka totaalne koomiku paar....
                          Üks tahtis olla targem kui teine. Igathes sellised teoreetikud olid nad mõlemad.
                          Mäletan väga hästi kuidas ühes mängus ajas Mardisalu pidevalt võistlejaid segamini ja
                          nimetas neid vale nimega. Pärast Kannik kogu aeg pidi teda parandama.......aga jah
                          peaasi et mingit Osilat või veel Kuuset kommima ei panda

Kommentaar

Algselt postitas la viva Juve

Einoh Kannik ja Mardisalu olid ikka totaalne koomiku paar....
                            Üks tahtis olla targem kui teine. Igathes sellised teoreetikud olid nad mõlemad.
                            Mäletan väga hästi kuidas ühes mängus ajas Mardisalu pidevalt võistlejaid segamini ja
                            nimetas neid vale nimega. Pärast Kannik kogu aeg pidi teda parandama.......aga jah
                            peaasi et mingit Osilat või veel Kuuset kommima ei panda
                            Osila on minu arust üldse parim kommentaator. Prahmakaid teeb väga harva, mida ei saa Kaljuveeri kohta jälle öelda.

Kuuse oskab suusatamist hästi kommenteerida, korvpalli samas üldse mitte. Jalkat ta vist pole kommenteerinud ega hakka ka.

Kõige parem kommentaatoritepaar oleks tegelikult Anu Välba ja Anu Säärits.

Kommentaar

Algselt postitas Zlatan
                              Kõige parem kommentaatoritepaar oleks tegelikult Anu Välba ja Anu Säärits.
                              Ja eksperdina Anu Saagim?
                              Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                              Cry welcome to the song.
                              And as it lifts you, time to move on.
                              We go!

Kommentaar

Algselt postitas Zlatan
                                Kuuse oskab suusatamist hästi kommenteerida, korvpalli samas üldse mitte.
                                kuuse probleemiks on paraku Veerpalu. kui olümpiavõitja sõidab siis ta vahutab enamiku ülekandeajast temast ja tema suurepärasest klassikalisest sõidutehnikast.
                                ma ei saa üldse aru, miks tal lastakse korvpalli kommenteerida ja miks tema saab enamiku Rocki mängudest. on ta siis tartlane?

Kommentaar

Working...
                                X