Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Konstatin Moshnikov

Kommentaar

Nüüd kui Meistriliiga on läbi, kas on mingi võimalus, et hakatakse uuesti Premier League'i näitama?

Kommentaar

Et jalkaliit hakkab nüüd Inglise liiga ülekandeid oma taskust kinni taguma?

Kommentaar

Oleks ju kena žest F.A poolt.

Kommentaar

Siis ma oleks igamäng teleka ees Sest kui varem näidati, siis see oli lihtsalt nii super.

Kommentaar

TV14 kavas on ,et 21.11 näidatakse otse Flora ja Tuleviku mängu.Küsimus mis mäng see on?
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                TV14 kavas on ,et 21.11 näidatakse otse Flora ja Tuleviku mängu.Küsimus mis mäng see on?
                Eesti Meistriliiga eelviimase vooru mäng, mida näidatakse kordusest. See otseülekanne seal taga peaks olema trükiviga.
                FC Flora

Kommentaar

aastalõputurniiri ikka näitavad??

Kommentaar

"Eesti Jalgpalli Liit jätkab Eesti koondise, Meistriliiga, karikavõistluste ja TrioBeti Balti Liiga vahendamist spordisõpradele samas mahus ka järgmisel aastal," kinnitas EJL-i president Aivar Pohlak. "Samuti saab otseülekande vahendusel kaasa elada detsembri lõpus Kalevi Spordihallis toimuvale traditsioonilisele Aastalõputurniirile."

Kommentaar

Kavas on Flora - Tulevik, aga näitab Levadia - Paide kordust. Joptvõi

Kommentaar

Kusjuures tegelt näidati ju hoopis viimase vooru Levadia- Paide mängu.

Kommentaar

Algselt postitas kasparov Vaata postitust
                          Ahahh, budu! See on küll OT, aga las ta olla - ma tahaks sul kõrvad korralikult tuliseks teha! Krt, tead kui raske oli Boltoni mänge KS-i organiseerida, ja siis kui ma selle kunagi sain - läbi häda ja tänu korduvatele Kruuda ees lömitmaskäimistele, et näete pai Kruuda, meil on siin Eestiski üks tulihingeline Boltoni toetaja, keegi budulojus, et temagi tahab telekast oma nunnukesi näha - siis sa küsisid pärast Boltoni topicus, et kuidas mäng ka oli, et sa ise vaatasid samal ajal vormelit!

Seega ei peaks ma sulle üldse TV6 teemas vastama, aga et oma loomult olen siiski erakordselt hea inimene, siis teen seda siiski: ilmsesti Aastalõputurniiri kommenteeringi, aga edasi pole üldse mitte kindel, sest mul on tunne - ei tea isegi miks, aga on - et uuest aastast kaob suurepärane TV14 üldse ära ja no kus sa siis kommenteerid?!
                          ok jätkame selles teemas.Järelikult oli Boltoni mäng nii sitt ,et ma Vormelit vaatasin.aga tänud ,et selle mängu nimel vaeva nägid ja ehk kunagi õnnestub mul Sulle selle eest mõne õlle välja teha.
                          aga kurb kui TV14 ära kaob ja seda just Eesti jalgpalli näitamise eest.Aga kui Tv 14 ära kaob siis võiksite Järvelaga kanalit vahetada ja liikuda sinna kus Eesti liiga näitamist jätakatakse.ei kujuta enam ette ,et keegi teine Eesti liigat kommenteeriks.Tänud teile hea töö eest!!!
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Aitehh-aitehh, budukakene! See oli küll ilusasti öeldud. Aga jah, elame-näeme...

Aga mis tollesse Boltoni mängu puutub, siis... Kui 2:0 võit Manchester City vastu on sitt, siis ma tahaks teada, mis tulemus oleks enam-vähem normaalne ja vastuvõetav? 9:1?

Kommentaar

Algselt postitas kasparov Vaata postitust
                              Aitehh-aitehh, budukakene! See oli küll ilusasti öeldud. Aga jah, elame-näeme...

Aga mis tollesse Boltoni mängu puutub, siis... Kui 2:0 võit Manchester City vastu on sitt, siis ma tahaks teada, mis tulemus oleks enam-vähem normaalne ja vastuvõetav? 9:1?
                              krt ma ju vaatasin seda mängu!!!lihtsalt eks ma siis klõpsutasin kahe kanali vahet
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                krt ma ju vaatasin seda mängu!!!lihtsalt eks ma siis klõpsutasin kahe kanali vahet
                                Kui sa nii väidad... Aga ju see oli siis hoopis West Ham - Bolton, mis lõppes Boltoni jaoks samuti suhteliselt sitalt - nimelt kõigest 3:1 võiduga.

Kommentaar

Working...
                                X