Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kasparov Vaata postitust
    Kui sa nii väidad... Aga ju see oli siis hoopis West Ham - Bolton, mis lõppes Boltoni jaoks samuti suhteliselt sitalt - nimelt kõigest 3:1 võiduga.
    no seda võitu ma ka nagu nägin aga kui sa väidad siis millagi ma järelikult murdsin oma lemmikule truudust.aga tea et külmad õlled on ootamas.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

TV14 kaobki uuest aastast ära, või suudab kanal ikkagi kuidagi edasi loksuda?

Kommentaar

kas lepa needus toimib taas? ega sellel kanalil peale Aeroobikakuninganna 2008 korduste midagi muud mõistlikku enam ju näidatagi. tõsi, seda saadet ei väsi ka kunagi vaatamast... aga see läheb juba teise teemasse.

Kommentaar

Kuskilt netist tv14 otsepilti ka leiab?

Kommentaar

Algselt postitas Lambiahv Vaata postitust
            Kuskilt netist tv14 otsepilti ka leiab?
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Suur tänu!

Kommentaar

Päris tore arutlus oli jäneste teemal, et kas nad oskavad kaarte mängida, Järvela pakkus, et ei oska kuna kõrvad jäävad ette.

Kommentaar

Ja, esimest korda sain nende kahe kommentaare kuulda, nalja saab kyll

Kommentaar

Väga tore, Ott Järvela on Miki Hiir, sest eile ütles ta, et kui Flora peaks selle turniiri võitma, siis sellisel juhul on ta Miki Hiir

Kommentaar

Järvela ütles umbes, et :"Meelis rooba pommvärav oli nagu ufo. Ega ufot ei peata miski, kui ufo tahab, siis ufo tuleb. " Mees kommenteerib ikka hingega, mõnus on jalkat vaadata kui kommentaator ikka nalja ka viskab. Kiitus!!
                      sigpic
                      It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Ott " Miki Hiir " Järvela kommenteeris päris hästi

Kommentaar

Mina ei tea, aga minu telekas näitas TV14 asemel EtVd täna.

Kommentaar

Algselt postitas M13 Vaata postitust
                            Mina ei tea, aga minu telekas näitas TV14 asemel EtVd täna.
                            Praak telekas sul siis.

Minu omal pilt ees.
                            Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Kas uuel hooajal siit kanalist ka jalgpalli näha saab või ainult Keskerakonna propagandat?

Kommentaar

kasparov mis sa selle kohta oskad kosta,kas kodune jalkaliiga tuleb veel tv14 ekraanile?või mis sellest kanalist üldse saab?
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X