Ikka tuleb see Eesti jalgpall sealt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkasparov mis sa selle kohta oskad kosta,kas kodune jalkaliiga tuleb veel tv14 ekraanile?või mis sellest kanalist üldse saab?
Aga jah, nagu ma olen aru saanud, siis jalkaliit on sekski hooajaks liiga- ja karikamängud sinna orgunninud, kuid vist - ma päris kindel küll ei ole, see on selline linnuke-sidistas-jutt - ETV pidada ka mõningaid mänge näitama.
Kommentaar
-
Algselt postitas kasparov Vaata postitustMis sellest kanalist saab, seda peab muidugi seltsimees lepalt küsima. Ilmselt kesk-linnatv.
Aga jah, nagu ma olen aru saanud, siis jalkaliit on sekski hooajaks liiga- ja karikamängud sinna orgunninud, kuid vist - ma päris kindel küll ei ole, see on selline linnuke-sidistas-jutt - ETV pidada ka mõningaid mänge näitama.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga kas Koort ja Järvela ka meie rõõmustamist jätkavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas kasparov Vaata postitustPeaksid jätkama küll jah. Iseasi muidugi, keda nad rõõmustavad, keda kurvastavad
Kommentaar
-
Laupäeval, 6. märtsil kell 17 Sportland Arenal toimuvat Eesti jalgpallihooaja avamängu, Superkarika finaali kommenteerivad TV14 kanalil Kaspar Koort ja Ott Järvela - neist viimane teeb seda aga Miki Hiire kostüümis.
2009. aasta lõpus Eesti Jalgpalli Liidu Aastalõputurniiril esimest FC Flora mängu kommenteerides teatas Järvela TV14 otse-eetris: "Kui Flora selle koosseisuga mullust võitu kaitseb, olen mina Miki Hiir."
"Muidugi kiusu pärast, ent täiesti teenitult Flora selle turniiri ka ära võitis Et pääseda Flora fännide aasimisest, küsisin neilt, et kui kommenteerin uue hooaja esimest Flora-mängu Miki Hiire kostüümis, kas siis oleme tasa? Sain vastuse, et oleme," selgitab Järvela. "Eelmisel nädalal broneerisin kostüümi, homme toon laenutusest ära ja laupäeval poen sisse."
Järvela tunnistab, et suurimaks probleemiks tõotab kujuneda kommenteerimiseks vajalike kõrvaklappide kostüümi alla mahutamine: "Aga suur suu on ihu nuhtlus ja tuleb hakkama saada. Samuti ootan põnevusega, milliseks kujuneb ilm."
Järvela alias Miki Hiire kaaskommentaator Kaspar Koort ootab uut kogemust pikisilmi. "Väga armas on vahendada jalgpalli koostöös ehtsa Miki Hiirega," sõnas Koort.
Superkarika finaal toimub laupäeval, 6. märtsil kell 17 Tallinnas Sportland Arenal (Asula 4c). Sissepääs maksab täiskasvanutele 25 krooni ja kuni 18-aastasele 10 krooni.
Go Ott. Ise kohal ja näeb seal seda pulli aga loodetavasti saab ta ka telepildis palju eetriaegaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustsigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar