Järvelalt suhteliselt korralik kommentaar. Minumeelest on Koort/Järvela kõvasti paremad, kui nende kolleegid rahvustelevisioonis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Järvela üksi ei ole nii hea. Ebamugav kuidagi, samas ühtegi jalkamängu ei ole hea vaadata, kui ainult üks vend muliseb. Aga Koortiga koos on parem, vähemalt minu arust.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustJärvela üksi ei ole nii hea. Ebamugav kuidagi, samas ühtegi jalkamängu ei ole hea vaadata, kui ainult üks vend muliseb. Aga Koortiga koos on parem, vähemalt minu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMul kusjuures Järvela ülevisanud, see kriiskamine ja asi mis ta seal ajab on juba ulme. Mees vist vahepeal, et mõtleb et on nüüd üle riigituntud kommentaator oma lahedate ütlemistega ja reaktsioonidega ning nüüd pingutab üle vahest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustMinu meelest on täitsa hea kommentaator. Vähemalt ta elab mängule kaasa mitte ei ole selline rahulik kommeteerija keda on suisa igav kuulata. Koordi ja Järvela tandemit on täitsa hea kuulata nii, et ei tasu nuriseda midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas CRonaldo17 Vaata postitusttäna vaatan Silamäe - Kuressare kordust, lahe li vaadata kui järvela imestas kui saadi heli)
Kommentaar
-
Tammeka - Sillamäe mängus (mida kandis TV14 üle) oli paar naljakat situatsiooni:
Rong sõitis läheduses mööda ja lasi vilet.
Järvela: Eesti Raudtee tervitab jalgpallureid, meie tervitame Eesti Raudteed vastu!
Järvela: Nüüd siin Tammeka mängija kurtis kohtunikule, et Sillamäe mängijad ropendavad. Ma pole veel küll näinud ühtegi jalgpalli mängu, kus ei ropendataks. Isegi 13-aastaste tüdrukute mängudes.
Koort: Huvitavaid mänge vaatad.
Järvela: Absoluutselt!
Järvela on ikka parim!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar