Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Järvelalt suhteliselt korralik kommentaar. Minumeelest on Koort/Järvela kõvasti paremad, kui nende kolleegid rahvustelevisioonis.

Kommentaar

Täiesti kuld kommentaar oli täna.

"Vastaste ründaja kukub nagu tibu, kellel mõlemad jalad on sadistlikult kirvega maha lõigatud."

Kommentaar

Järvela üksi ei ole nii hea. Ebamugav kuidagi, samas ühtegi jalkamängu ei ole hea vaadata, kui ainult üks vend muliseb. Aga Koortiga koos on parem, vähemalt minu arust.
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
          Järvela üksi ei ole nii hea. Ebamugav kuidagi, samas ühtegi jalkamängu ei ole hea vaadata, kui ainult üks vend muliseb. Aga Koortiga koos on parem, vähemalt minu arust.
          Nõustun, siis vähemalt saab Järevala vahepeal maha rahuneda ja endal ka parem kuulata.

Kommentaar

Mul kusjuures Järvela ülevisanud, see kriiskamine ja asi mis ta seal ajab on juba ulme. Mees vist vahepeal, et mõtleb et on nüüd üle riigituntud kommentaator oma lahedate ütlemistega ja reaktsioonidega ning nüüd pingutab üle vahest.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
              Mul kusjuures Järvela ülevisanud, see kriiskamine ja asi mis ta seal ajab on juba ulme. Mees vist vahepeal, et mõtleb et on nüüd üle riigituntud kommentaator oma lahedate ütlemistega ja reaktsioonidega ning nüüd pingutab üle vahest.
              Minu meelest on täitsa hea kommentaator. Vähemalt ta elab mängule kaasa mitte ei ole selline rahulik kommeteerija keda on suisa igav kuulata. Koordi ja Järvela tandemit on täitsa hea kuulata nii, et ei tasu nuriseda midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
                Minu meelest on täitsa hea kommentaator. Vähemalt ta elab mängule kaasa mitte ei ole selline rahulik kommeteerija keda on suisa igav kuulata. Koordi ja Järvela tandemit on täitsa hea kuulata nii, et ei tasu nuriseda midagi.
                Koort ja Järvela koos on super. Koort üksinda on igav, Järvela läheb üksinda olles päris käest ära..

Kommentaar

Täna oli Koort väga igav, eriti kui veel mäng ka sama igav.

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Teadmiseks, et Kauri Sild on mänginud korvpalli, kaasa arvatud Eesti meistrivõistlsute kõrgeimas liigas
                    Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

täna vaatan Silamäe - Kuressare kordust, lahe li vaadata kui järvela imestas kui saadi heli

Kommentaar

Algselt postitas CRonaldo17 Vaata postitust
                        täna vaatan Silamäe - Kuressare kordust, lahe li vaadata kui järvela imestas kui saadi heli
                        härrased Koort ja Järvela pole just kõige pädevamad isikud kommenteerima, esiteks nad ei tea fakte (nt et Paide ei läinud tabelis Kurest mööda, sest ka Paidel on esimesest voorust miinus kirjas), siis nad lähevad omavahel nõmeduste loopimistega nii hoogu, et enam ei näe mängu, nagu nt vahetused magavad maha, siis nimesid ei oska nad ka vist isegi paberilt lugeda (Sander Laid on lagi!!! )

Kommentaar

Eile oldi tõesti väga VÄGA nõmedad. Enamus ajast rääkisid oma jutte ja naljad ei tulnud välja. Jalgpalli oleksid nagu jutujätkuks kommenteerinud.

Kommentaar

Kuigi peab tunnistama, et see Kaspari kiilaspäisuse ja Flora fännide võrdlemine oli üsna hea

Kommentaar

Tammeka - Sillamäe mängus (mida kandis TV14 üle) oli paar naljakat situatsiooni:

Rong sõitis läheduses mööda ja lasi vilet.
                              Järvela: Eesti Raudtee tervitab jalgpallureid, meie tervitame Eesti Raudteed vastu!

Järvela: Nüüd siin Tammeka mängija kurtis kohtunikule, et Sillamäe mängijad ropendavad. Ma pole veel küll näinud ühtegi jalgpalli mängu, kus ei ropendataks. Isegi 13-aastaste tüdrukute mängudes.
                              Koort: Huvitavaid mänge vaatad.
                              Järvela: Absoluutselt!

Järvela on ikka parim!

Kommentaar

kuulge, kas näidatakse fc flora - fc levadia mängu pühapäeval või laupäeval pandakse mingi muu ülekanne flora-levadia mängu asemele???

Kommentaar

Working...
                                X