Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Intertoto
    replied
    kolm punkti LaRaBlale, üks Mõnuagendile. kui need punktid omavahel ühendada, saab rombi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Viggo!

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Malmös on olnud Hodgson ja Pehrsson, aga ma ei kujuta ette, kes see teine Eesti koondise treener võiks olla.
    Lase fantaasial lennata. Lisavihje, et antud härra on lausa Bayerni enda eest mänginud kunagi ennemuistsetel aegadel!

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Malmös on olnud Hodgson ja Pehrsson, aga ma ei kujuta ette, kes see teine Eesti koondise treener võiks olla.
    paku!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    võib-olla lihtne küsimus, aga kes ütleb, et elu peab raske olema.

ühe välismaa klubi peatreeneriks on erinevatel ajahetkedel olnud kaks endist Eesti koondise peatreenerit ja üks endine Inglismaa koondise peatreener. mis klubi ja kes?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt

Siis kui veel juukseid oli, Martin Jol?
    Maarten Cornelis Jol isiklikult, jah.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
    härra pildil mängis aastatel 1981–1984 West Bromwich Albionis. 20 aastat hiljem sai temast ühe Premier League'i klubi peatreener. kes?

Siis kui veel juukseid oli, Martin Jol?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    härra pildil mängis aastatel 1981–1984 West Bromwich Albionis. 20 aastat hiljem sai temast ühe Premier League'i klubi peatreener. kes?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Meke poolt
    Bent polnud 13-14 hooaeg Tottenhamis isegi ju? Kuna keegi tõi välja, et keegi ehk Aafrikast, äkki siis Adebayor?
    Adebayor on õige. ehk j6u1uv4n4 oli õigel teel.

polnudki nii lihtne. arvatavasti seetõttu, et 1) Adebayori näitajad polnud tegelikult väga muljetavaldavad (2013–14 liigas 11 väravat), aga Soldado oli veel hullem; 2) jäänud meelde pigem seoses linnarivaalidega.

Leave a comment:

• Meke
    replied
    Bent polnud 13-14 hooaeg Tottenhamis isegi ju? Kuna keegi tõi välja, et keegi ehk Aafrikast, äkki siis Adebayor?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Bent?
    see vist õige jah, millegipärast ma arvasin, et aafriklane

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Peter Crouch?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Bent?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    vihjeks nii palju, et sama mängija oli Spursi esiskoorija ka kaks hooaega varem (2011–12). 2012–13 oli Bale.

Leave a comment:

Töötlen...