Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Nimetage 2 itaalia koondise mängijat eilses kohtumises Eestiga, kes on sündinud Saksamaal. Olid algkooseisus.
    Grifo. Eazy. Aga teine nimi keerulisem. Meenub, et Soriano oli kunagi Bayerni kasvandik.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Nimetage 2 itaalia koondise mängijat eilses kohtumises Eestiga, kes on sündinud Saksamaal. Olid algkooseisus.
    Mario Gomez, Ivan Rakitic

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Seda ungari klubi ei osanud kirjutada ja Marseille ei tulnud meelde

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    32/32

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Üks Prantsusmaa tiim jäi mainimata, kuna arvasin, et olin seda juba pakkunud

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Lampi populaarseid hispaaniapäraseid perekonnanimesid toksides võiks vähemalt 5 kätte saada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Peksin Gustavo perenime mitut vormi. Pärast selgus, et tal poeg ka...

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied

teadsin ainult Suarez ja Caceres, ülejäänud 3 arvasin ära kuna hakkasin lampi hispaaniapäraseid perekonnanimesid pakkuma Selle taktikaga oleks isegi rohkem saanud

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    21/24

Belgia klubist pole kuulnudki; Lazio olemasolu läks kuidagi meelest, toksisin pea kõik Serie A klubid läbi.... ning rumeenlasi tegelikult teadsin, aga BBC-le ei meeldinud, kuidas ma klubi nime kirjutan.

Leave a comment:

• diver
    replied
    22/24

Belgia klubi muidugi ei teadnud ning ühte inglise suurklubi käigu pealt ei teadnud ning eeldasin millegipärast, et olin selle juba varem ära pakkunud, mistõttu jäi see ka vastamata.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Brügge puhul võid täpid kohe ära unustada. Ma proovisin ka Brugge, Brügge, Club Brugge, Bruges. Siis andsin alla Interist proovisin ka vist kõike peale Printeri.
    Mul läks Zeniidiga aega.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Veits nõme quiz, sest tihtipeale ei piisa klubi nimest, vaid on vaja ka linna nimi trükkida. Aga muidu huvitav.

Can you name every European Super Cup winner?

KV Mechelen ja Lazio
    Panin kõik ära. Selle Belgia klubi lihtsalt puusalt kõiki Belgia klubisid tulistades. Enne seda käisid Genk, Gent, Liege, Brügge, Antwerp läbi.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    20/24

belgia omi ei teadnu, üks itaalia oma ei tulnud meelde ja am ei teadnudki, et üks inglismaam eeskond on kunagi edukas olnud

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Bellingham, Saliba ja Rodrygo jäid puudu. Neist esimese nime pidin pärast googeldama ka.

Leave a comment:

Töötlen...