Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Nimetage 2 itaalia koondise mängijat eilses kohtumises Eestiga, kes on sündinud Saksamaal. Olid algkooseisus.Leave a comment:
-
Seda ungari klubi ei osanud kirjutada ja Marseille ei tulnud meeldeLeave a comment:
-
Üks Prantsusmaa tiim jäi mainimata, kuna arvasin, et olin seda juba pakkunud
Leave a comment:
-
Lampi populaarseid hispaaniapäraseid perekonnanimesid toksides võiks vähemalt 5 kätte saada.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltLeave a comment:
-
Peksin Gustavo perenime mitut vormi. Pärast selgus, et tal poeg ka...Leave a comment:
-
teadsin ainult Suarez ja Caceres, ülejäänud 3 arvasin ära kuna hakkasin lampi hispaaniapäraseid perekonnanimesid pakkuma
Selle taktikaga oleks isegi rohkem saanud
Leave a comment:
-
21/24
Belgia klubist pole kuulnudki; Lazio olemasolu läks kuidagi meelest, toksisin pea kõik Serie A klubid läbi.... ning rumeenlasi tegelikult teadsin, aga BBC-le ei meeldinud, kuidas ma klubi nime kirjutan.Leave a comment:
-
22/24
Belgia klubi muidugi ei teadnud ning ühte inglise suurklubi käigu pealt ei teadnud ning eeldasin millegipärast, et olin selle juba varem ära pakkunud, mistõttu jäi see ka vastamata.Leave a comment:
-
Mul läks Zeniidiga aega.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltBrügge puhul võid täpid kohe ära unustada. Ma proovisin ka Brugge, Brügge, Club Brugge, Bruges. Siis andsin alla
Interist proovisin ka vist kõike peale Printeri.Leave a comment:
-
Panin kõik ära. Selle Belgia klubi lihtsalt puusalt kõiki Belgia klubisid tulistades. Enne seda käisid Genk, Gent, Liege, Brügge, Antwerp läbi.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltVeits nõme quiz, sest tihtipeale ei piisa klubi nimest, vaid on vaja ka linna nimi trükkida. Aga muidu huvitav.
Can you name every European Super Cup winner?
KV Mechelen ja LazioLeave a comment:
-
20/24
belgia omi ei teadnu, üks itaalia oma ei tulnud meelde ja am ei teadnudki, et üks inglismaam eeskond on kunagi edukas olnud
Leave a comment:
-
Bellingham, Saliba ja Rodrygo jäid puudu. Neist esimese nime pidin pärast googeldama ka.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: