Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltCan you name football's most expensive teenagers?
Score: 14 / 20, ühtegi poleks juurde mõelnud ka. Nelja nime pole kuulnudki.
Joao Felix, Rodrygo, Vinicius Junior, William Saliba, Marquinhos, Jude Bellingham
fantasyt mängid? Mul Saliba satsis.
aga ma sain 7/20 ja ainult ühte nime ei olnud kuulnud, kõik teised olid tuttavad, aga mul on sitt mälu
Leave a comment:
-
49/50
Rosenborgi norrakat ei teadnud. Isegi kui vastuse ära vaatasin, ei tulnud see nimi just väga tuttav ette. Kiievi Dinamo väravavahi nime inglisepärasele kirjapildile pihta saamine oli küll suuresti joppamise asi.Leave a comment:
-
35/50 10 min veel ja oleks rohkem saanud
aga samad nimed olid võõrad nagu Stokil + veel see Monaco ja Liverpooli ründaja kes poleks ka meelde tulnudLeave a comment:
-
Ma sain 45. Kõige piinlikum oli ilmselgelt, et Kaka'd ära ei arvanud. Pizarro oleks võinud ka nagu rahvuse põhjal välja mõelda.Leave a comment:
-
Puudu jäi: Gento, Kaka, Makaay, Papin, Jardel, Elber, Altafini, Simone ja Santillana.
Kaka, Makaay ja Elberi oleks ehk välja mõelnud, kui oleks minut aega veel mõelda saanud.Leave a comment:
-
Sain isegi 46. Zlatan, Del Piero, Gento, Kaka, Altafini, Griezmann, Santillana ja Pizarro jäid puudu
Leave a comment:
-
29/32
Prantslase kohta klubi (Köln) teadsin, kuid mehe enda nimi meelde ei tulnud. Sakslane ja senegallane ei tulnud üldse meelde, kuigi esimene neist on küllalt tuntud nimi.Leave a comment:
-
Nõus, mingid lambi vennad löövad kusagil teisejärgulises liigas väravaid - keda huvitab...Leave a comment:
-
28/32
See uncapped prantslane on vist täiesti võimatu, ma polnud kuulnudki sellisest vennast.Leave a comment:
-
Sama.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltQuiz: Name every player to have scored 25 in a top European league season since 2010
Päris huvitav oli, aga mälu lekib täiega, selle kolmekuulise pausi tõttu. 25/32Leave a comment:
-
ma pole mingi 6 aastat fifat mänginud, sellepärast ma ei tea neid tüüpe. kuute nime ei oleks kuidagi ära arvanud, paar tk ei tulnud meelde. Enamus serie A bossid. Ainuke liiga mida ma ei jälgi. Yawn.Leave a comment:
-
ühtekad.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltLeave a comment:
-
8/10. Shearer'i sõber, nagu teistelgi, jäi arvamata ning vale Newcastle'i kaitsja sai ka pakutud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: