Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Viimati vist 2011-12 mängisin.
    miks lõpetasid? kui küsida tohib..

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Can you name football's most expensive teenagers?

Score: 14 / 20, ühtegi poleks juurde mõelnud ka. Nelja nime pole kuulnudki.

Joao Felix, Rodrygo, Vinicius Junior, William Saliba, Marquinhos, Jude Bellingham

fantasyt mängid? Mul Saliba satsis.

aga ma sain 7/20 ja ainult ühte nime ei olnud kuulnud, kõik teised olid tuttavad, aga mul on sitt mälu

Leave a comment:

• diver
    replied
    49/50

Rosenborgi norrakat ei teadnud. Isegi kui vastuse ära vaatasin, ei tulnud see nimi just väga tuttav ette. Kiievi Dinamo väravavahi nime inglisepärasele kirjapildile pihta saamine oli küll suuresti joppamise asi.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    35/50 10 min veel ja oleks rohkem saanud

aga samad nimed olid võõrad nagu Stokil + veel see Monaco ja Liverpooli ründaja kes poleks ka meelde tulnud

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma sain 45. Kõige piinlikum oli ilmselgelt, et Kaka'd ära ei arvanud. Pizarro oleks võinud ka nagu rahvuse põhjal välja mõelda.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Puudu jäi: Gento, Kaka, Makaay, Papin, Jardel, Elber, Altafini, Simone ja Santillana.

Kaka, Makaay ja Elberi oleks ehk välja mõelnud, kui oleks minut aega veel mõelda saanud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Sain isegi 46. Zlatan, Del Piero, Gento, Kaka, Altafini, Griezmann, Santillana ja Pizarro jäid puudu

Leave a comment:

• diver
    replied
    29/32

Prantslase kohta klubi (Köln) teadsin, kuid mehe enda nimi meelde ei tulnud. Sakslane ja senegallane ei tulnud üldse meelde, kuigi esimene neist on küllalt tuntud nimi.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    ma pole mingi 6 aastat fifat mänginud, sellepärast ma ei tea neid tüüpe. kuute nime ei oleks kuidagi ära arvanud, paar tk ei tulnud meelde. Enamus serie A bossid. Ainuke liiga mida ma ei jälgi. Yawn.
    Nõus, mingid lambi vennad löövad kusagil teisejärgulises liigas väravaid - keda huvitab...

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    28/32

See uncapped prantslane on vist täiesti võimatu, ma polnud kuulnudki sellisest vennast.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Quiz: Name every player to have scored 25 in a top European league season since 2010

Päris huvitav oli, aga mälu lekib täiega, selle kolmekuulise pausi tõttu. 25/32
    Sama.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    ma pole mingi 6 aastat fifat mänginud, sellepärast ma ei tea neid tüüpe. kuute nime ei oleks kuidagi ära arvanud, paar tk ei tulnud meelde. Enamus serie A bossid. Ainuke liiga mida ma ei jälgi. Yawn.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Beebsidel on Bundesliga küsitlus.

Your score: 6 / 11
    A solid mid-table finish
    ühtekad.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    4/11 solid midtable

Leave a comment:

• diver
    replied
    8/10. Shearer'i sõber, nagu teistelgi, jäi arvamata ning vale Newcastle'i kaitsja sai ka pakutud.

Leave a comment:

Töötlen...