Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Tallinnas ei toimu jalkaviktoriine? Või kus ja millal üldsegi toimuvad Tallinnas ägedamad viktoriinid?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Küsimus: kuidas saaks FB pilti normaalselt linkida?

Illegaardi jalkaviktoriinid toimuvad 20. okt, 3. nov, 24. nov, 8. dets kell 19
    Salvesta arvutisse/telefoni ja lae sealt uuesti ülesse ja pane link?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Hmm, 10/6

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Quiz: Players who scored against their former teams

Siin on põhjust ka ühe Eesti jalgpalluri nime pakkuda.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Tallinna Tellaris enne finaali vikto ka:

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Scott Carson on kolmas inglane, kes seisab mõnes mängus Pep Guardiola juhendatava meeskonna väravas. Esimene oli ilmselgelt Joe Hart, aga kes oli teine?
    Kyle Walker!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Scott Carson on kolmas inglane, kes seisab mõnes mängus Pep Guardiola juhendatava meeskonna väravas. Esimene oli ilmselgelt Joe Hart, aga kes oli teine?

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vaikiv mees poolt

https://en.wikipedia.org/wiki/1988_European_Cup_Final

seal HOL algkooseisus EMil olid ka vv HvB ja ja kaitses ka B.v.Aerle

e: Vanenburg tuleb ja tuttav ette

aa, Kieft oli EMil varumängija
    Õige. Hans van Breukelen, Berry van Aerle, Gerard Vanenburg ja Wim Kieft. Esimesed kolm pluss Koeman mängisid kõigis viies mängus. Kieft kolmes, aga samas lõi ta grupifaasi viimases mängus Iirimaa vastu ainsa ja üliolulise värava, mis üldse Oranje poolfinaali viis.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    PSV mängijad aastast 88. Ma peale Koemani kedagi peast ei oska nimetada. Neid peab vist neli veel olema,

https://en.wikipedia.org/wiki/1988_European_Cup_Final

seal HOL algkooseisus EMil olid ka vv HvB ja ja kaitses ka B.v.Aerle

e: Vanenburg tuleb ka tuttav ette

aa, Kieft oli EMil varumängija

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    PSV mängijad aastast 88. Ma peale Koemani kedagi peast ei oska nimetada. Neid peab vist neli veel olema, sest sellist treble'it ei ole minu teada ükski teine meeskond suurturniiriaastal teinud. Ok, Inter vist on, aga seal polnud ühtegi hispaanlast.
    Klubi õige, koondis õige ja Koeman ka õige, aga neli nime veel.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oleks pidanud Oblakilt särgi asemel agendi kontakte küsima, jep. Saponjic jõudis nii lausa Atleticosse välja, vaatamata sellele, et jalgpallur ta pole.
    Ma pigem peab silmas, et ju toona oli Oblakil vale agent, et platsile ei saanud.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja midfielder poolt
    Pakuks ka ühe pähkli puremiseks. Millised viis Euroopa mängijat on võitnud samal aastal neli tiitlit? Kolm klubiga (koduliiga, karikas ja eurokarikas klubiga) pluss tiitel koondisega.
    PSV mängijad aastast 88. Ma peale Koemani kedagi peast ei oska nimetada. Neid peab vist neli veel olema, sest sellist treble'it ei ole minu teada ükski teine meeskond suurturniiriaastal teinud. Ok, Inter vist on, aga seal polnud ühtegi hispaanlast.

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Pakuks ka ühe pähkli puremiseks. Millised viis Euroopa mängijat on võitnud samal aastal neli tiitlit? Kolm klubiga (koduliiga, karikas ja eurokarikas klubiga) pluss tiitel koondisega.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Ilmselt oli vale agent.
    Oleks pidanud Oblakilt särgi asemel agendi kontakte küsima, jep. Saponjic jõudis nii lausa Atleticosse välja, vaatamata sellele, et jalgpallur ta pole.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Miguel Assunção, tolles mängus vastaste varuväravavaht. Vist ei ole kunagi Portugali teisest liigast kõrgemal platsile saanud. Ilmselt oleks pidanud skaudina kätt proovima, sest Benfical kulus veel peaaegu kaks aastat, enne kui Oblak enda meeskonnas platsile lasti. Kusjuures samal ajal olid Benfica väravavahid parajad naljanumbrid.
    Ilmselt oli vale agent.

Leave a comment:

Töötlen...