Üks jalka-muusika küsimus, eelnenust inspireerituna. Kes oli see Saksamaa jalgpallur, paarkümmend aastat tagasi tegija mängumees, kes 20 aastat tagasi andis välja plaadi oma lemmiklugudega? Tegu oli rock- ja metal-asjadega? Ma mäletan, et vist R2-s või Kukus seda kas dr Koit või Lemo esitles kui oma lemmikplaati vms.
Huvitav, et sell esindas Saksamaa koondist aastate mõttes väga pika aja jooksul aga mänge sai kirja suhteliselt vähe.
Iseäranis südantsoojendav, kui keegi teaks vastust ilma emakese googleta.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Proovin ka.
Kes on see keskmine hallipäine mees pildil. Lisaks paari albumi välja andmisele (kust on ka see pilt pärit) on ta käinud kahel MMil (kus ühe värava kirja saanud) ja löönud koondise eest üle 40 värava (millest mõned Eesti vastu), millega ta on oma riigi parim väravakütt.
Lisatud failidLeave a comment:
-
Rot-Weiss on õige jah - 2005 langes sellenimelisi 2. Bundesligast välja lausa kolm.Leave a comment:
-
-
Vana Football Manageri madalamate liigade hundina on meeles, et neid erinevaid Rot-Weisse on Saksamaal päris mitu. Äkki need?Leave a comment:
-
Küsiks ka.
Saksamaa tugevuselt teises jalkaliigas juhtus eelmisel kümnendil ühel hooajal nii, et liigas mängisid kolm satsi, kel kõigil oli sama nimi. Ja veidra kokkusattumisena langesid nad kõik samal aastal ka liigast välja.
Mis nimi neid ühendas?Leave a comment:
-
Ma olen tänu sellele küsimusele nüüd teadlik Dublini, Cardiffi, Frankfurti, Vitoria ja Genfi kõrguste suhtest, temperatuurist ja jalkaajaloost...Leave a comment:
-
Sheffield jah. Neile, kes käinud ei ole, oli mägisuse vihje ilmselt üsna eksitav, mis oli ka selle kirjapanemise põhjuseks. Igasugu viktoriinide number 1 reegel, osasid vihjeid tuleb osata ignoreerida.Leave a comment:
-
Sheffield on õige vastus. Master of google!
Ja maruhea küsimus oli.Leave a comment:
-
-
Vastake see LaRaBla küsimus ära, ma olen pool tundi põhimõtteliselt guugeldanud ja igasugused trikid ära teinud, aga ikka ei leia.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: