Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Hea küll, teeme natuke lihtsamaks, ega see on nagunii selline kes-mäletab-see-mäletab tüüpi asi.
2002. aasta MM ja alagrupi viimane mäng Saksamaa ja Kameruni vahel. Olukord pinev, kes võidab mängu, võidab grupi ja kes kaotab, läheb koju. Ühesõnaga põnev-põnev. Sakslased mängisid esimesel poolajal väga jõuliselt ja Kameruni mängijad murti pidevalt seal maha.
Kalkun siis ütles midagi sellist, et Saksamaa on tulnud väga jõuliselt sellele mängule, millele järgnes Leetma sõnavõtt...Leave a comment:
-
-
Kui see oli aastaid tagasi, siis oleks loogilisem, et ütles midagi venelaste kohta.
Edit: tegelt kõige lihtsam variant oleks, et mõni rahvapärane nimetus suguorgani kohta lipsas hoogu sattudes üle huulte. Umbes nagu Ozerovil: Gol! Hui, stanga!Leave a comment:
-
-
-
Ma kommenteerisin Leetmaga mingit mängu neli aastat tagasi alles...Ei ole mingi akadeemiline küsimus ja see on isegi pisut ehk hüpoteetiline, aga küsida võib ikka:
Liivo Leetma oli kaaskommentaator ja ühte suurturniiri mängu kommenteerides ütles ta midagi, pärast mida ta kordagi enam minu teada kommenteerima ei kutsutud, ka aastaid hiljem. Mis turniir, mis mäng ja mida ta siis ütles?
Ma ei anna pead muidugi, et see üldse põhjus oli, miks ta enam kunagi ei kommenteerinud, aga see on enam kui tõenäoline.Leave a comment:
-
Ei ole mingi akadeemiline küsimus ja see on isegi pisut ehk hüpoteetiline, aga küsida võib ikka:
Liivo Leetma oli kaaskommentaator ja ühte suurturniiri mängu kommenteerides ütles ta midagi, pärast mida ta kordagi enam minu teada kommenteerima ei kutsutud, ka aastaid hiljem. Mis turniir, mis mäng ja mida ta siis ütles?
Ma ei anna pead muidugi, et see üldse põhjus oli, miks ta enam kunagi ei kommenteerinud, aga see on enam kui tõenäoline.Leave a comment:
-
Tuli ära lõpuks, täpselt nii.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNurgalippe polnud?
E: aa, väravatega midagi vist. Võrgud ei ole kohustuslikud, aga äkki olid väravad eri mõõtu siis?
Äsjailmunud Jalkas rääkis Kristal, et Flora treenis umbes aastake hiljem Kadrioru staadionil ja siis see asi avastati. Mängijad tassisid väravad vahepeal küljejoonte taha, et väiksemal maa-alal mängida, tagasi tõstes läksid väravad vahetusse ja siis selguski, et kumbki värav ei klapi muru sisse jäänud jälgedega- üks oli liiga lai ja teine kitsas. Kristali arvates olierinevus umbes pool meetrit.
Kuidas sihuke asi sai võimalik olla ja kuidas seda varem ei avastatud (kasvõi mõni väravavaht peaks ju tunnetama, et värav on kuidagi liiga lai), ei oska öelda.
Leave a comment:
-
Asi on tõesti väljakuga seotud. Tegelikult üks eelkõneleja juba ütles asja ära aga ühena mitmest võimalikust variandist. Jooned olid vist küll korras aga väljak ei koosne vaid joontest...Leave a comment:
-
Tõenäoliselt on tegu mingi detailiga konkreetselt väljakul. Turvameeste puudumine ei saanud küll olla. Kuidas saab seda hiljem avastada? See pidi olema mingi jabur asi, mis peale valiktsüklit (nagu ma aru saan) välja tuli.Leave a comment:
-
Või polnud duširuumis sooja vettAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltKüllap jah midagi infraga seotut, aga ma ei suuda ette kujutada, et 92. aastal kottinuks kedagi pealtvaatajate heaolu, a' la peldikud, toitlustus, katus vmt. Äkki ikkagi väljakuga midagi? Näiteks Lõunas on vähemalt kahel väljakul kastmiskohad murutasandile toodud ja metallplaadiga kaetud, mis korkide all just väga libisemiskindel pind ei ole. Ütleks lausa, et üpris ohtlik, ei tahaks sellel libiseda, veel vähem selle otsa end libistada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: