Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Gallacher
    replied
    A
    ga Šotimaa ja ma mäletan, et Darren Fletcher oli neil kindel kapten ja tema oli ju ikkagi väga kuulus mängumees.
    Fletcher jah debüteeris kaptenina Eesti vastu 20 aasta ja 114 päeva vanusena.
    LaRaBla - jutt ei olnud ju suurest vaid traditsioonidega jalkamaast...
    Öö käes aga homme ehk panen midagi veel, kui kellelgi mingi hea küsimus endal meeles ei mõlgu.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Su vihjete peale, et Inglise alafoorum ütleks koheselt, siis aimasin kohe, et tegu on Suurbritanniaga ja hakkasin lappama Eesti koondise mängitud mänge Suurbritanniaga ja Iirimaa eest oli Robbie Keane seda ma tean tema ei saa olla. Põhja-Iirimaa eest ei ole ühtegi kuulust mängumeest. Walesil Gareth Bale ei sobiks samuti ajaliselt. Aga Šotimaa ja ma mäletan, et Darren Fletcher oli neil kindel kapten ja tema oli ju ikkagi väga kuulus mängumees. Muidugi ei pruugi see ju üldse olla Britanniast.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Joshua King?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Eriksen?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Minu esimene pakkumine oleks Sakho olnud, aga tema vist see ei olnud.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Pakun suvalt...Modric?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Oleks ise Kompanyd pakkunud, aga googeldasin, ei ole. Ütleks, et suur jalgpallimaa on natuke petlik.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    See CR7?
    Ei, mitte päris nii kuulus mees.
    Inglismaa alafoorumis oleks vist mõne minutiga vastatud...

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    See CR7?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Küsime veel. Ühe pikkade traditsoonidega jalgpalliriigi koondislane kandis sai oma riigi koondise ajaloo noorimaks kapteniks just Eesti vastu mängides. Kutil oli esmakordselt kaptenipaela kandes vanust 20 ja mõni kuu peale. Tegu üsna tuntud mängumehega. Kes?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Peterburi Zeniidi vastased ööbisid Narvas või Žalgirise vastased Valgevenes?
    Kus ööbisid, ei tea aga Vilniuse mehed olevat jah sellised tempe teinud.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Õiget vastus on natuke lähemal.
    Peterburi Zeniidi vastased ööbisid Narvas või Žalgirise vastased Valgevenes?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Õiget vastus on natuke lähemal.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Üks veits humoorikas küsimus ka.
    80-tel aastatel heitis ajaleht "Futbol. Hokei" ühele N.Liidu kõrgliigas mängivale klubile ette omamoodi susserdamist, et mitte öelda sigatsemist. Nt toimus meeskonna kodulinnas suve jooksul hotellides 5 öist tuletõrjehäiret ja juhtumisi 4 neist siis, kui seal parajasti ööbis kodulinna vastasmeeskond. Kui aga mängule saabunud vastasmeeskond otsustas öö veeta tollase liiduvabariigi piiri taga, siis plaanilisele mängueelsele trennile sõites avastati, et otsetee on saagikoristusele viidates suletud ning nii ei jõutudki trenni, sest siis kui lõpuks kohale saabuti, oli platsi hädavajaliku kastmise aeg käes.
    Mis satsiga oli tegu? Küsimuse tegi minu jaoks huvitavaks see, et vastus on tavaloogikale pigem vastupidine.
    Ida-Ukrainas vist on põllumajandus teemas? Donetski Shakhtar?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Üks veits humoorikas küsimus ka.
    80-tel aastatel heitis ajaleht "Futbol. Hokei" ühele N.Liidu kõrgliigas mängivale klubile ette omamoodi susserdamist, et mitte öelda sigatsemist. Nt toimus meeskonna kodulinnas suve jooksul hotellides 5 öist tuletõrjehäiret ja juhtumisi 4 neist siis, kui seal parajasti ööbis kodulinna vastasmeeskond. Kui aga mängule saabunud vastasmeeskond otsustas öö veeta tollase liiduvabariigi piiri taga, siis plaanilisele mängueelsele trennile sõites avastati, et otsetee on saagikoristusele viidates suletud ning nii ei jõutudki trenni, sest siis kui lõpuks kohale saabuti, oli platsi hädavajaliku kastmise aeg käes.
    Mis satsiga oli tegu? Küsimuse tegi minu jaoks huvitavaks see, et vastus on tavaloogikale pigem vastupidine.

Leave a comment:

Töötlen...