Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• atleticomadrid
    replied
    West Ham it is!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Inglismaa koondis ja "its coming home" teema sai MMil palju tähelepanu.
    Üks küsimus selle 1966 aasta, mil too karikas esimest ja viimast korda ära tuli, meeskonna kohta.
    Inglismaa tuumiku moodustasid sel turniiril Bobby Moore, Martin Peters ja Geoff Hurst. Üks inglise klubi, praegugi tegev premieris, tunneb kolmiku saavutuste üle erilist uhkust, kuna kõik nad kuulusid sel ajal klubisse. Kelle palgal mehed olid?
    Danny Dyer?

Leave a comment:

• KarlErik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Üks küsimus selle 1966 aasta, mil too karikas esimest ja viimast korda ära tuli, meeskonna kohta.
    Inglismaa tuumiku moodustasid sel turniiril Bobby Moore, Martin Peters ja Geoff Hurst. Üks inglise klubi, praegugi tegev premieris, tunneb kolmiku saavutuste üle erilist uhkust, kuna kõik nad kuulusid sel ajal klubisse. Kelle palgal mehed olid?
    West Ham?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

• pallimees
    replied
    Pikk jutt sellest: http://kroonika.delfi.ee/news/inimes...ri?id=80230818

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
    No kammoon, Iron Maiden mängis ju whu särkides flora vastu ja tekitasid Poomile peapõrutuse
    Kusjuures olen ka lugenud igast vanu artikkleid asju Eesti Jalgpallist, aga pean täitsa postiivse üllatusega ütlema, et antud seika ma ei teadnud, et Iron Maiden mängis kunagi Flora amatöörtiimiga. Täitsa huvitav fakt, mida kõrvataha panna ja ehk oskab keegi öelda ka, mis seisuks jäi, sest mängijate nimekiri oli täitsa viisakas.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Annad oma munnad, et no google?
    No kammoon, Iron Maiden mängis ju whu särkides flora vastu ja tekitasid Poomile peapõrutuse

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Mulle meeldib nende muusika
    Tubli. Steve Harris tervitab.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Mulle meeldib nende muusika

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Iron Maiden

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Iron Maiden

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Nimetage see hevi bänd, kelle üks liige on olnud West Hami fänn juba lapsepõlves?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
    Ma ei tea, kas see oli pool meetrit või vähem, aga kui Gallacher sellega lagedale tuli, siis meenus endalegi ähmaselt, et midagi sellist on kunagi keegi kuskil rääkinud. Midagi seal taga kindlasti oli ja päris õhust võetud see pole, aga kas just pool meetrit, see on muidugi küsitav.
    Mõni ajakirjanik võiks ju täpsustada ja asjaosalistega vestelda sest endalegi tundub veider, kui sellist asja tähele ei panda.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Ma ei tea, kas see oli pool meetrit või vähem, aga kui Gallacher sellega lagedale tuli, siis meenus endalegi ähmaselt, et midagi sellist on kunagi keegi kuskil rääkinud. Midagi seal taga kindlasti oli ja päris õhust võetud see pole, aga kas just pool meetrit, see on muidugi küsitav.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Võimalik. Aga miks ta valetama pidi (arvestades, et läks detailideni jne)?
    Ei valetanudki ilmselt. Tegi lihtsalt olukorrast vale järelduse. Fakt on see, et pool meetrit kitsama/laiema väravaga pole valikmängu kindlasti peetud seal

Leave a comment:

Töötlen...