Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Danny Dyer?Inglismaa koondis ja "its coming home" teema sai MMil palju tähelepanu.
Üks küsimus selle 1966 aasta, mil too karikas esimest ja viimast korda ära tuli, meeskonna kohta.
Inglismaa tuumiku moodustasid sel turniiril Bobby Moore, Martin Peters ja Geoff Hurst. Üks inglise klubi, praegugi tegev premieris, tunneb kolmiku saavutuste üle erilist uhkust, kuna kõik nad kuulusid sel ajal klubisse. Kelle palgal mehed olid?Leave a comment:
-
West Ham?Inglismaa koondis ja "its coming home" teema sai MMil palju tähelepanu.
Üks küsimus selle 1966 aasta, mil too karikas esimest ja viimast korda ära tuli, meeskonna kohta.
Inglismaa tuumiku moodustasid sel turniiril Bobby Moore, Martin Peters ja Geoff Hurst. Üks inglise klubi, praegugi tegev premieris, tunneb kolmiku saavutuste üle erilist uhkust, kuna kõik nad kuulusid sel ajal klubisse. Kelle palgal mehed olid?Leave a comment:
-
Inglismaa koondis ja "its coming home" teema sai MMil palju tähelepanu.
-
-
Kusjuures olen ka lugenud igast vanu artikkleid asju Eesti Jalgpallist, aga pean täitsa postiivse üllatusega ütlema, et antud seika ma ei teadnud, et Iron Maiden mängis kunagi Flora amatöörtiimiga. Täitsa huvitav fakt, mida kõrvataha panna ja ehk oskab keegi öelda ka, mis seisuks jäi, sest mängijate nimekiri oli täitsa viisakas.Leave a comment:
-
-
-
-
-
Nimetage see hevi bänd, kelle üks liige on olnud West Hami fänn juba lapsepõlves?Leave a comment:
-
Mõni ajakirjanik võiks ju täpsustada ja asjaosalistega vestelda sest endalegi tundub veider, kui sellist asja tähele ei panda.Ma ei tea, kas see oli pool meetrit või vähem, aga kui Gallacher sellega lagedale tuli, siis meenus endalegi ähmaselt, et midagi sellist on kunagi keegi kuskil rääkinud. Midagi seal taga kindlasti oli ja päris õhust võetud see pole, aga kas just pool meetrit, see on muidugi küsitav.Leave a comment:
-
Ma ei tea, kas see oli pool meetrit või vähem, aga kui Gallacher sellega lagedale tuli, siis meenus endalegi ähmaselt, et midagi sellist on kunagi keegi kuskil rääkinud. Midagi seal taga kindlasti oli ja päris õhust võetud see pole, aga kas just pool meetrit, see on muidugi küsitav.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: