Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Intrigeeriv küss, aga reaalsuses täielik BS. Pole elu sees sellist asja olnud tegelikult. Mingi Kristali udu ja vale ettekujutusKui Eesti koondis mängis oma esimest valiktsüklit pealetaasiseseivumist, avastati alles mõnda aega peale kodumänge, et tegelikult polekski tohtinud olemasolevates tingimustes ametlikke mänge pidada. Üks asi ei vastanud kuidagi määrustele ja nõuetele. Mis täpsemalt?Leave a comment:
-
Nüüd on siis kahel MMi finaalil sadanud vihma?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNii on.
9. Ainult ühe MMi finaali ajal on sadanud vihma? Mis aastal see oli? Sel aastal:Leave a comment:
-
-
-
-
-
-
-
-
Ilma guugeldamata pakuks esimese hooga Henning Bergi?Küsitav treener on siiani ainus juhendaja, kel õnnestunud eurosarjas kahe mängu kokkuvõttes FC Florale kaotada.
Tema treenerikarjääri suurimaks trofeeks on Poola meistritiitel. Mängijakarjäär seevastu oli vägagi meeldejääv - muuhulgas kolm hooaega Manchester Unitedis ning Premier League'i tiitlid kahe erineva klubiga. Oma rahvuskoondise eest pidas ta 100 mängu, osaledes nii MM-il kui EM-il.Leave a comment:
-
See peab olema Oslo Lyni peatreener, siis aastal 2006 aga nime vist ilma googeldamata küll välja ei mõtle.Küsitav treener on siiani ainus juhendaja, kel õnnestunud eurosarjas kahe mängu kokkuvõttes FC Florale kaotada.
Tema treenerikarjääri suurimaks trofeeks on Poola meistritiitel. Mängijakarjäär seevastu oli vägagi meeldejääv - muuhulgas kolm hooaega Manchester Unitedis ning Premier League'i tiitlid kahe erineva klubiga. Oma rahvuskoondise eest pidas ta 100 mängu, osaledes nii MM-il kui EM-il.Leave a comment:
-
Küsitav treener on siiani ainus juhendaja, kel õnnestunud eurosarjas kahe mängu kokkuvõttes FC Florale kaotada.
-
Päris nii jõhkralt ka ei lajatanud, aga hea küll, eks ma siis ütlen välja.
Kes tausta ei tea, vaadaku mu eelnevat postitust. Leetma siis kostis, et (ei ole päris täpne tsitaat, kõik on mälu järgi, aga umbes-täpselt): "Ega sakslased siin mustadele meestele armu ei anna. Eks me kõik teame ju Saksa skinheade".
Pärast seda valitses eetris mingi aeg täielik vaikus, mille jooksul ma kujutan ette, et Kalkun tegi seal 100 grimassi ja žestikuleeris ägedalt Leetma suunas. Siis lõpuks murdis Kalkun vaikuse tasase "mnjah...."-iga.
Mulle on see mällu sööbinud ja kui varem oli Leetma üsna pidev nö ekspertkommentaator, siis peale seda ta ei ole kordagi olnud, vähemalt ma ei tea, et oleks.Leave a comment:
-
Kas see oli see aeg, kui thomas hitzlsperger koondises mängis?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: