Algselt postitas moya
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Kes iganes Werner+Auba for Martial+Phillips vahetusettepaneku tegi, ma oleks ainult Werner for Phillipsiga nõus. Tundub, et pole tõsine vigastus ja mul ründesse üks mõte on...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViis võitu järjest, aga nüüd tuleb seitse võitu järjest saanud moyale vastu minna. Ilmselt pole mõtet mängijaid validagi...
Leave a comment:
-
Viis võitu järjest, aga nüüd tuleb seitse võitu järjest saanud moyale vastu minna. Ilmselt pole mõtet mängijaid validagi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo nagu ikka, vaata minu poisse. Oleksid omal ajal Auba vastu Gündogani tahtnud, siis oleks äkki isegi läbi läinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKeegi Ingsi, Werneri või Auba vastu tahaks huvitavaid pakkumisi teha?
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKeegi Ingsi, Werneri või Auba vastu tahaks huvitavaid pakkumisi teha?
Leave a comment:
-
Keegi Ingsi, Werneri või Auba vastu tahaks huvitavaid pakkumisi teha?
Leave a comment:
-
umbes 10 punni vaja viimasest kümnest mindist Leedsi mängus. Pingeline!
Leave a comment:
-
Fakk, cuttisin just McTominay ja tõin Jorginho sisse ja nüüd sedasi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmoya, mis taktika sellel "võtan korraks mängija ja siis dropin ta kohe"-taktika point on? Et jumala eest keegi teine ei saaks teda vooru ajal võtta?
Leave a comment:
-
moya, mis taktika sellel "võtan korraks mängija ja siis dropin ta kohe"-taktika point on? Et jumala eest keegi teine ei saaks teda vooru ajal võtta?
Leave a comment:
-
Hilja sain asjale jaole ja eks järgmine kord bäshin Thiagot... kui sinu vastu mängin!
Leave a comment:
-
kle WABI-SABI you had ONE job, krdi Thiago oleks võinud mängimata jääda..
Leave a comment:
-
Eepilises kommentaatorite duellis kipub Epic teist korda sel hooajal sisse saama!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: