Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'
kaabakas!
mina tunnen asnerkollat. varsti joinib ta meiega- Pärnu Pullid. kui sa tema liiga drafti vaatad, siis näed, et tegu oli eksperimendiga ja sellest mingit nitti võtta ei soovita... aga ise tead muidugi
ise olen siin ka aegajalt asnerkolla ja liivakolli ja mai teagi kelle nimel alt veel sisse loginud olnud. krt, kui aga nii drafti tulemusi näeb teistel, ise pole proovinud vaadata (veel), siis pean päris mõtlema, mida oma tiimiga teha, millel mul varsti siin draft algab...
Algselt postitas christian21
Ja nagu Yahoole kombeks, paneb ta segast! Kui eelmisel aastal näitas pidevalt, et oleksin nagu yorz_ee nime alt sees ja nägin tema liigasid, siis sel aastal on uus vend
Ja selleks on........urrood/Pärnu Põlpüksid! Muidugi on see ainukordne võimalis näha liigat nii, nagu seda näeb eeldatav favoriit
Hmm...kas kellelgi on au tunda asnerkollat, sest peale järgmine kelle liigasid näitab on just tema
Elagu Yahoo
Kahju, ainult et mingeid muudatusi teha ei saa, või asja uurida:P Urroodi Pre-Ranki nägemine võiks päris kasulikuks osutuda
Heh igatahes seda asnerkolla liigat ma näen küll
Kasutan võimalust ja copyn drafti tulemused
Niisama tore uurida
Ja nagu Yahoole kombeks, paneb ta segast! Kui eelmisel aastal näitas pidevalt, et oleksin nagu yorz_ee nime alt sees ja nägin tema liigasid, siis sel aastal on uus vend

Hmm...kas kellelgi on au tunda asnerkollat, sest peale järgmine kelle liigasid näitab on just tema

Heh igatahes seda asnerkolla liigat ma näen küll

Kasutan võimalust ja copyn drafti tulemused

Kommentaar