Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'

Algselt postitas christian21

Ja nagu Yahoole kombeks, paneb ta segast! Kui eelmisel aastal näitas pidevalt, et oleksin nagu yorz_ee nime alt sees ja nägin tema liigasid, siis sel aastal on uus vend Ja selleks on........urrood/Pärnu Põlpüksid! Muidugi on see ainukordne võimalis näha liigat nii, nagu seda näeb eeldatav favoriit
    Hmm...kas kellelgi on au tunda asnerkollat, sest peale järgmine kelle liigasid näitab on just tema Elagu Yahoo Kahju, ainult et mingeid muudatusi teha ei saa, või asja uurida:P Urroodi Pre-Ranki nägemine võiks päris kasulikuks osutuda
    Heh igatahes seda asnerkolla liigat ma näen küll
    Kasutan võimalust ja copyn drafti tulemused Niisama tore uurida
    kaabakas! mina tunnen asnerkollat. varsti joinib ta meiega- Pärnu Pullid. kui sa tema liiga drafti vaatad, siis näed, et tegu oli eksperimendiga ja sellest mingit šnitti võtta ei soovita... aga ise tead muidugi ise olen siin ka aegajalt asnerkolla ja liivakolli ja mai teagi kelle nimel alt veel sisse loginud olnud. krt, kui aga nii drafti tulemusi näeb teistel, ise pole proovinud vaadata (veel), siis pean päris mõtlema, mida oma tiimiga teha, millel mul varsti siin draft algab...

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

Ja nagu Yahoole kombeks, paneb ta segast! Kui eelmisel aastal näitas pidevalt, et oleksin nagu yorz_ee nime alt sees ja nägin tema liigasid, siis sel aastal on uus vend Ja selleks on........urrood/Pärnu Põlpüksid! Muidugi on see ainukordne võimalis näha liigat nii, nagu seda näeb eeldatav favoriit
      Hmm...kas kellelgi on au tunda asnerkollat, sest peale järgmine kelle liigasid näitab on just tema Elagu Yahoo Kahju, ainult et mingeid muudatusi teha ei saa, või asja uurida:P Urroodi Pre-Ranki nägemine võiks päris kasulikuks osutuda
      Heh igatahes seda asnerkolla liigat ma näen küll
      Kasutan võimalust ja copyn drafti tulemused Niisama tore uurida
      kaabakas! mina tunnen asnerkollat. varsti joinib ta meiega- Pärnu Pullid. kui sa tema liiga drafti vaatad, siis näed, et tegu oli eksperimendiga ja sellest mingit šnitti võtta ei soovita... aga ise tead muidugi ise olen siin ka aegajalt asnerkolla ja liivakolli ja mai teagi kelle nimel alt veel sisse loginud olnud. krt, kui aga nii drafti tulemusi näeb teistel, ise pole proovinud vaadata (veel), siis pean päris mõtlema, mida oma tiimiga teha, millel mul varsti siin draft algab...
      Mis krt...liivakolli alt sees- ja mina mõtlen, miks mul fastasy golf-is nii kehvasti läheb Nüüd on teada... Mõtleisn, et saan ka pre-ranki vaadata, kuid sinna ei pääse! Drafti tulemustega pole ka erit miskit teha, huvitav vaadata siiski...
      KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Ja nagu Yahoole kombeks, paneb ta segast! Kui eelmisel aastal näitas pidevalt, et oleksin nagu yorz_ee nime alt sees ja nägin tema liigasid, siis sel aastal on uus vend
        Kui sa ennast liivakolli aliase taha peidad, siis ära muretse...Mina näen su liigasid endiselt ja isegi sagedamini kui eelmisel aastal
        Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Algselt postitas Udupasun

Ja nagu Yahoole kombeks, paneb ta segast! Kui eelmisel aastal näitas pidevalt, et oleksin nagu yorz_ee nime alt sees ja nägin tema liigasid, siis sel aastal on uus vend
          Kui sa ennast liivakolli aliase taha peidad, siis ära muretse...Mina näen su liigasid endiselt ja isegi sagedamini kui eelmisel aastal
          Vast on siis tegemist miskite sarnaste IP aadressidega vms. ei oska mina sellele seletust anda.
          Mis puutub alisatesse, siis nendega on mul veel segadus, ei oska veel päris kokku viia soccerneti ja yahoo omasid! Loodetavasti aja jooksul kuluvad pähe! Uuuu-uuuu-Udupasun.....või oli see nüüd urroood, ossa pust juba sassis

Kommentaar

Te olete Yahoo jaoks neegrid - ühte nägu ja tegu. Ajab sassi. Mull pole ühelgi hooajal ssarnast asja ette tulnud.

Kommentaar

Kas kellegil on plaanis Virtual Gm-i ka panna sel hooajal?

Kommentaar

Algselt postitas raivo23

Kas kellegil on plaanis Virtual Gm-i ka panna sel hooajal?
                mkm. niigi üritan piirata oma interneti kasutamist... asi läks vahepeal juba liiale

Kommentaar

siis pean päris mõtlema, mida oma tiimiga teha, millel mul varsti siin draft algab...
                  Kuda draft läks siis?

Kommentaar

siis pean päris mõtlema, mida oma tiimiga teha, millel mul varsti siin draft algab...
                    Kuda draft läks siis?
                    tra ma päris vihastasin kohe. mingi tiinekast commish viskas mu liigast välja!!! ise tegi 20-se liiga ja kui paar GM-i veel puudu oli, siis hakkasin juurde otsima neti kaudu jne. see vend imestas vist ise ka, et jube palju vendi joinib ja et talle ei jäägi enam superstaare valida draftis. on tainapea rsk.
                    jube raske on tglt leida sarnaste seadistustega liigat, kus oleks ka 20 GM-i täis jne. muude liigadega ei viitsi eriti jännata. kõik liigutused tuleb teha ikka ühe eesmärgi nimel...

Kommentaar

Mnjah...ma ka ühes 20-ses liigas. Head liigat, millel oleks norm draftiaeg ja normid kategooriad on raske leida jah, ma sõbraga võtsime rohkem nagu drafti aja järgi rohkem. Samas on teistmoodi probleem seal, raisad tahavad teha sellest rahaliigat 20 taala nägu oli vist! Krt ameeriklastega ikka ei saa asju ajadaÜritame vastu võidelda

Kommentaar

need soojendused on head küll aga võivad tekitada vabalt ka pettekujutelma, et õiges draftis ka nii hästi läheb...

Kommentaar

KKK on tagasi , leidsin äkki aega...

Kommentaar

Olen siin keskkonnas uus , küll aga mitte yahoo\'s. Uued liikmed on oodatud järgmisesse liigasse, igav on aind jänkidega mässata. Live draft kell 6 laupäeval. Nii et liituge kes viitsib.
                            Olen lugend seda rahaliiga värki, kas veel kuskil kohti on. Kui on siis võiks keegi mulle mailida ja lähemalt rääkida.
                            rasmushtt@mail.com

League ID#: 52641

League Name: NBA

Password: nba

Draft Type: Live Draft

Draft Time: Sat Oct 9 6:00pm EEST [ Add to My Calendar ]

Max Teams: 8

Scoring Type: Head-to-Head

Max Moves: No maximum

Max Trades: No maximum

Trade Reject Time: 1

Trade End Date: March 17, 2005

Waiver Time: No waivers

Can\'t Cut List Provider: Yahoo! Sports

Trade Review: League Votes

Post Draft Players: Free Agents

Weekly Deadline: Daily - Tomorrow

Start Scoring on: Week 1

Roster Positions: PG, SG, G, SF, PF, F, C, C, Util, Util, BN, BN, BN, DL

Stat Categories: FG%, FT%, 3PTM, 3PT%, PTS, OREB, REB, AST, ST, BLK, TO

Kommentaar

Krt...mul oleks küll võimalus veel ühes liigas osaleda, aga...kuna täna õhtal sünnipäevale, siis on karta, et enne pühapäeva lõunat sirget nägu näha ei saa Nii et, kui kui näete et kuskil on kummuli mingi tüüp ja soiub draftist ning pre-rankist, siis võite kindlad olla, et see olen mina
                              Et dreyd aega leiab, see on loomulikult ütlemata tore... jälle üks fantasyproff, kellelt õppida
                              Rahaliiga kohta annab vast Aramis siin foorumis infot! Kas on vabu kohti ja kas B-Liiga käivitub jne.

Kommentaar

Y2KViinaordul rahad makstud ja ootamas hooaja algust!

Kommentaar

Working...
                                X