Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'
Jah, aga kui veel keegi aru pole saanud, siis järjkord ei loe üldse. Draft tuleb random. Pealik on rääkinud!
PS! Põhimõtteliselt võib jah minu ja Lauri ka maksnuteks lugeda.
Algselt postitas SundanceKid
ära rohkem peale võta
Algselt postitas albertz
millal sa ennast 300 krooni maxjax kuulutad, ma arvan sul endal olex kõige lihtsam ennast esimesex maxjax kuulutada
Algselt postitas Aramis
Jaak20 on neljas maksja - osaleja albertz jõudis ette.Endiselt tulevad ainult 300 kroonised maksed - kas tõesti siis keegi ei taha draftiks ja hooajaks lisasoodustusi? 
Kusjuures SDK märkusest tekkiva adrenaliini ja raskustega magamajäämise kohta olen päri - olen kogenud seda ja pole kerge...seega mina 19.00 kaugemale ei taanduks. Asi kestab meil mingi 3 tundi ja siis veel uurimist ja puurimist - öö tuleb vastu üks hetk.
Algselt postitas jaak20
Osalustasu ka minupoolt teele saadetud. Olen draftis ka kolmanda valikuga rahul (ma arvan, et ma olin 3as maksja?)
Drafti aja hilisemaks lükkamisega olen ka päri. Kell 19-20 on kõige optimaalsem minu arvates.
Osalustasu ka minupoolt teele saadetud. Olen draftis ka kolmanda valikuga rahul (ma arvan, et ma olin 3as maksja?)

Drafti aja hilisemaks lükkamisega olen ka päri. Kell 19-20 on kõige optimaalsem minu arvates.

Kusjuures SDK märkusest tekkiva adrenaliini ja raskustega magamajäämise kohta olen päri - olen kogenud seda ja pole kerge...seega mina 19.00 kaugemale ei taanduks. Asi kestab meil mingi 3 tundi ja siis veel uurimist ja puurimist - öö tuleb vastu üks hetk.
Jah, aga kui veel keegi aru pole saanud, siis järjkord ei loe üldse. Draft tuleb random. Pealik on rääkinud!
PS! Põhimõtteliselt võib jah minu ja Lauri ka maksnuteks lugeda.
Kommentaar