Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'

Algselt postitas SundanceKid

Algselt postitas albertz

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas jaak20

Osalustasu ka minupoolt teele saadetud. Olen draftis ka kolmanda valikuga rahul (ma arvan, et ma olin 3as maksja?)

Drafti aja hilisemaks lükkamisega olen ka päri. Kell 19-20 on kõige optimaalsem minu arvates.
    Jaak20 on neljas maksja - osaleja albertz jõudis ette.Endiselt tulevad ainult 300 kroonised maksed - kas tõesti siis keegi ei taha draftiks ja hooajaks lisasoodustusi?

Kusjuures SDK märkusest tekkiva adrenaliini ja raskustega magamajäämise kohta olen päri - olen kogenud seda ja pole kerge...seega mina 19.00 kaugemale ei taanduks. Asi kestab meil mingi 3 tundi ja siis veel uurimist ja puurimist - öö tuleb vastu üks hetk.
    millal sa ennast 300 krooni maxjax kuulutad, ma arvan sul endal olex kõige lihtsam ennast esimesex maxjax kuulutada
    ära rohkem peale võta

Jah, aga kui veel keegi aru pole saanud, siis järjkord ei loe üldse. Draft tuleb random. Pealik on rääkinud!

PS! Põhimõtteliselt võib jah minu ja Lauri ka maksnuteks lugeda.

Kommentaar

Alljärgnev siis segaduse vältimiseks veelkord ülekorratuna läbi eelmise aasta põhihooaja lõpuseisu:

1. (1.) Smith Str Sixers Fazz - - arvab, et vist ei osale
      2. (2.) Highlanders dreyd - osaleb
      3. (3.) BC Monitor vello99 - osaleb
      4. (4.) BoutrosBoutrosGhali jazzik - osaleb
      5. (6.) The Replacements Lauri - osaleb(maksnud)
      6. (5.) Silverman Basket silverman - osaleb
      7. (7.) Iron Maiden Aramis - osaleb(maksnud)
      8. (8.) Välgupoisid jaak20 - osaleb(maksnud)
      9. (9.) Labas Rokas uukaa - osaleb
      10. (10.) Pärnu Põlvpüksid SundanceKid - osaleb(maksnud)
      11. (11.) BC Mõigu KEK Y2KViinaordu - ???
      12. (12.) Oti Ubinad willane - ???
      13. (13.) Cutting Edge priity - osaleb
      14. (14.) BunchWhipperSnappers albertz - osaleb(maksnud)
      15. (15.) BC RR raivo23 - osaleb(maksnud)
      16. (16.) Capital Loosers CapitalLooser - soovib osaleda
      17. (17.) Treix United Treix - soovib osaleda
      18. (18.) Pärnu Pullid Pao-Aok - soovib osaleda
      19. (19.) odt lost the pace odt - ?
      20. (20.) GenuinePlsrDelayers Genuine - ?

Ma pean tunnistama, et pole lõpuni siis kindel selles B-grupi asjas. keegi sealt võiks mulle siia nüüd selgelt kasutajanimedega ette lugeda esiviisiku. Kuna sealgi oli Fazz sees siis ma arvestan praegu nelja kohaga B-liigast tulijatele. Või oli see viis? Vot lähebki sassi...Fazz siin ükspäev MSNis rääkis, et neli oli algeslt plaanitud. Aga eks näeme. aega veel on asjad selgeks rääkida. ja kui ikka väljajääjad on mitmeid, siis B-liiga jaoks tean veel inimesi, kes siin rääkimas pole käinud, aga hea meelega kaasa teeks. Küsimus siis ainult, et mis osavõtureeglid sinna tuleksid?

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahali

Mis reeglimaania siis on? SK ka rääkis mulle üks päev valemitest ja hüpotenuusist ja ruumalast. Midagi ei saanud aru. Osaleb, kes registreerub ja maksab. Bring back the great and fun old days!
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Martin - liiga palju on neid, kes tahavad osaleda ja maksta. Hirmus jama on sellega. Yahoo lambad aga ei lase üle 20 korraga liigasse. kui nemad end natuke painutaks selle koha pealt oleks meil pidu. Usun, et 30 oleks meie liiga jaoks õige osavõtjajate arv. Aga \"oleks\" on ...
          Ja seoses sellega olen ma selgelt sellise range üleminekusüsteemi poolt. Peale selle, et need nn reeglid annavad ikkagi põhimõtteliselt selge vastuse kes peaks mängima on seal veel teine suur pluss(võrreldes lihtsalt osalemise ja esimese 20 maksja mängu võtmisega) - momendi süsteem garanteerib, et need kõik osalejad on mängumehed. Nii oskuste kui ka huvi osas.
          Mingid uued mehed, kes Fazz eelmine aasta B gruppi jättis tõestasid end ära ja saavad nüüd sansu meiega rinda pista. Ja see et, keegi peab neile kohad loovutama - eks need peavad olema tagantpoolt ettepoole tulles mitte random.
          PS! Ja seal oma eelmises sõnavõtu lõpus pidasin ma mängueeglite all silmas just, et mis osavõtutasu, muud midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Martin - liiga palju on neid, kes tahavad osaleda ja maksta. Hirmus jama on sellega. Yahoo lambad aga ei lase üle 20 korraga liigasse. kui nemad end natuke painutaks selle koha pealt oleks meil pidu. Usun, et 30 oleks meie liiga jaoks õige osavõtjajate arv. Aga \"oleks\" on ...
            Ja seoses sellega olen ma selgelt sellise range üleminekusüsteemi poolt. Peale selle, et need nn reeglid annavad ikkagi põhimõtteliselt selge vastuse kes peaks mängima on seal veel teine suur pluss(võrreldes lihtsalt osalemise ja esimese 20 maksja mängu võtmisega) - momendi süsteem garanteerib, et need kõik osalejad on mängumehed. Nii oskuste kui ka huvi osas.
            Mingid uued mehed, kes Fazz eelmine aasta B gruppi jättis tõestasid end ära ja saavad nüüd sansu meiega rinda pista. Ja see et, keegi peab neile kohad loovutama - eks need peavad olema tagantpoolt ettepoole tulles mitte random.
            PS! Ja seal oma eelmises sõnavõtu lõpus pidasin ma mängueeglite all silmas just, et mis osavõtutasu, muud midagi.
            30 võiskonda olex tegelt liig, siis tekix selline mõttetu olukord, et ei saax kõikide tiimidega yhte kordagi läbi mängida. Eelmisel aastal oli 20 tiimi, kuid põhihooaja nädalaid 21, nii et 2 viimast vooru mängisid 2 esimese vastasega läbi. Kui aga olnux 30, siis võib mõni GM ja tema võistkond õnne korral vältida näitex põhihooaja kaheksat no ytleme esikymne võistkonda. Ja ise nibin nabin saab esimese kuue sekka, olgugi et tegelt see talle kuuluda ei tohix. Selle systeemi järgi olex parim lahendus 22 võistkonda. Kuid siis peax vist tiime yhe mängija võrra vähendama. See arutelu mis on ja mis xõix olla, on nonsenss, kuna max tiimide arv on ja jääb ka arvatavasti Yahoo Fantasy NBA liigas 20

Kommentaar

Lisaks sellele, juba praegu on draftiga lood ebaõiglased. Ei kujuta ette, millise mehe saab draftis näiteks 20-nda valikujärjekorra saanud mees kolmandana valida. Põhimehed, kes kindlalt punkte toovad, on ammu lainud. Suurem osalejate arv ainult ebavõrdsustaks olukorda veelgi.

Kommentaar

Ootan, et Fazz ise siin sõna võtaks aga MSN-is ta jah seletas siin ükspäev asja:
                1) B-liigast sai edasi 5 venda, nende hulgas oli ka Fazz ise, seega tegelikult saab edasi 4 meest, kuna Fazzil juba on tiim A-liigas.
                2) Järelikult jääb A-liigast eelmise hooaja põhjal püsima 16 parimat, CapLoo on viimane sissejääja.
                3) Fazz ise ei osale, kuna tal pole aega ja tal on kerge motivatsioonipuudus, IRW. Oma koha on ta nõus andma järjekorras esimesele A-liigast väljajääjale, ehk siis Treixile. Kui Treixile see Fazzi poolt pakutava koha vastuvõtmise variant ei sobi mingi põhjusel, khmm, siis on Fazzi otsuse üle väga hea meel Pärnu Pullidel, kes on Treixist järgmine tabelis.

See on siis kiire ülevaade Fazzi poolt edasi antud infost.

Kommentaar

Algselt postitas raivo23

Lisaks sellele, juba praegu on draftiga lood ebaõiglased. Ei kujuta ette, millise mehe saab draftis näiteks 20-nda valikujärjekorra saanud mees kolmandana valida. Põhimehed, kes kindlalt punkte toovad, on ammu lainud. Suurem osalejate arv ainult ebavõrdsustaks olukorda veelgi.
                  Ma ei vaidle vastu sulle selle koha pealt, et arvatavalt tahaksid kõik siiski saada 1. picki. Aga 20 valiku saanud mees saab omale ju 20., 21. picki ja kolmanda valikuna 60. ning kohe ka 61. picki. Esimese valiku saanud mehel on neljanda vooru lõpuks saadud 1., 40., 41 ja 80. pick. Selle koha pealt olen nõus jällegi Fazziga, et tegelikult siin neid saadud valikuid vaadates ei ole väga määrav, mitmes oled. Meeste tase võrdsustub lõpupoole ning ainult KG-ga meie sügavas liigas üritust ei võida. Võidu määravad pickid alates viiendast roundist ja eriti olulist rolli mängivad hilistes roundides korjatud sleeperid

Kommentaar

Ja minu arust on see A ja B liiga systeem väga hea (võib-olla ta enam siis nii hea ei tundux kui ise B-liigasse langen :P ). Polex paha kui B liigas olex võistkonnad täis ja tekix selline olukord C liigas nagu oli eelmine aasta B liigas. Niiviisi tekix mingi systeem (loomulikult tulex juba kindlamalt välja selgitada mitu pysima jääb ja palju siis selle arvelt aste madalamast liigast juurde tulex). Kui sa ikka kõva Fantasy liiga mängija oled vaevalt et 2 aastat ikka järjest metsa poole lähevad, niisiis oled järgmine aasta A-liigas tagasi. Kui aga järgmisel aastal B liigas ka erilist edu pole, peab vist tunnistama, et terve Eestimaa peal on paremaid fantasy mängijaid (no vähemalt neid kes julgevad selle nimel raha ka mängu panema) ja neidki kõigest 20-30 tykki 1,4 miljoni inimese hulgas. Niisiis pole mõttet viriseda et B liigas olete vaid teenige koht ISE välja, sellega saate ka suurema respecti teiste A-liiga mängijate poolt. No nyyd võite hakata minu kallal irisema, et mis rääkija mina olen, sest sain ju ka kohe eelmisel, minu esimsel, aastal koha A-liigasse. Mänginud olen ma seda mängu 99 aastast, siis kyll ainult mudaliigasid, kuid esimesed aastad nagu mäng eriti huvi ka ei pakkunud, sest siis oli olemasolev systeem jama, arvesse läx terve hooaja peale 82 tulemuse summat igast positsioonist. Võitlusmomenti sellises liigas mul vähemalt ei tekkinud, kuid mees-mehe systeem hakkab alles 3 hooaega. Nii et väga võhik ma ka olla ei tohix, ma vähemalt loodan seda.

Kommentaar

Aramis/SDK, kui Sa Fazziga msn-is suhtled, siis võiksid küsida, eelmise aasta B-Liiga järjestuse kohta? Mul pole seda kuskilt võtta! Kes üldse B-liiga osalejatest on siin märku andnud endast?
                      B-Liigas osalejad (ei ole paremusjärjestus):
                      Greenhorn team liivakoll põhihooaeg I Kokku II OSALEB A-LIIGAS
                      Vindiga Tellis andmed puuduvad
                      Valga Metal Fazz põhihooaeg III või IV EI OSALE
                      Juta Jass Eks annab enda kohast ise teada. SOOVIB OSLAEDA
                      Mazters mazters eks annab ise teada oma kohast KUI MA EI EKSI SIIS OSALEB A-LIIGAS
                      Shooting stars kas ei olnud mitte priityga tegu? MEESKOND MÕLEMAS LIIGAS, OSALEB A-LIIGAS
                      Sepakas ei jõudnud playoffidesse, ja ei ole huvitatud osalemisest EI OSALE
                      GenuinePlsdelayers Sama kes A-liigas tõenäoliselt,andmed puuduvad
                      profitrool profitrool põhihooaeg II Kokku I Pole ühenduses oldud ja pole Ta ise ka endast märku andnud!
                      Imbi ja Ärni Andmed puuduvad

Niisiis:
                      Osalevad kindlasti B-Liigast christian21 ja Mazters! Tahab osaleda ka jutajass! Rohkem infot ei võlu mina kuskilt välja. Peab ikka msn-id koguma kõigilt. Fazz-il peaks olema kõigi pärisnimed, äkki saaks nii miskit teada?

SDK kahjurõõmu vähendamiseks teen ettepaneku, et B-liigast osalevad tõusjad christian21, mazz ja jutajass. Ja kui keegi eelmise aasta osalejatest ei anna endast märku enne Yahoo liigade avamist, siis osalevad antud 3 isikut! I VSJO

KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Jõudu Aramis!

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

Algselt postitas raivo23

Ma ei vaidle vastu sulle selle koha pealt, et arvatavalt tahaksid kõik siiski saada 1. picki. Aga 20 valiku saanud mees saab omale ju 20., 21. picki ja kolmanda valikuna 60. ning kohe ka 61. picki. Esimese valiku saanud mehel on neljanda vooru lõpuks saadud 1., 40., 41 ja 80. pick. Selle koha pealt olen nõus jällegi Fazziga, et tegelikult siin neid saadud valikuid vaadates ei ole väga määrav, mitmes oled. Meeste tase võrdsustub lõpupoole ning ainult KG-ga meie sügavas liigas üritust ei võida. Võidu määravad pickid alates viiendast roundist ja eriti olulist rolli mängivad hilistes roundides korjatud sleeperid
                          jah SK-l õige jutt, mitmendana mina eelmine hooaeg draftis valisin ning hoolimata sellest finaali jõudsin, ok ok koba, koba

Kommentaar

Ma juba eespool jazziku parandustega suht täpselt B-liiga järjekorda kirjeldasin.Profitooli ja imbi ja Ärni kasutajanimesid ei tea.Tean aga seda, et A-liiga mehed priity ja jazzik said B-liigas haledalt tappa(2viimast).Millest võib ka igaüks järeldusi teha kumb liiga tegelikult tugevam oli.

Kommentaar

StatTracker - kas keegi on kasutanud seda tasulist teenust NBA Fantasy liigades, ehk räägix ja seletax kuidas oli ja oli sellest kasu kah

Kommentaar

Algselt postitas jutajass

Ma juba eespool jazziku parandustega suht täpselt B-liiga järjekorda kirjeldasin.Profitooli ja imbi ja Ärni kasutajanimesid ei tea.Tean aga seda, et A-liiga mehed priity ja jazzik said B-liigas haledalt tappa(2viimast).Millest võib ka igaüks järeldusi teha kumb liiga tegelikult tugevam oli.
                                järsku polnud neil motivatsiooni

Kommentaar

Working...
                                X