Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'

Jah osalex see aasta ka meeleldi. Reeglid võix samax jääda nagu eelmiselgi aastal, Bobcats ja 8 arvestatavat mängumeest vähemalt FA-de seas juures, ei tohix see vabade meeste valik nii väga hull ikka olla (eelmine aasta esmakordselt nii suures liigas osaledes kahtlesin samuti enne hooaega et läheb raskex tasemel mängumeeste leidmisega). Ainus mille poolt ma pole on oma tiimi nime piirang , kuid nagu lugesin pole sellest ilmtingimata vaja kinni pidada. Lähiajal kannan Aramise kontole nõutud 3 sotti kah

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

Aramis lubas veel täna peale jalkat konto nr-i üles panna. Kes esimesena makstud saab, saab 1. picki
      Einoh, ärge pullige! Pange ikka oma pre-rankid siia üles ilusti kenasti... Nii ei saa ju rallit sõita...
      ma eip saa eru mis pre-ränkingut sa mõtled

Kommentaar

Algselt postitas albertz

Aramis lubas veel täna peale jalkat konto nr-i üles panna. Kes esimesena makstud saab, saab 1. picki
        Einoh, ärge pullige! Pange ikka oma pre-rankid siia üles ilusti kenasti... Nii ei saa ju rallit sõita...
        ma eip saa eru mis pre-ränkingut sa mõtled
        Siin on tegemist huumoriga

Kommentaar

Algselt postitas christian21

Profitrooli kohtea ei tea midagi keegi? B-Liiga võitja ikkagi! Kas Fazz-il ei ole profiti kohta mingisugust infot alles? Maili vms?
          B-liiga esikolmik võib end ka julgelt lugeda A-liiga meesteks - mul lihtsalt polnud meeles, kes need tublid mehed olid.

Kommentaar

A-liigast pidi ju 5viimast välja langema.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Ja juttu on olnud rahaliigast järgmiste iniemstega:

Praeguseks on siin märku andnud soovist osaleda:

Raiaramis(mina)
              SundanceKid
              Silverman
              Dreyd
              Jaak20
              Vello99
              Fazz
              lauri
              Pao-Aok
              Christian21
              Jazzjanza
              mazterdre
              CapLoo
              Martin - eks me ikka võtame su kampa
              Jutajazz
              Tõepoolest, kuhu sa minu jätad?

Kui raha kogumiseks juba läinud, siis järgmise nädala alguses laekub ka minu panus ühiskassasse. Praegu ei hakka tegema, sest pole piisavalt kaine ja nädalavahetusel kas ei jõua või pole samuti piisvalt kaine.
              Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Profitrooli kohtea ei tea midagi keegi? B-Liiga võitja ikkagi! Kas Fazz-il ei ole profiti kohta mingisugust infot alles? Maili vms?
                B-liiga esikolmik võib end ka julgelt lugeda A-liiga meesteks - mul lihtsalt polnud meeles, kes need tublid mehed olid.
                No tean on profitrool oli võitja ja mina teine, aga edasistest kohtadest ei tea! Lisaks sellele ei tea ka profitrooli mailiaadressi, et seda tahtsingi teada, et äkki keegi teab?
                KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Eelmise aasta A-liiga 5 viimast

16. Capital Loosers CapitalLooser
                  17. Treix United Treix
                  18. Pärnu Pullid Pao-Aok
                  19. odt lost the pace odt
                  20. GenuinePlsrDelayers Genuine

Kui arvestada, et Fazzil on nagunii tiim A-liigas olemas ja tema oli üks nö \"tõusjatest\" B-liigast, ning kuna ühel GM-il ei saa \"teatud põhjustel\" mitut tiimi liigas olla, siis tegelikult tõuseb B-st 4 tiimi ja A-st langeb 4. Seega on CapLoo A-liigas, kuigi oli viies langeja A-st. (kuigi siin on veel vaidlemist, sest Fazzi tiim olevat olnd nö väljaspool arvestust B-liigas...)
                  Kui kõik A-liigasse püsimajäänud endast lõpuks märku annavad koos B-liigast 4 tõusjaga, siis jäävad Martin e. Treix ja Pao-Aok siiski A-liiga ukse taha selleks hooajaks. Kas kuskil on kirjas B-liiga esiviisik nii meeskondade ja manageride nimekirjadega? Jube segane on muidu seda nimekirja siin teha muidu, kui selget pilti ees pole...

Kommentaar

No tean on profitrool oli võitja ja mina teine, aga edasistest kohtadest ei tea! Lisaks sellele ei tea ka profitrooli mailiaadressi, et seda tahtsingi teada, et äkki keegi teab?
                    Peab vist Fazzi peale siis lootma jääma...

Kommentaar

Minu teada sai Genuine oma koha A-liigase tagasi.Võitis5.-6. koha mängus Maztersit.3.-4. koha pele mängisid Fazz ja 90% tõenäosusega Vindiga Tellis.Kas see mitte Jazziku kamp ei olnud.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass

Minu teada sai Genuine oma koha A-liigase tagasi.Võitis5.-6. koha mängus Maztersit.3.-4. koha pele mängisid Fazz ja 90% tõenäosusega Vindiga Tellis.Kas see mitte Jazziku kamp ei olnud.
                        Ja mitmenda koha sai jutajass?

Kommentaar

Raivo Rimm, BC RR manager, vastas just mu emailile ja ütles, et hiljemalt esmaspäevaks on raha Aramise arvel. Vaatame, mis picki ta see aasta draftis esimesena teeb, eelmine aasta esimest korda fantasyt tehes pani ta natukene mööda... :P Aga kehvast draftist hoolimata suutis ta siiski A-liigasse püsima jääda.

Kommentaar

Raivo Rimm, BC RR manager, vastas just mu emailile ja ütles, et hiljemalt esmaspäevaks on raha Aramise arvel. Vaatame, mis picki ta see aasta draftis esimesena teeb, eelmine aasta esimest korda fantasyt tehes pani ta natukene mööda... :P Aga kehvast draftist hoolimata suutis ta siiski A-liigasse püsima jääda.

See oli hea hooaeg. Esimene valik oli mul vist Nash, jaaaaa.......... Kinkige mulle esimene valik ja ma võtaks sel aastal natsa parema mehe....

Kommentaar

Algselt postitas raivo23

See oli hea hooaeg. Esimene valik oli mul vist Nash, jaaaaa.......... Kinkige mulle esimene valik ja ma võtaks sel aastal natsa parema mehe....
                              Nash Nashiks aga kes see oli, kes üks aasta esimeses roundis Nesterovici võttis? Sõbra soovitusel...

Kommentaar

8.olin kaotasin play-offis Sepakale.Viimase koha pärast ragistasid Shooting Stars(priity) ja 90% tõenäosusega Imbi ja Ärni.

Kommentaar

Working...
                                X