Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'

Algselt postitas SundanceKid

1. okt. läheneb... teatavasti oli see kokkulepitud aeg, mis ajaks osavõtjad endast märku pidid andma. peale seda vaatme, mis nimed kirjas jne. ning paneme siis liigade koosseisud paika.
    Teatan siis, et osalen kindlasti:P
    Aramisele: Raha kannan tõenäoliselt üle kas neljapäeval või reedel(palgapäev), raha läks kahjuks peo alla ja kooliraha tuli ka ära maksta! Kõik esialgu!
    KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Algselt postitas christian21

raha läks kahjuks peo alla
      loodame siis, et sa ka 30. okt. ühe kõvema teed...

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

Algselt postitas christian21

raha läks kahjuks peo alla
        loodame siis, et sa ka 30. okt. ühe kõvema teed...
        Ära mitte loodagi:P Õnneks on mul veel 9000 kooliraha maksta ja peod lükkuvad edasi mõneks ajaks:P Võib-olla siiski tähistan õnnestunud drafi, aga enne mitte üks tilk

P.S On kellelgi andmeid millal Yahoo oma liigad avab? Millal eelmisel aastal avati?
        Kas on mingi piirang ka Yahoos, et ühe kasutajanimega saab teatud hulga meeskondi moodustada? Midagi nagu oli?!? Või oli see nii, et ühe meeskonna nimega sai ainult 4 meeskoda teha? No midagi oli...öelge keegi, et ma eksin! Sest mul miski golfivärk ja Auto Racing värk juba on.

Kommentaar

ma tean seda, et ühe konto alt sai teha 4 kossutiimi. ei oska aga öelda, kas need racingud-golfid ka sinna alla käivad. ja lahti peaks Yahoo! minema umbes nädala pärast vms, kui isegi mitte varem...

Kommentaar

100 % kindlalt ma seda väita ei saa, kuid see ei tohix sõltuda palju sul mujal tiime on, Yahoo NBA peax avama oktoobri algul, eelmine aasta oli päevax 1. okt

Kommentaar

YAHOO NBA LIIGA A V A T U D !!!

Jään huviga meie commishilt maili ootama

Kommentaar

Oi...krt...mul ka peaks lõunaks palk üle tulema, siis kannan üle...! Oioioioi....selline ärevus on see nagu oleks täna esimene koolipäev Tegelikult ongi, soovige mulle edu järgnevaks neljaks aastaks

Tööandja üllatas, juba oli palk üle ja nüüd juba Aramisele ülekanne tehtud. Jään põnevusega ootama maili...

Kommentaar

Tegin teile siis ruttu siin enne tööd ja unise peaga ühe liiga...Parimad on juba iin foorumis private message saanud. Ärge siis pane tähele kui leiate peale passwordi veel midagi vildakat - unine pea praegu veel. asja hakkan uurima õhtu poole. Jõudu!

Kommentaar

kuigi lubasin varem panen rahavankri liikuma Aramise poole täna-homme...

Kommentaar

no nyyd kui kellegil on väga suur soov osaleda A-liigas, võin ma oma koha kopsaka rahalise sissetuleku korral loovutada

Kommentaar

nagu näha on kujundust pisut uuendatud, tundub veic võõras praegu, kuid loodan et head tulemust see segama ei hakka

Kommentaar

Nii...ootame nüüd viimaseid eelmise aasta liigade osalejaid endast märku andma, et saaks A-liiga kooseisu kokku panna ja hakata rahus B-liigasse rahvast värbama!

Kommentaar

Täna õhtul saavad kakskümmend nime nimetatud ja paneme selle asja pakia, et südamed rahul oleks. Viimane aega endast märku anda!

Kommentaar

Nii. Käes 1. okt. BC Mõigu KEK (Y2KViinaordu), Oti Ubinad (willane) ei andnudki end näole?

Kommentaar

Krt, Yahoo! paneb näkku nagu eelmise aasta hooaja alguseski- töö juurest sisse logides näitab, et mul on 2 tiimi liigas, siis viskab vahest täitsa suva kasutaja alt sisse, siis näitab, et mul pole enam üldse meeskonda liigas... jne jne. Aga see on arvatavalt alguse asi ja hiljem saab korda ma loodan.

Kommentaar

Working...
                                X